نيروهاي مخصوص ايران به روايت تصوير

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

Re: نيروهاي مخصوص ايران به روايت تصوير

پست توسط kobra1996 »

عکس ها مربوط به کدوم رزمایش که ما ازش بی خبریم
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

kobra1996 نوشته شده:عکس ها مربوط به کدوم رزمایش که ما ازش بی خبریم

سلام :D :razz:
رزمایش نیست.این تمرینات و مانور ها و عملیات ها و... همیشه هستند برای افزایش توانمندی و آمادگی بیشتر دوست عزیز.
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Mercury61 »

[quote="

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests][/quote]

با سلام خدمت تمامی عزیزان
تمام گفته های عزیزان رو خوندم ولی ی چیز که بنظرم جالب رسید با دیدن عکسهای صفحه قبل بود , چون 90% عکسای صفحات دیگه قابل رویت نیست , اولا اون لباسای برادرای نیروی دریایی سپاه که طرح نیروهای زمینی آمریکا قبل از طرح کامپیوتری بوده , بعد اون آرنج بندا و زانو بندا و کوله های قمقمه دار و پوتینهای آمریکایی رو هم مسوول خریدای سپاه چپ و راست میان از فروشنده های لوازم نظامی میدون گمرک که اونا هم از افغانیهایی که باز از سربازان آمریکایی میخرن خریداری میکنن و الانم که باز لباسای نیرو دریایی سپاه و ارتش فکر کنم همین طرح کامپیوتریها شده باشه(طرح آرنج بندای عکس فوق) . اگه ما اینقدر قدرتمندیم کاش از لباسای آمریکاییها استفاده نمیکردیم الانم که با همین طرح پارچه داریم لباس تولید میکنیم این از این . همه بگید مرگ بر آمریکا .
ثانیا اگه دوستان چند ماه پیش از شبکه ضد انقلاب "من و تو" اون مستندای نیروهای ویژه انگلیس و اسراییل رو میدیدن اونوقت بقدرت واقعی اونا پی میبردن . نیروهای ویژه انگلیس که در جزایر فارکلند آرژانتینو بزانو در آورد با احتساب مسافت انگلیس و آرژانتین , در مورد اسراییل چندین سال پیش ی هواپیما ربایی میشه در اسراییل که هواپیما رو اوگاندا میبرن اونم با مسافت خیلی دورتر از اسراییل , بعد ی گروه اسراییلی به رهبری همین آقای ایهود باراک که تعدادشون کمتر از 10 نفره میرن تو ی فرودگاه نظامی اون کشور افریقایی و کل مسافرا رو صحیح و سالم نجات میدن . در لینک زیر هم ببینید اونا چند تا عملیات داشتن حالا هی میگیم نیرو ویژه , نیروهای ویژه ما چند تا عملیات برون مرزی انجام دادن غیر زمان جنگ .

حالا تا افغانها یا پاکستانیها یا طالبان یا عراقیها یا جدیدا سوریها که همشون دیوار به دیوارمونن کسی از ما ایرانیها رو میدزده در اونجا سریع راه حل دیپلماتیک و دست به دامن اینو اون باید بشیم .
حالا خودتون قضاوت کنید .تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

