انگشتان خود را نشكنيد به بهانه رفع خستگي
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
انگشتان خود را نشكنيد به بهانه رفع خستگي
انگشتان خود را نشكنيد به بهانه رفع
نويسنده : "دكتر عبدالرضا توكلي" ، متخصص ارتوپد
شكستن (فشاردادن انگشت درمفصل) به بهانهرفع خستگي عوارض سوء و غير قابل درمان دارد.
آنچه كه به عنوان شكستن انگشتان دست وپادرميان مردم به خصوص جوانان رواج دارد، باعث ازبين رفتن مايع مفصليوآسيب ديدن غضروف هاي ميان مفاصل انگشتان دست و پا ميشود.
اين عمل در دراز مدت آثار سويي به همراه دارد واز مهمترين و شايعترين آسيبهايي كه اين كاربهمفاصل انگشتان وارد ميكند اين است كه گاز دي اكسيدكربن را در ميان مفاصل آزادوخلاء ميان آن راپر ميكند.
بنابراين فرد با باور اين كه انگشتان خسته است وانگشتان خود را ميشكند كه اين كار خود خستگي انگشتان رادرپي دارد ، به طوري كه فرد هر 20 دقيقه يك بار اين عمل را آگاهانه يا ناخود آگاه انجام ميدهد.
انجام اين كار باعث لرزش دست و انگشتان پا ميشود كهبراي درمان آن هيچ راهي وجود ندارد.
بهترين راه براي رفع خستگي انگشتان دست و پا را نرمش و شستن دست و پا با آب ولرم عنوان كرد.
نويسنده : "دكتر عبدالرضا توكلي" ، متخصص ارتوپد
شكستن (فشاردادن انگشت درمفصل) به بهانهرفع خستگي عوارض سوء و غير قابل درمان دارد.
آنچه كه به عنوان شكستن انگشتان دست وپادرميان مردم به خصوص جوانان رواج دارد، باعث ازبين رفتن مايع مفصليوآسيب ديدن غضروف هاي ميان مفاصل انگشتان دست و پا ميشود.
اين عمل در دراز مدت آثار سويي به همراه دارد واز مهمترين و شايعترين آسيبهايي كه اين كاربهمفاصل انگشتان وارد ميكند اين است كه گاز دي اكسيدكربن را در ميان مفاصل آزادوخلاء ميان آن راپر ميكند.
بنابراين فرد با باور اين كه انگشتان خسته است وانگشتان خود را ميشكند كه اين كار خود خستگي انگشتان رادرپي دارد ، به طوري كه فرد هر 20 دقيقه يك بار اين عمل را آگاهانه يا ناخود آگاه انجام ميدهد.
انجام اين كار باعث لرزش دست و انگشتان پا ميشود كهبراي درمان آن هيچ راهي وجود ندارد.
بهترين راه براي رفع خستگي انگشتان دست و پا را نرمش و شستن دست و پا با آب ولرم عنوان كرد.
آخرین ويرايش توسط 1 on Dr.Akhavan, ويرايش شده در 0.

-
- محل اقامت: بندر
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
اخوان جان زحمت كشيدي ولي من بدجوري عادت دارم...متاسفانه الان كار به انگشت هاي پا و گردن هم رسيده!
حتي بيشتر وقتها كمر با يه چرخش شديد
چي كار كنم همه ي بدنم صدا داره اين كارو ميكنم راحت ميشم!
البته قسمت مچ پا هم هست كه اگر 100 بار تكونش بدم بازم صدا ميده!
( من يه رفيق داشتم به گوشش هم رحم نداشت 8) )
حتي بيشتر وقتها كمر با يه چرخش شديد
چي كار كنم همه ي بدنم صدا داره اين كارو ميكنم راحت ميشم!
البته قسمت مچ پا هم هست كه اگر 100 بار تكونش بدم بازم صدا ميده!
( من يه رفيق داشتم به گوشش هم رحم نداشت 8) )
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
من فكر ميكردم كه فقط خودم معتاد هستم .
از شما چه پنهون من هم تقريبا دچار اين مشكل هستم . البته چند باري تلاش كردم كه ترك كنم اما امان از رفيق ناباب و
منقل و زغال خوب . فكر كنم كه آخرش بايد خودمو به تخت ببندم .
.
از شوخي گذشته akhavan_a, آقاي دكتر چطور بايد كمترش كنيم ويا تركش كنيم ؟ راهش چيه ؟
از شما چه پنهون من هم تقريبا دچار اين مشكل هستم . البته چند باري تلاش كردم كه ترك كنم اما امان از رفيق ناباب و
منقل و زغال خوب . فكر كنم كه آخرش بايد خودمو به تخت ببندم .
.
از شوخي گذشته akhavan_a, آقاي دكتر چطور بايد كمترش كنيم ويا تركش كنيم ؟ راهش چيه ؟
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .

- تماس:

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

- تماس: