راهنمایی جهت خرید تلویزیون هوشمند(SMART)
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
راهنمایی جهت خرید تلویزیون هوشمند(SMART)
دوستان عزیز تلویزیون smart یا هوشمند بین42 تا 47 اینچ با قیمت حدود 3.5 تا 5 میلیون چی پیشنهاد میدید؟(ترجیحا SONY,LG)

-
- سپاسهای ارسالی: 5628 بار
- سپاسهای دریافتی: 782 بار
Re: راهنمایی جهت خرید تلویزیون هوشمند(SMART)
سلام
46 اینچ سامسونگ رو خریداری کردم مدل ES8880 ، سه بعدی
از همه لحاظ ازش راضیم .
46 اینچ سامسونگ رو خریداری کردم مدل ES8880 ، سه بعدی
از همه لحاظ ازش راضیم .
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود.
پیامبر اکرم(ص)
پیامبر اکرم(ص)

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
باید بری بازار بگردی مدلها رو ببینی امکانات در برابر قیمت رو ببینی و انتخاب کنی
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
Mohammad 1985 نوشته شده:باید بری بازار بگردی مدلها رو ببینی امکانات در برابر قیمت رو ببینی و انتخاب کنی
خیلی گشتم و lg و sony از لحاظ امکانات وقیمت نسبت به مدل های دیگه بهتر نظرم بشون جلب شد اما میخوام توسط تجربه ی دوستان کارایی این محصولات رو در عمل ببینم.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
من پیشنهاد میکنم پلاسما بخرید. از نظر قیمت و از نظر تصویر به مراتب واقعی تر است تا LED و LCD.
در نمایشگرهای LED هر چند رنگ ها با تراوت تر و تصاویر زنده تر هستند، اما باید گفت این دسته نمایشگرها بیشتر مناسب نمایش تصاویر گرافیکی و خطی هستند، مثل تصاویر کامپیوتر یا منو های پخش کننده ویدیو یا مرور وب. اما یک پلاسما با توجه به ساختارش، تقریبا ترکیبی از آنالوگ و دیجیتال در پردازنده تصویریش را شاهد هستیم که باعث می شود مناسب نمایش تصاویر واقعی مانند فیلم ها باشد. ضمن این که از نظر قیمت نیز با صرفه تر است.
الان پلاسماهای خوبی از پاناسونیک و البته مثل همه کالاهای دیجیتال سامسونگ را شاهد هستیم که اسمارت هم هستند.
اشاره کنم، نسل جدید تلوزیون های پلاسما از سال 2010 به بازار آمده و منظور اون پلاسماهای قدیمی و نسبتا بزرگ نیست. سال گذشته بعد از کلی تحقیقات بنده یک پلاسما سامسونگ برای منزل خریداری کردم و با قیمت یک LED 42 اینچ یک پلاسما 51 اینچ خریدم.
اولش پدر و مادر و برادر بزرگم کمی نگران بودند که شاید مثلا این خوب نباشد و ارزان بودنش بی حکمت نباشد، اما به مرور و با قیاس تصاویرش با تلوزیون برخی اطرافیان که مثلا LED بود گفتند اونها زنده تر است تصاویر اما چشم را خسته میکند و خلاصه کم کم کوتاه آمدند که همیشه گران تر بودن معنیش بهتر بودن نیست.
3d . پخش کننده ویدیو و موزیک و عکس از فلش، ورودی HDMI، گیرنده دیجیتال داخلی، قابلیت اتصال به اینترنت (البته مدل خریداری شده ما این را نداره چون واقعا لازم نداشتیم ما مدل بالاترش داشت) و خلاصه شما تمام قابلیت های تلوزیون های نسل جدید را می توانید در پلاسما ها پیدا کنید.
ضمن اینکه از سال 2010 شاهد نازک شدن این تلوزیون ها در حد قابل توجی بودیم، به طوری که جز افراد متخصص نمی توانند تشخیص دهنده که مثلا تلوزیون LED است یا پلاسما. حتی طرح هایی ساخته شده است که قاب 2 سانتی دور تلوزیون است و کاملا مشابه LED ها می باشد.
من خیلی موافق توصیه برندی نیستم، اما فکر می کنم این دو برند که مد نظر شما است جزو برند های موفق در تلوزیون ها نیستند، این روزها سامسونگ و پاناسونیک شدیدا قدرت نمایی می کنند. البته همه چیز بستگی به مدل انتخابی دارد.
در نمایشگرهای LED هر چند رنگ ها با تراوت تر و تصاویر زنده تر هستند، اما باید گفت این دسته نمایشگرها بیشتر مناسب نمایش تصاویر گرافیکی و خطی هستند، مثل تصاویر کامپیوتر یا منو های پخش کننده ویدیو یا مرور وب. اما یک پلاسما با توجه به ساختارش، تقریبا ترکیبی از آنالوگ و دیجیتال در پردازنده تصویریش را شاهد هستیم که باعث می شود مناسب نمایش تصاویر واقعی مانند فیلم ها باشد. ضمن این که از نظر قیمت نیز با صرفه تر است.
الان پلاسماهای خوبی از پاناسونیک و البته مثل همه کالاهای دیجیتال سامسونگ را شاهد هستیم که اسمارت هم هستند.
اشاره کنم، نسل جدید تلوزیون های پلاسما از سال 2010 به بازار آمده و منظور اون پلاسماهای قدیمی و نسبتا بزرگ نیست. سال گذشته بعد از کلی تحقیقات بنده یک پلاسما سامسونگ برای منزل خریداری کردم و با قیمت یک LED 42 اینچ یک پلاسما 51 اینچ خریدم.
اولش پدر و مادر و برادر بزرگم کمی نگران بودند که شاید مثلا این خوب نباشد و ارزان بودنش بی حکمت نباشد، اما به مرور و با قیاس تصاویرش با تلوزیون برخی اطرافیان که مثلا LED بود گفتند اونها زنده تر است تصاویر اما چشم را خسته میکند و خلاصه کم کم کوتاه آمدند که همیشه گران تر بودن معنیش بهتر بودن نیست.
3d . پخش کننده ویدیو و موزیک و عکس از فلش، ورودی HDMI، گیرنده دیجیتال داخلی، قابلیت اتصال به اینترنت (البته مدل خریداری شده ما این را نداره چون واقعا لازم نداشتیم ما مدل بالاترش داشت) و خلاصه شما تمام قابلیت های تلوزیون های نسل جدید را می توانید در پلاسما ها پیدا کنید.
ضمن اینکه از سال 2010 شاهد نازک شدن این تلوزیون ها در حد قابل توجی بودیم، به طوری که جز افراد متخصص نمی توانند تشخیص دهنده که مثلا تلوزیون LED است یا پلاسما. حتی طرح هایی ساخته شده است که قاب 2 سانتی دور تلوزیون است و کاملا مشابه LED ها می باشد.
من خیلی موافق توصیه برندی نیستم، اما فکر می کنم این دو برند که مد نظر شما است جزو برند های موفق در تلوزیون ها نیستند، این روزها سامسونگ و پاناسونیک شدیدا قدرت نمایی می کنند. البته همه چیز بستگی به مدل انتخابی دارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
LED های کمپانی های ژاپنی شارپ و پلاسماهای پاناسونیک توی دنیا کیفیت بالایی دارن........برندهای کره ای سامسونگ و ال جی مشابه هم هستن البته سامسونگ قبلا جلوتر بود الآن نیم دونم........مارک های فیلیپس ایسوس ایسر هم توی دنیا با کیفیت هستن

-
- سپاسهای ارسالی: 5628 بار
- سپاسهای دریافتی: 782 بار
چیزی که یادم رفت بگم
اسمارت های سامسونگ تا سال 2018 از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری قابلیت ارتقاء دارند .
اسمارت های سامسونگ تا سال 2018 از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری قابلیت ارتقاء دارند .
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود.
پیامبر اکرم(ص)
پیامبر اکرم(ص)

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 2568 بار
با سلام
این مدل رو هفت ماه پیش گرفتم "42 2500000
کیفیتش عالیه

مدل LM6100
"42، "47، "55، "65
تکنولوژی EDGE LED [SIZE=150]) LED Plus با تاریکی موضعی (Local Dimming) ) ،کنتراست دینامیک 1:6.000.000، Cinema 3D با 6 عینک، [COLOR=red]اسمارت، هرتز، رزولوشن 1080p، کنترل حرکتی جادویی جدید و ...

این مدل رو هفت ماه پیش گرفتم "42 2500000
کیفیتش عالیه

مدل LM6100
"42، "47، "55، "65
تکنولوژی EDGE LED [SIZE=150]) LED Plus با تاریکی موضعی (Local Dimming) ) ،کنتراست دینامیک 1:6.000.000، Cinema 3D با 6 عینک، [COLOR=red]اسمارت، هرتز، رزولوشن 1080p، کنترل حرکتی جادویی جدید و ...

دشمن رو باید از دور دید