در مورد تکاوری کمکم کنید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

Re: در مورد تکاوری کمکم کنید

پست توسط renger »

برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید. فکر نکنم باز کردن یک مبحث موازی در سایت لازم باشه
topic-t41489.html
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
ببخشید که تاپیک رو ادامه می دم اما فکر کنم اطلاعاتم از همه کامل تر باشه.دورهای نیروهای مخصوص توی نیروی زمینی ارتش 3 تا هستند.1)رنجر 2) رزم در کوهستان 3)گریلیا یا جنگ های نامنظم
1)رنجر:به مدت 2 تا 3 ماه به میزبانی مرکز پیاده شیراز برگزار میشه و بنا به اعتراف خود کسانی که گذروندنش دوره سنگینی. از تمامی رسته ها هم هستند و هم درجه دار و هم دانش جویان دانشگاه افسری.نشانه هم بر روی یک زمینه سیاه یک شمیشر و یک ستاره بالاشه
2)رزم در کوهستان که بعد از آن از آرم COMMANDO و یا تکاور نصب میشه و دو ماه و در کوهای اطراف تهران برگزار میشه
3)گریلیا که در تیپ 65 کلاه سبزها آموزش داده میشه و مدتش 9 ماه و بیشتر فقط به اعضای این تیپ آموزش داده میشه
این حرفها چیه ، 4 سال آموزش تکاوری.اگر من توی لشگر 23 و دانشگاه افسری خدمت کردم به شما می گم که هر کس که وارد یگان تکاوری میشه باید اون آرم رو بزنه، من گروهبان توپخانه بودم و دوره تکاور ندیده بودم ، ولی باید آرم رو میزدم.بله ، البته آموزش های یگان تکاوری سخت است.
یک چیزی هم به دوستانی که عموما به علت تماشای بیش از حد فیلم های هالیوودی و یا بازی های کامپیوتری جو گرفتتشون بگم:
دور این سازمان رو خط بکشین که چیز جالبی نیست.شما تصور دیگری از این سازمان دارید و وقتی واردش میشید چیزهایی می بینید که انگار از بالای برج میلاد پرت تون کنند پایین.تکاوری و رنجر و چتر و امثالهم فقط مایه دردسره. مصدومیت های وحشتناک، مرگ در حین تمرین، حقوق کم، شرایط خدمت بد و محل های پرت و.....................
بشینید مثل بچه آدم درس بخونید و دور این چیزها هم نگردید.
با عرض معذرت دوباره از مدیریت سایت
Old soldiers never die.They just fade away
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

جز این قسمت باقی صحبت های شما را تائید میکنم:

.1)رنجر 2) رزم در کوهستان 3)گریلیا یا جنگ های نامنظم

مگه در مورد ارتش پاکستان حرف میزنید که دوره رنجر! فکر کنم اطلاعات شما به روز نباشد، در حال حاضر نصب اتیکت رنجر (همان شمشیر) یا تکاور کاملا اختیاری می باشد و بیانگر تفاوت دوره های پشت سر گذاشته شده نمیباشد.

رنجر اساسا یک دوره متعلق به ارتش پاکستان است که حالا به هر دلیل نمادش داخل ارتش ما نیز شده است و مورد استفاده قرار میگیرد. البته برخی مراکز هنوز سختگیری دارند نسبت به این نشان ها، حکایت رنگ زرد و نقره ای درجه است که کم کم در همه پادگان ها دیگر جا افتاده تفاوتی ندارد جز چند پادگان انگشت شمار که اصرار بر زرد بودن رنگ درجه دارند.

نشان رنجر و تکاور هم نیز همین حالت را دارد و در اکثر پادگان ها شما مجاز به استفاده از هر دو نشان هستید. حتی میتونید 2 دست لباس استتار داشته باشید، یکی با نشان شمشیر و یکی با نشان تکاور! :-)

ضمنا طبق اطلاعات بنده 7 دوره مختلف آموزش وجود دارد که در این بین چیزی به نام رنجر به چشم نمیخورد:

تکاوری (پایه - سربازان وظیفه هم شانس گذراندنش را دارند)
رزم در کوهستان
جنگ های نامنظم
چتربازی
صخره نوردی
راپل
اسلحه شناسی

بعد از این آموزش ها افراد میرن به یگان برای تکمیل تخصصی دوره ها بسته به محل خدمتشون. البته لازم به تذکر است اون نشانی هم که مربوط به رشته رزمی افراد هست باز ارتباطی با رنجر بودن نداره و حتی اگر فرد هیچ کدام از دوره های بالا را پشت سر نگذاشته باشد و فقط دارای مهارت رزمی در رشته های مثل جودو، کاراته و امثالهم باشد میتواند پس از ارائه مدارک به یگان محل خدمتش به نصب اتیکت مربوط بپردازد.

در نوهد گروهبان توپخانه بودید؟
بابا 345 تصویر

این مطلب در همین سنترال قبلاً (يکشنبه 30 فروردین 1388) درج شده است:

¤ چه آموزش های خاصی در این تیپ به نیروها داده می شود؟
- کارکنان جدید الورود، چه درجه دار یا افسر ابتدا تست های ورزشی و پزشکی می دهند تا آمادگی آنان مشخص شود. اولین دوره چتربازی اتوماتیک است که تحت نظر اساتید مجرب تعداد مشخصی پرش را باید انجام دهند.
پس از آن نیروهایی که موفق به گذراندن دوره شده اند در دوره نیروهای ویژه هوابرد شرکت می کنند. در این دوره پنج مهارت به نیروها آموزش داده می شود تا بتوانند در عملیات های گوناگون شرکت کنند. این مهارت ها عبارتند
از آموزش های ویژه تخریب، اطلاعات و عملیات، بهداری، مخابرات و سلاح های انفرادی و جمعی.
یک سری آموزش های دیگر هم در کنار این دوره به نیروها داده می شود که به دوره نوهد معروف است. پس از دوره نوهد که 9 ماه طول می کشد، نیروها در واحدهای عملیاتی سازماندهی شده و می توانند به ماموریت های مختلف اعزام شوند.

topic-t54149.html

طبق فرمایش فرمانده تیپ دوره نوهد 9 ماه میباشد البته حدود 1 سال پیش، و طبق آخرین اطلاعات بنده در حال حاضر حدود 6 ماه میباشد که در پست قبلی هم اشاره کردم بهش. البته دوره های آموزشی مطرح شده توسط ایشان مربوط به نیروی مخصوص میباشد و دوره های تکاوری در دیگر یگان ها ممکن است کمی متفاوت باشد. اما به هر حال زیر مجموعه همان 7 شاخه اصلی که گفتم هستند. اون 4 سال هم مقصود یک تکاور تمام عیار شدن میباشد و فقط در پرونده شخصی درج میشود و نشانه خاصی براش وجود نداره همانطور که گفتم.

البته کسب اطلاعات در ارتش کار سختی نیست اما اطمینان از صحت آن کار دشواری است و با توجه به تغییر و تحولات آن نباید به صرف داشتن تجربه گذرندان یک دوره، انتظار داشت که همواره روال کار همانطور باشد که برای ما بوده است. تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
والا بنده دوره آموزش مقدماتی و دوره کد توپخانه صحرایی رو در گروه 33 توپخانه در پرندک گذروندم و بعد افتخار داشتم مدتی در گردان 817 توپخانه لشگری ، لشگر 23 تکاور خدمت کنم.بعد از اون هم بنا به شرایطی به دانشگاه افسری امام علی (ع) منتقل شدم و در بهداری اونجا خدمت کردم. بنا به آموزشهای اونجا به همراه گروهانهای دانشجویی به ماموریت های کوهنوردی به شیر پلا و تپه نور الشهدا اعزام می شدم و خیلی از اوقات شب تا صبح رو در کنار اون عزیزان می گذروندم.آرم رنجر در ارتش آمریکا هم به همین شکله ، اگر کلمه اینگلیسی رو سرچ کنید می تونید ببینید.در ضمن نوهد ، یک تیپ پیاده مستقل است و دارای توپخانه نمی باشد. باز هم می گم من برج 2 امسال خدمتم تموم شد و ندیدم سرباز اون آرم شمشیر رو نصب کنه.بله اونهایی که در مراکزی مثل 06 و یا لشگر 23 و یا لشگر 58 آموزش می بینند می توانند آرم تکاور به همراه کلمه COMMANDO به رنگ قرمز و با زمینه مشکی رو می تون روی بازوی چیشپون نصب کنند. اما در لشگرهای و تیپ های تکاوری چه دوره ای دیده باشید یا نه بایستی نصب کنید.چنان که در مورد خودم توضیح دادم.
قدمت واحدهای رنجر به زمان جنگ دوم جهانی در آمریکا و کماندو در همون زمان در انگلیس برمی گرده. جهت اطلاع رنجرهای آمریکایی در انگلیس دوره دیده اند و اولین واحد رنجر رو تشکیل دادند. البته راجع به دوره رنجر پاکستان هم شنیدم، می گم دوره سختی است.
در مورد دوره تکاوره وظیفه هم بگم که مثل سایر دورهای کده و مدتش بین 2 تا 3 ماه و بعد از اتمام آموزش دو ماه اولیه به اون دوره می رن.
Old soldiers never die.They just fade away
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