دوست عزیز این عکس هایی که گذاشتی (مخصوصا عکس اول) مال طرح های تقریبا چهار سال پیش است. بعدش این طرح به اصطلاح شماا کامپیوتری!!! بر گرفته شده از قضیه پیکسل در لوازم تصویری و....هست به طوری که طرح را به صورت مربع های زیاد و کوچک درست می کنند که معایب و منفعت های خاص خودش را در پی دارد . یک سخن هم از امام خمینی هست می گد :دلیلی ندارد در مقابل دشمن هایمان از فناوری و تجهیزات خودشون استفاده نننکنیم . در مورد نیروهای ویژه هم شما به عملیات های فقط شهید ابشناسان بپردازید متوجه می شید فکر نکنم نجات چندتا مسافر از دست چندتا شورشی سخت تر و خطرناک تر از دزدیدن فرمانده دشمن تو خاک کشور خودش اونم تو زمان جنگ باشد هست؟
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام.خسته نباشید. :razz:
جنابMercury61.
شما اگر الان به قسمت نگهداری و تولید لباس سپاه برید دیگه از این لباس نمیبینی.اون طرح هم اسمش کامپیوتری نیست.اسم اصلیش که همه نظامی ها هم میگن دیجیتالی هست.طرح دیجیتالی کپی برداری از لباسای آمریکایی نیست و تقریبا همه کشور های دنیا که ارتش قدرتمند و تقریبا قدرتمند دارند از این نوع لباس استفاده میکنند زیرا واقعا از دور دیده نمیشه و استتار بسیار جالبی هست.این که میگید لباس ها رو از این و اون میخرن و ... اشتباه میگید و نمیدونم از جایی شنیدین یا چی خلاصه همه این لباس ها در ایران تولید میشه و حتی یک نخ اون هم از خارج وارد نمیشه.وقتی میگیم مرگ بر آمریکا منظور مرگ بر تکنولوژی آمریکا نیست پس این حرف شما واقعا خنده آور است که مرگ بر آمریکا میگوییم و از لباسشان استفاده میکنیم.
این عملیاتی که شما گفتید واقعا در مقابل عملیات هایی که امروزه بر علیه پژاک به کار گرفته میشه هیچی هم نیست.
حالا یه سوال از شما دارم.اگه ارتش اسرائیل اینقدر که میگید قدرمتند هست چطوری در مقابل حزب الله که حتی سلاح ضد تانک قدرتمندی هم نداره شکست مفتضحانه ای خورد ؟اسرائیل از نیروی دریایی هوایی زمینی و چتربازش علیه حزب الله استفاده کرد ولی حتی نتونست 1 کیلومتر از لبنان رو اشغال کنه.شبکه هایی مثل من و تو فقط بزرگ نمایی میکنند و لا غیر.من تا حالا ندیدم یه حرف راست از دهن این من و تو در بیاد.این عکسا هم که گذاشتید فقط یک مانور است.
این ویدئو رو هم قبلا توی انجمن گذاشتم ولی بازم میذارم تا دوستانی که ندیدن ببینن.(.مربوط به درگیری های اخیر با پژاک.)

موفق باشید
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

پست توسط dolphine »

SEAFARER نوشته شده:سلام.خسته نباشید. :razz:
جنابMercury61.
شما اگر الان به قسمت نگهداری و تولید لباس سپاه برید دیگه از این لباس نمیبینی.اون طرح هم اسمش کامپیوتری نیست.اسم اصلیش که همه نظامی ها هم میگن دیجیتالی هست.طرح دیجیتالی کپی برداری از لباسای آمریکایی نیست و تقریبا همه کشور های دنیا که ارتش قدرتمند و تقریبا قدرتمند دارند از این نوع لباس استفاده میکنند زیرا واقعا از دور دیده نمیشه و استتار بسیار جالبی هست.این که میگید لباس ها رو از این و اون میخرن و ... اشتباه میگید و نمیدونم از جایی شنیدین یا چی خلاصه همه این لباس ها در ایران تولید میشه و حتی یک نخ اون هم از خارج وارد نمیشه.وقتی میگیم مرگ بر آمریکا منظور مرگ بر تکنولوژی آمریکا نیست پس این حرف شما واقعا خنده آور است که مرگ بر آمریکا میگوییم و از لباسشان استفاده میکنیم.
این عملیاتی که شما گفتید واقعا در مقابل عملیات هایی که امروزه بر علیه پژاک به کار گرفته میشه هیچی هم نیست.
حالا یه سوال از شما دارم.اگه ارتش اسرائیل اینقدر که میگید قدرمتند هست چطوری در مقابل حزب الله که حتی سلاح ضد تانک قدرتمندی هم نداره شکست مفتضحانه ای خورد ؟اسرائیل از نیروی دریایی هوایی زمینی و چتربازش علیه حزب الله استفاده کرد ولی حتی نتونست 1 کیلومتر از لبنان رو اشغال کنه.شبکه هایی مثل من و تو فقط بزرگ نمایی میکنند و لا غیر.من تا حالا ندیدم یه حرف راست از دهن این من و تو در بیاد.این عکسا هم که گذاشتید فقط یک مانور است.
این ویدئو رو هم قبلا توی انجمن گذاشتم ولی بازم میذارم تا دوستانی که ندیدن ببینن.(.مربوط به درگیری های اخیر با پژاک.)

