سوالات جالب و اندکی چالش بر انگیز & Case studies

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبان هاي برنامه نويسي تحت دات نت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: سوالات جالب و اندکی چالش بر انگیز & Case studies

پست توسط Solver »

, اینطور نیست.

شما در ادبیات سعدی و حافظ را که دو قرن اختلاف دارند قیاس کنید. استاد سخن کیست؟ سعدی که البته از ساده ترین لغات در گفتارش بهره می برد اما پیچیده ترین مفاهیم را ایجاد می کند.

یک برنامه نویس خوب کسی است که با ابتدایی ترین توابع و دستورات بتواند مطلوب ترین خروجی را کسب کند. من در کار طراحی وب، به ندرت میرم سراغ جی کیوری یا ام تولز، هر چند با خیال راحت میگم به این دوتا تسلط کامل دارم، اما معمولا کارم را با css انجام میدم مگر واقعا لازم باشد که برم سراغ راه پیچیده تر.

من فکر می کنم، با این طرز فکر شما، هیچ محصولی به نتیجه نخواهد رسید، اتفاقا من پیشنهاد می کنم که با ساده ترین توابع سعی کنیم پیچیده ترین فرایندها را حادث کنیم، از نظر من این بیانگر کلاس بالای یک برنامه نویس خواهد بود.

البته در مورد نوع برنامه ها، من موافق شما هستم، و فکر می کنم باید در انتخاب طرح ها خلاقیت بیشتر به خرج داد. وگرنه نوشتن ماشین حساب و امثال اینها که دیگر ...

بنابراین، من فکر کنم جای مباحث پژوهشی یا تحقیقاتی، اگر ما یک هدف مشخص داشته باشیم، در طول مراحل دستیابی به هدف مطمئناً بر اساس نیاز و تکرار شاهد رشد دانش و تسلط خودمان خواهیم بود. بر همین اساس پیشنهادات من به این شرح است:

نخست یک ویرایشگر متن به سبک Notepad2 یا همان Notepad++ که البته مدل های مختلفش را در گیتهاب یا سورس فورگ هم می شود دید، و شاید حرکت به سمت نوشتن یک نرم افزار در این حوزه خودش موجبات رشد و یادگیری زیادی را در ما ایجاد کند. ضمن این که نرم افزاریست بسیار کاربردی و کلا زمینه توسعه کار زیادی هم داره و می شود مدام با طرح قابلیت های جدید هم به یادگیری مباحث جدید پرداخت و هم نرم افزار را توسعه داد.

پیشنهاد دوم من یک مرورگر وب است. هر چند ضرورت نداره از پایه نوشته بشود و میشود ما بر اساس قابلیت هاش کار را دنبال کنیم.

اینها پیشنهادات ویندوزی بود، در مورد اپلیکیشن وب که پیشنهادات فراوان است تصویر یک مثالش همین ردآپ نسخه ویندوزیش ...

شاید یک روز پیشرفته ترین هر نرم افزار بین مدل های موجودش، چیزی بود که اینجا ساخته شده است!

این دور از انتظار نیست، من تجربه اش کردم - یک زمان مدیر همین سایت، زحمت کشیدند برای من یک فروم نصب کردند چون اون زمان جز HTML با هیچ چیز حتی css آشنا هم نبودم! اما الان ردهیو را در این سطح توسعه دادم که خود نویسنده اسکریپت مولتی هاستر از توسعه های ردهیو در نسخه جدید این اسکریپت داره بهره می برد! یعنی از نسخه اصلی پیش تاز تر شده .

پس کافیست همت داشت و شروع کرد!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, شما درست می گوید ولی فکر کنم دوستامون سطح از این جور کارها بالاخره و می خواد خودش و اطلاعاتش رو به چالش بکشه متاسفانه ارتباطم با اینترنت قطع شده و اشتراکی تمام و الان دارم با گوشی کار می کنم ولی اون صورت مساله رو براتون می گذارم از همه لحاظ می تونه اطلاعات شما رو به چالش بکشه در واقع با انجام اینجورممسایل مجبور یک مهندس کامپیوتر باشی و صرفا کد نویسی بدرد نمی خوره
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط amirfull »

pckho0r و Present
بنده که این حرف رو میزنم ، با مباحث ریاضی آشنا هستم و درسش رو خوندم ، از دید یک کارشناس نرم افزار به این نتیجه رسیدم ، که به این شکل باید کار دنبال بشه ،
این به این معنی نیست که اعداد مختلط بلد نیستم یا فوریه نمی دونم چیه یا ..... اما در پروژه های عملی این مسائل حداقل در سطح بنده نقش اساسی ایفا نمیکنند .

