گوشی مناسب در حدود 500 هزار تومن
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: گوشی مناسب در حدود 500 هزار تومن
مدلهايي که در دو پست قبلي پيشنهاد دادم رو ديديد؟ بجز اينها فعلا چيز بهتري نميشه خريد در اين رنج متاسفانه ...
سامسونگ هم در گوشيهاي سطخ متوسط و پايين اصلا مقرون به صرفه و قابل قبول نيست و حرفي براي گفتن نداره سامسونگ در اين رنج، گوشيهاي high-end سامسونگ که از چيپ Exynos استفاده نميکنند، انتخابهاي خوبي هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 61 بار
- سپاسهای دریافتی: 200 بار
آقا Mahdi1944
Xperia mini, Xperia Tipo, Xperia Tipo Dual ؟
اینا الان تو بازار هستن؟
من دنبال گوشی هستم زیبا، دارای wireless و gps . خوش دست و قصد بازی کردن باهاشو ندارم و نمی خوام روش برنامه بریزم. ولی می خوام کار کردن اینترنت باهاش راحت باشه
و بشه روش فیلتر (شکن) هم نصب بشه.
Xperia mini, Xperia Tipo, Xperia Tipo Dual ؟
اینا الان تو بازار هستن؟
من دنبال گوشی هستم زیبا، دارای wireless و gps . خوش دست و قصد بازی کردن باهاشو ندارم و نمی خوام روش برنامه بریزم. ولی می خوام کار کردن اینترنت باهاش راحت باشه
و بشه روش فیلتر (شکن) هم نصب بشه.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
بله، علاوه بر اين گوشيهاي HUAWEI مثل G300 در اين رنج انتخابهاي مناسبي هستند
بله، علاوه بر اين گوشيهاي HUAWEI مثل G300 در اين رنج انتخابهاي مناسبي هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد