ALI-M-2008 نوشته شده:دوست گرامی ، برادر mojtabba
با صحبت هاتون موافقم. خب درباره جنگ خلیج فارس سال 1991 گفتنی زیاده که انشاالله به موقع به اون خواهیم پرداخت.
دوست عزیز ، جناب oweiys
بنده به شخصه به هیچکدام از خبرگزاریها اعتماد ندارم. چه خبرگزاریهای داخلی و چه خارجی. چون هیچکدامشان بیطرف نیستند. بنده همیشه درباره یک موضوع منابع هر دو طرف ماجرا را بررسی می کنم. به عنوان مثال در مورد جریان سوریه ، تحولات این کشور را هم از طریق رسانه های داخلی و هم رسانه های خارجی دنبال می کنم. به شما هم توصیه می کنم از یکجانبه نگری اینچنین به مسائل خودداری کنید و دیدگاهی واقعگرایانه داشته باشید.
محض اطلاع این رسانه های بی سواد عرض می کنم که مرکاوا دارای مدل مخصوصی است که با نام Merkava Tankbulance شناخته می شود که واقعا در نقش یک آمبولانس صحرایی و زرهی مجهز به تسلیحات عمل می کند. ای کاش ما هم به جای این همه مسخره کردن دیگران ، اندکی هم برای جان سربازان خودمان ارزش قائل بودیم و با طراحی و ساخت چنین تجهیزاتی ، برای جان نیروهایمان ارزش قائل بودیم.
مرکاوا در نقش آمبولانس
دوست عزیز سیستمی که شما گفتید یک نفر بر سنگین بر مبنای تانک تی 55 روسی نیست ؟

البته عکس های بال نمونه ای تانک مرکاوا بودند بر روی شاسی تانک های تی 55 شوروی و میشه گفت تانک مرکاوا زیاد از این تانک الگو برداری شده است