در مورد دوره تکاوره وظیفه هم بگم که مثل سایر دورهای کده و مدتش بین 2 تا 3 ماه و بعد از اتمام آموزش دو ماه اولیه به اون دوره می رن.

تصحیح میکنم بین 45 تا 60 روز. :-)
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط kamando »

یکی بگه

از چه سنی میشه وارد اموزشات تکاوری شد ؟

اصلا چه جو ری باید بری تکاور بشی راهش چیه؟

شرایطش چیه؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 1039 بار
سپاس‌های دریافتی: 531 بار

پست توسط Ass@ss!N »

Negar.int, کی گفته دوره رنجر مخصوص ارتش پاکستان است دوره رنجر بخشی از آموزشهای کماندویی است که در اکثر کشورهای دنیا آموزش داده می شود و اگر اشتباه نکنم بیشترمربوط به بیابان و کویر است در ایران هم از سال 1343 آموزش داده می شود و در دانشگاه افسری ارتش هم در سال چهارم آموزش داده می شود البته در لشکر 23 هم آموزش داده می شود
سرزمني که اسطوره هاي خويش را فراموش کند به اسطورهاي کشورهاي ديگر دلخوش مي کند فرزندان چنين دودماني بي پناه و آسيب پذيرند .

ارد بزرگ
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

. ,
بنده اطلاعات خودم را بیان میکنم و همانطور که قبلا هم اشاره کردم، صرف اینکه چنین اطلاعاتی دارم دلیل بر قطعی بودنش نیست. ضمن این که بنده عرض نکردم که رنجر ویژه پاکستان بوده یا هست. بلکه گفتم در ارتش ایران در حال حاضر پس از گذراندن دوره، شما (پرسنل کادر) به اختیار خودتان میتوانید هر یک از اتیکت ها را استعمال کنید و قانون خاصی در مورد جاری نیست به طوری که برخی حتی 2 دست لباس استتار دارند که روی یکی رنجر زده شده ودیگری تکاور - کاموندو مثلاً.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط mr1363m »

سلام دوست عزیز برای تکاور ، رنجر ،کماندو یا بقول ما نیروی مخصوص شدن حتما حتما باید کادر رسمی بشی (سپاه ) بعد جز لشگر عملیاتی و رسته نیروی زمینی و جز گردان پیاده یا تکاور باشی که خودش مصیبتیه واسه خودش بعد باید خودتو ثابت کنی چون این دوره برای هر نفر 100 میلیون برای سپاه هزینه داره سپس گردان به لشگر لشگر به سپاه منطقه وسپاه منطقه تو رو به آموزشگاه نیروهای مخصوص معرفی میکنه اونجا از تو یه تست در عرض یه هفته به نام تاب وتوان از تو خواهد گرفت که قبولی تو اون کار حضرت فیله مثلا ما وقتی اعزام شدیم 400 نفر بودیم که 188 نفرمون فقط قبول شد بعد مرحله اول اموزش شروع میشه در ضمن برعکس تصور برخی تکاوری فقط یک دوره نیست بلکه به سه مرحله متفاوت تقسیم شده که هرکدوم سختر از قبله برای اطلاع از جزئیات بیشتر با ایمیلم در تماس باش تا بگم mailto:?subject=&body=
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”