RHB.IRAN نوشته شده:حتما دوست عزیز ، پس از فرود هزاران موشک کروز و فرود صدها هزار تن بمب روی ایران و نابودی اکثر زیرساخت های علمی و عمرانی و صنعتی مملکت که حاصل زحمات چند نسل و هزاران میلیارد دلار سرمایه گذاری است و تبدیل شدن به عراق یا افغانستان دوم این تلاش ها رو شروع میکنیم ................واقعا حماقت هم حدی دارد..............
ما با کسی مشکلی نداریم اونها با ما مشکل دارند اونها میگین همه گزینه روی میزه ....ما هم برای خود حقی داریم مگه کشکه هر بگه من با دولت شما مشکل دارم دوست دارم به شما حمله کنم ما هم بگیم ...
اصلا فرض کن اون این ماجرا تو ایران اتفاق می افتاد انوقت چی میشد هیچی نه می توانستی اقدامی کنی نه هیچ چیز دیگه
حالا دولت امارات را ببین اگه توانست برای مردن مردمش یه عذر خواهی بگیره ...حالا اگه یه نفری تو ایران از دماغش خون بیاد سازمان ملل ...حقوق بشر...
من نه بسیجی هستم نه به جایی وابسته ایم پدرم کارگر اگه سختی در مملکت باشه دودش را اول از همه ما و امثال ما می خوره ولی بی غریت نیستیم که کشورمون را دو دستی به امریکا بدیم اون بالایی ها هم به قول ممد1985( اونهایی که نمی دونن چه جوری مردم را به مشکلات و سختی بندازن و برای خودشون از هزار راه مال اندوزی کنند )شاید که نه حتما فرار میکنند ولی ما هستیم محکم هم هستیم
می دانی چرا عراق چرا زود تسلیم شد چون فرماندهانش قبل از جنگ با وعده های امریکا بهش پشت کردن بعدش مردمش برای امریکا هل هله کردن دودش رفت تو چشم خودشون ...