دقیقترین و کاملترین نقشه GPS تهران و خاورمیانه "فارسی"

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

دقیقترین و کاملترین نقشه GPS تهران و خاورمیانه "فارسی"

پست توسط Professional »

فوق العاده : دقیقترین و کاملترین نقشه GPS تهران و خاورمیانه "فارسی" Nokia Map برای همه نسخه های سیمبیان 

انتظارها به پایان رسید تصویر
بالاخره چند روزیه که نقشه رسمی نوکیا برای ایران اومد.

این نقشه بسیار بهتر و کاملتر از تمامی نقشه ها (گارمین و اسمارت و ...) است.

با تشکر از طاهری گل از موبایلستان

بالاخرهنقشه تهران برای برنامه Nokia Maps ابتدا از طریق نمایندگیهای شرکت نوکیاو سپس از طریق برنامه Map Loader در اختیار هموطنان گرامی بخصوص همشهریانمحترم تهرانی قرار گرفت. از ویژگیهای این نقشه فارسی بودن کلیه بخشهای آناعم از نام خیابانها، کوچه ها و مقوله های مختلف می باشد. البته بندهامروز در طول مسیر برگشت به خانه وضعیت موقعیت یابی نقشه مزبور را بررسی ،و خطاهای زیادی در آن مشاهده کردم، که البته نمی دانم ابری بودن هواتاثیری در دقت تشخیص موقعیت برنامه دارد یا خیر؟ ولی بهرحال این نقشه ازحیث اطلاعات و بروز بودن بسیار کاملتر و دقیقتر از نسخه های مشابه برنامههایی مثل گارمین می باشد، که حتی بعد از 20 آپدیت اطلاعات آنها به مراتبکمتر از نسخه اولیه نقشه تهران در Nokia Maps می باشد. شایان ذکر می باشدبرای نصب و یا دانلود نقشه ها به Maps3.0 احتیاج دارید، متاسفانه دردستگاههای ناسازگار با Maps 3.0 نقشه ها قابل اجرا نیستند، دستگاههای ذیلبا Maps 3.0 ناسازگارند:
N93I,N80,N77,N76,N75,N73,N72,N70,E70,E65,E62,E61I,E61,E60,E51,E50,6290,6124 Classic,6121 Classic, 6120 Classic,6110Navigator,5700 XpressMusic

و دستگاهای سازگار با Maps3.0 که اگر این برنامه را ندارند ابتدا بایستی توسط Nokia Maps Updare بروز شوند، شامل :
N96,N958G,N95,N85,N82,N81,N818G,N79,N78,E90Communicator,E75,E71,E66,E63,6650,6220 Classic,6210 Navigator,5800XpressMusic, 5730 XpressMusic,5320 XpressMusic.

به نقل از امیر امیدوار عزیز :

ایننقشه واقعا عالیه، یعنی اسمارت کام (تهران 7) و گارمین و سایر نقشه ها رومیذاره توی جیب بغلش. جزئیات عالی داره، جهت خیابونها توش مشخصه، کوچه هاو ... همینطور اماکن خیلی زیادی هم داره (پمپ بنزین، داروخانه، رستوران،مرکز خرید، مسجد و ... ) و همچنین این نقشه کاملا فارسیه! و امکان اینکهبک گراند نقشه رو به تصویر م ا ه و ا ر ه ای تبدیل کنید هم هست! (البتهباید آنلاین بشید و بعد این کار رو بکنید)

مزیت دیگه این نقشه،امکان سرچ هستش. که هم میتونید اسم خیابان، کوچه، بزرگراه و .. رو توش سرچکنید و هم میتونید اماکن رو سرچ کنید...

تمام این امکاناتی که در بالا گفته شده رایگانه.

مزیتفوق العاده این نقشه، که متأسفانه رایگان نیست و پولیه!!! روتیبلفوقالعاده اون هستش. جهت تمام خیابانها توش مشخصه و نقشه قابلیت روتیبلبودن رو داره (مسیر یابی) و به خوبی مسیر رو به شما نشون میده (با راهنمایصوتی فوق العاده) اما بعد از پیداکردن مسیر و شروع شدن راهنمای صوتی و ...بعد از چند ثانیه از حالت روتیبل خارج میشه (به جهت لیسنس و میگه که بایدلیسنس خریداری بشه )

در کل تا اینجا که من با برنامه کار کردم دو تا ضعف توش میبینم:
1- امکان ضبط ترک وجود ندارد (track recording)
2- رایگان نبودن قابلیت روتیبل

البته در نسخه ی ک ر ک شده تمامی این امکانات فعال هست.

این یه اسکرین شات :

تصویر 

حجم نقشه ها 190 مگه تقریبا که من اون رو زیبپ کردم و به 130 مگ کاهش پیدا کرد. در 25 پارت 5 مگی براتون آپلود میکنم.

حجم خود برنامه هم تقریبا 5 مگه.