موفق باشید

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]  و خسته نباشید ...

ببخشید من کمی مخالفم طبق کدوم مستندات حزب ا... لبنان حتی یه سلاح ضد تانک قدرتمند هم نداره ! تصویر در صورتیکه به ادعای صنایع دفاعی کشورمون ... ایران جزو بهترین و قدرتمند ترین تولیدکننده های سلاح ضد تانک در جهانه ... همه دنیا شاهد زمینگیر شدن تانکهای پیشرفته اسرائیلی توسط سلاحهای ضد تانک حزب الله بودن که هیچکس منکر این قضیه نیست که ایران بهترین سلاح هاشو در اختیار حزب الله قرار میده . اسرائیل هم مدام جهت نجات تانکهاش از سلاحهای حزب الله اونارو آپگرید میکنه تا در برابر اونا مصونیت داشته باشه. ... ولی بازم ایران یه سلاح برتر و به روز تر را رو میکنه که ضربه پذیر بودن دوباره تانکهای اسرائیلی رو حتما به دنبال خواهد داشت ...

این درسته که میگیم مرگ بر امریکا ولی این دلیل نمیشه که از دست آوردهای اونا استفاده نکنیم ... اگه بهمون بدن با کمال میل هم استفاده میکنیم ... مگه سالهای سال نیست که آمریکا مارو تحریم کرده و ماهم اعتراض میکنیم که چرا قطعات هواپیماهای مسافربری رو بهمون نمیدن ... پس سلاحهای و قطعات امریکایی اخ نیست ... بلگه چون بهمون نمیدن پس مجبوریم یا از کانالهای میانبر همون لوازم را وارد میکنیم یا در صورت امکان نمونه سازی میکنیم .

مگه شاهد به زندان افتادن بعضی ایرانیها در امریکا به جرم فروش قطعات نظامی به ایران نیستیم ... یعنی ما داریم تلاش میکنیم تجهیزات مورد نیازمون رو که امریکایی هم هستن چه در بخش هواپیمایی و چه در بخش الکترونیک موشکی به صورت غیر قانونی از اونجا خارج کنیم و به صنایعمون تزریق کنیم .

به نظر شما لباسهای پلیس ضد شورش و ضد اختشاش ایران ساخت ایرانه ؟ یا با برگزاری نمایشگاههای پلیس و عرضه انواع تجهیزات پلیس سایر کشورها ... مناسبترینش رو برای پلیس گزینش میکنن .

[HIGHLIGHT=#f2f2f2]خیلی تجهیزات نظامی رو به بهترین شکلش میسازیم ولی چون بهمون ندادن ساختیم ... نه اینکه دادن و نخواستیم ...  

==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

همین آقایونی که شما گفتی لباساشون از فلان جا خریداری شده یا کپی لباسهای فلان کشوره 8 سال با دست بسته مقابل چندیدن کشور دنیا مثل مرد وایسادن
نیرو های ویژه دولت وخیمه انگلیس هم دیدیم که از شدت ترس از همین پاسدارها خودشون رو خیس کرده بودند
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط Mercury61 »

با عرض سلام خدمت عزیزانی که یادم دادند به طرح کامپیوتری که من نمیدونستم میگن دیجیتالی یا هزچیه دیگه :smile: :smile: :smile:
در ضمن یه سر میدون گمرک اگه بزنید حساب کار دستتون میاد و در ضمن هیچ کشوری نیومده عین طرح آمریکا رو کپی کنه .
فعلا که آمریکای جنایتکار نیازی به اقدام نظامی نداره مگه رو پیشونیش چی نوشته .
با همین تحریما فعلا اقتصاد مملکت مارو فلج کرده , نظامیش دیگه پیش کش . ^:)^
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”