سلام
خواستم اين مقاله رو دانلود كنم:
ليزر و كاربرد آن در فرآيند پوشش دهي
سايت كه مقاله رو معرفي كرده : [External Link Removed for Guests] لينك زير رو كه خراب هست ميفرسته:
[External Link Removed for Guests]
به نظرم سايت بالا تبديل به سايت ليچ شده ، سايت پايين هم كه به نظر مقاله رو داره با فرستادن 3 ايميل نشد كه عضو ش شوم !
از كاربران عزيز كسي توانايي دسترسي به لينك مقاله رو داره ؟
درخواست احياي لينك خراب
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
Re: درخواست احياي لينك خراب
سلام
اویس جان فایل حذف شده، لینک دوم هم که مربوط به یک انجمن میشه. من عضوش شدم، ولی همین لینک در اونجا هم بود و ...
مقاله در این سایت قابل دانلود هست که البته باید عضوش بشید(با پرداخت حق عضویت سالیانه 150000 ریال)
پیروز باشید
اویس جان فایل حذف شده، لینک دوم هم که مربوط به یک انجمن میشه. من عضوش شدم، ولی همین لینک در اونجا هم بود و ...
مقاله در این سایت قابل دانلود هست که البته باید عضوش بشید(با پرداخت حق عضویت سالیانه 150000 ریال)
پیروز باشید

- سپاسهای ارسالی: 6261 بار
- سپاسهای دریافتی: 11083 بار
Re: درخواست احياي لينك خراب
سلام
مقاله مورد نظر رو برای شما گرفتم که می تونید از لینک زیر دانلود کنید در ضمن برای گرفتن مقالات فارسی و یا انگلیسی می تونید به سایتی که در امضای من قرار دارد مراجعه کنید.
موفق باشید
مقاله مورد نظر رو برای شما گرفتم که می تونید از لینک زیر دانلود کنید در ضمن برای گرفتن مقالات فارسی و یا انگلیسی می تونید به سایتی که در امضای من قرار دارد مراجعه کنید.
موفق باشید
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================
[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================