خوب،سرعت آپلود اینترنت من پایین هستش، و سایت هم یه مقدار بازی در میاره،بنابراین تا تکمیل شدن آپلود فایلها، شکیبا باشید (فکر میکنم تا صبح تمومبشه)

کلا 32 فایل هستش، 6 فایل اول مربوط به خود برنامه میشه و 26 فایل بعدی مربوط به نقشه تهران و راههای ایرانه...
.

آموزش نصب

خوب، اول یه خبر خوب، توی نقشه یه دوری زدم، دیدم فقط تهران و ایران نیست!!!

البتهتوی ایران فقط تهران رو با جزئیات کامل داره و بقیه شهرها رو نداره، ولیراههای کشور رو داره و اماکن بین راهی (مثل پمپ بنزین، کاروان سرا،رستوران و ... ) رو هم دیدم که داشت.

اما نکته قابل توجه اینه کهظاهرا کل خاور میانه هست. البته بعضی جاها رو نداشت ولی خیلی از جاهارو کهدیدم نقششون بود. یعنی هم نقشه راههاش و همه نقشه درون شهریش! مثلا دبی،جده، مکه و چند تا شهر دیگه رو دیدم داشت.

اما بریم سراغ نصب:

نصبش خیلی راحت و روونه و مشکل خاصی نداره.

اولینکاری که میکنید اگه ovi maps3 رو روی گوشیتون نصب ندارید، از پست 2 و 3 و4 (مطابق نوع گوشیتون) این برنامه رو بگیرید و نصب کنید.

بعد توی گوشی فولدر زیر رو پاک کنید:

e:\cities\diskcache
خوب،این فولدر رو که پاک کردید، نقشه هایی رو که دانلود کردید (همون 26 پارت)آن زیپ کنید، و از توش فولد diskcache رو به مسیر قبلی انتقال بدید. یعنیe:\cities\diskcache

بعد برنامه رو اجرا کنید و لذت ببرید!!!

دانلود نقشه کل خاور میانه (تهران و ایران و ...)

اینم نقشه ای که نوکیا برای من ریخت , این نقشه شامل نقشه کل خاور میانه و همچنین ایران و راهنمای صوتی به چند زبان میباشد:
<!-- m -->[External Link Removed for Guests] ... ities.html<!-- m --> حجم فایل 140MB

اینیکی نقشه رو خودم کشور های اضافی رو از داخلش حذف کردم و فقط نقشه ایرانرا داخلش گذاشتم برای دوستان با اینترنت کم سرعت و همچنین دوستانی کهمیخوان فقط نقشه ایران رو برای کمتر جا گرفتن در گوشی خود بریزند:
<!-- m -->[External Link Removed for Guests] ... ities.html<!-- m --> حجم فایل 32MB

کافیستیکی از این دو فایل را دانلود کرده و بعد از آنزیپ کردن , فولدر آنرا درداخل مموری کارت کپی کرده و از آخرین نسخه برنامه Nokia Ovi Map 3 استفادهکنید...

سيمبيان سري 60 - ويرايش پنجم
ويرايش پنجم، شامل گوشي هاي os9.4 ميشود.

ورژن سيستم عامل: 9.4
Os9.4 - S60 5th Edition
Nokia
N97
5800 Xpress Music
Samsung
(i8910 (Omnia HD
Sony Ericsson
Idou

سيمبيان سري 60 - ويرايش سوم
ويرايش سوم، شامل گوشي هاي os9.1, os9.2 و os9.3 ميشود.

ورژن سيستم عامل: 9.3
Os9.3 - S60 3rd Edition Feature
داراي (FP2 (Feature Pack2
Nokia
N96
N85
N79
N78
6650 fold
6220 Classic
6210 Navigator
5320 XpressMusic
Samsung
(i8510 (INNOV8
L870

ورژن سيستم عامل: 9.2
Os9.2 - S60 3rd Edition Feature
داراي (FP1 (Feature Pack1
Nokia
N95 8GB
N95
N82
N81 8GB
N81
N76
E90 Communicator
E71
E66
E51
6290
6124 Classic
6121 Classic
6120 Classic
6110 Navigator
5700 XpressMusic
Samsung
G810
i560
i550
i520
i450
LG
KS10

ورژن سيستم عامل: 9.1
Os9.1 - S60 3rd Edition
داراي (Pre-FP1 (Pre-Feature Pack1
Nokia
N93
N92
N91 8GB
N91
N80
N77
N75
N73
N71
E70
E65
E62
E61
E60
E50
5500
3250

سيمبيان سري 60 - ويرايش دوم
ويرايش دوم، شامل گوشي هاي os6.1, os7, os8.0 و os8.1 ميشود.

ورژن سيستم عامل: 8.1
Os8.1a - S60 2nd Edition
داراي Feature Pack 3
Nokia
N90
N72
N70

ورژن سيتم عامل: 8.0a
Os8.0a - S60 2nd Edition
داراي Feature Pack 2
Nokia
6682
6681
6680
6630

ورژن سيستم عامل: 7.0s
Os7.0s - S60 2nd Edition
داراي Feature Pack 1
Nokia
7610
6670
6620
6260
3230

ورژن سيستم عامل: 7.0
Os7.0 - S60 2nd Edition
Nokia
6600

سيمبيان سري 60 - ويرايش اول
ويرايش اول، شامل گوشي هاي (os6.1 (v1.0 و (os6.1(v0.9 ميشود.

ورژن سيستم عامل: (os6.1 (v1.0
Os6.1 - S60 1st Edition
Nokia
N-Gage QD
N-Gage
3660
3650
3620
3600

ورژن سيستم عامل: (os6.1(v0.9
Os6.1 - version 0.9
Nokia
7650
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

Re: دقیقترین و کاملترین نقشه GPS تهران و خاورمیانه "فارسی"

پست توسط Professional »

نسخه ک ر ک شده ویژه s60v3 fp2 

خوبهمونطور که عرض کردم، یه نسخه ک ر ک شده عالی پیدا کردم، که زبان فارسی وکشور ایران رو هم ساپورت میکنه!! و تمام امکانات (از جمله روتیبل وراهنمای صوتی) فعاله توش.

نسخه ای که در این پست قرار میدم، مخصوصگوشی های s60v3 fp2 هستش. البته دوستان تست کنند و جوابش رو بدند. چون مننسخه s60v5 رو کنترل کردم و مشکلی نداشته...

نسخه های مربوط به s60v3 fp1 و s60v5 را در پست های بعدی قرار میدهم.

درضمن برنامه نیاز به ساین دارد....

در هنگام نصب اگر با ارور update error مواجه شدید، ابتدا نسخه قبلی را پاک کنید و سپس این نسخه را بریزید.

آموزش رفع اشکال Update Error

1- از زیر ورژن اصلی را مطابق با گوشیتون رو دریافت کنید:

نسخه اصلی برنامه ورژن 3.01.44 (w44) (این نسخه ک ر ک شده نیست و نسخه اصلی ارائه شده توسط خود نوکیا میباشد)

[External Link Removed for Guests]

2- بعد ورژن اصلی رو نصب کنید روی گوشیتون.
3- فولدر cities رو هم که دانلود کردید سرجای خودش قرار بدید.
4- برنامه رو اجرا کنید و مطمئن بشید که کار میکنه.
5- از برنامه خارج بشید
6- برنامه رو آن اینستال کنید (از توی app.manager)
7- ورژن ک ر ک شده رو نصب کنید (ان شاء الله دیگه ارور نمیگیرید!!)

موفق باشید.

راه 2 (90 درصد عملی است)

گوشی رو با کد *#7073* (از راست به چپ) ریست کلی کنید. و بعد راه عادی پست 1

نسخه ک ر ک شده:
[External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests]
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Professional »

نسخه ک ر ک شده ویژه s60v3 fp1 

نسخهای که در این پست قرار میدم، مخصوص گوشی های s60v3 fp1 هستش. البته دوستانتست کنند و جوابش رو بدند. چون من نسخه s60v5 رو کنترل کردم و مشکلینداشته...

نسخه مربوط به s60v5 را در پست بعدی قرار میدهم.

در هنگام نصب اگر با ارور update error مواجه شدید، ابتدا نسخه قبلی را پاک کنید و سپس این نسخه را بریزید.

[External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests]

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Professional »

نسخه ک ر ک شده ویژه s60v5 

نسخهای که در این پست قرار میدم، مخصوص گوشی های s60v5 هستش. این نسخه رو منخودم روی 5800 تست کردم و عالی جواب داد بدون هیچ مشکلی. البته دوستان همامتحان کنند و جوابش رو بگند. ممنون.

موفق باشید.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Professional »

این هم صدای فارسی 

بعد از دریافت و Exract کردن !

پوشه ی farsi_f رو به مسیر :

E:\cities\diskcache\voice
انتقال بدید !

[External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests]

و بالاخره با تشکر از دوست خوبم sadeghspiderman در پرشین تولز تصویر

موفق باشید. تصویر

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط MAJID NIKE »

با سلام جایی هست که این نقشه و برنامه کامل اون رو برای 6220 خرید
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط saeed_hz »

دوست عزیز نرم افزاری هست به نام Nokia Map Loader که از سایت نوکیا میتونید دانلود کنید.
بعد از نصب ،میتونید نقشه ها رو به صورت کشور کشور دانلود کنید(الیته با اخرین تغییرات)
در مورد سوالتون هم بله کل اینترنت فکو فراوونه.البته با قیمتهای مختلف.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
New Member

پست توسط seyyedalih »

سلام
از اطلاعاتتون خیلی ممنون
اما مشکلی هست.
توی ایران با این اینترنت‌های داغون نمیشه از این سایتها دانلود کرد.
بعضی وقتها قطع میشه و باید از اول شروع کنیم و قبلش هم باید کلی صبر کنیم که دیگه شاید اصلاً عمرمون کفاف نده.
اگه ممکنه کل این‌ها رو توی چند بستۀ Rar با قابلیت Recovery Record توی یک هاست ایرانی با قابلیت ادامه دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر بگذار ما هم بتونیم استفاده ببریم.
ممنون از زحماتتون.
موفق باشید.
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”