M.Abooali
به نظر من پیشنهادای خوبین .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

M.Abooali نوشته شده:,

تشکر از توضیخاتت
منم با پیشنهاداتت موافقم برنامه nodpad مثال خوبیه حتی میشه گرافیکش رو با مسائل GDI+ و یا WPF کار کرد که میشه خیلی زیبا اونو نوشت.یه مثال دیگه یه تقویم کامل با گرافیک بالا میتونه باشه برای ویندوز
اگه میشه در مورد برنامه ای که گفتین بیشتر توضیح بدید منظورم REDHUE هست ویندوزیش که گفتین تصویر
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

[External Link Removed for Guests]

شما هر طوری خواستید حلش کنید ولی شی گرا بهتره
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

abbas.m.k,

در حقیقت محدودیتی در زمینه ایجاد نرم افزار مشابه ردآپ در بین است.

ابزارک ردآپ الان یک فرم است و کلیه فرایند پرازشی بر عهده اسکریپت سایت ردهیو است. یعنی سایتی که ردآپ روش نصب باشد هیچ پردازشی را عهده دار نمی شود.

بنابراین در نگاه اول ساخت نسخه ویندوزی این ابزارک خیلی ساده است، میشود یک فرم ساخت و ارسال کرد، من یک نمونه ازش ساخته ام اتفاقا البته نه با C# یا ... ، منتها به شکل عمومی منتشر نخواهد شد، چون مطمئناً اینطور استقبال زیادی از این نرم افزار خواهد شد و قطعا اسکریپت و سرور سایت حجم پردازش هایشان بسیار بالا خواهد رفت.

اما اگر نرم افزار چیزی فرای یک فرم باشد،
یعنی خودش مستقیماً با دیتابیس سایت در ارتباط باشد یا حداقل اسکریپتی مستقل از اسکریپت اصلی سایت واسط نرم افزار و دیتابیس باشد، مطمئناً هر تعداد کاربر که از این نرم افزار استفاده کنند هم، چون درصدی از پردازش سمت کاربر در حال انجام شدن است، هم سرعت کار بالاتر خواهد رفت هم فشار کمتری به سرور و اسکریپت اصلی سایت وارد خواهد شد.

به طور مثال،

الان بررسی این که فایل ارسالی واقعا یک تصویر است در ابزار فعلی ردآپ، توسط اسکریپت اصلی ردهیو و با کلاس مربوطه انجام می شود، حال آن که در نسخه ویندوزی میشود حتی بدون وصل بودن به اینترنت این قسمت کار انجام شود، همچنین کشف نوع فایل، ابعاد و حجم فایل و ... و بسیاری موارد دیگر که اسکریپت ردهیو برای پردازش اون هم منابع سیستم را مصرف می کند هم وقت کاربر را می گیرد (چون بالاخره این اطلاعات باید از سرور دریافت شود. اما اگر کلیه این اطلاعات در نرم افزار پردازش شود و خروجی اون به سمت دیتابیس برود، این قابلیت به شکل مطلوب تری هم برای کاربران (سرعت بالاتر) هم برای سرور و اسکریپت ردهیو (به خاطر حجم کمتر پردازش) در دسترس خواهد بود.

ضمن این که نسخه ویندوزی می تواند دسترسی هایی مثل مرور تصاویر گالری شخصی یا ... را هم در خود بگنجاند. 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط abbas.m.k »

M.Abooali,
خب در واقع ما نیاز به به نرم افزار تحت ویندوز داریم که کاربر بتونه با همون نرم افزار log in کنه بعد بتونه فایلشو آپلود کنه بدونه اینکه به خواد از اسکریپت های سایت استفاده کنه و بتونه مستقیم با دیتابیس سایت به یه طریقی وصل بشه.
خب یه سری اطلاعات اولیه لازمه برا تحقیق.دیتابیس سایت چی هست؟ همچنین نوع سرور و ورژن و ساختار ذخیره فایل تو دیتابیس
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

دیتابیس ما MySql است که البته در اسکریپت از کلاس ارتMySqli استفاده می شود. ترکیب جداول تقریبا ساده است. با توجه به وجود مسائل امنیتی سایت، ترجیحا در صورت نهایی شدن نظر دوستان برای اجرای چنین پروژه ای در هر مقطع اطلاعات لازم در ارتباط با ساختار جداول ارائه خواهد شد.

اطلاعات سرور فکر کنم خیلی اهمیت ندارد، چون شما قرار است به دیتابیس وصل بشوید که نهایتا یک کلمه عبور و نام کاربری نیاز دارید، با دسترسی مشخص به دیتابیس مورد نظر، اتصال به دیتابیس ریموت قسمت ساده فرایند کار است و سیستم عامل سرور یا ... تفاوتی در این قسمت ایجاد نخواهد کرد.

هر چند نظر من ایجاد یک اسکریپت مستقل واسط است، تا ابتدا این اسکریپت اطلاعات را دریافت کند و سپس این اسکریپت اطلاعات را به دیتابیس منتقل کند. البته این اسکریپت پردازش ناچیزی دارد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

من عرض کردم خیلی وقت است کار نکردم و تقریبا الان 0 تصویر

لطفا بگید الان نسخه روز ویژوال استدیو کدام است و اگر لینک دانلودش هم لطف کنند که چه بهتر .. (32 بیت)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط abbas.m.k »

M.Abooali,

سلام تصویر
تا اینجا که بررسی کردم ۳ روش برای این برنامه هست

۱- روش اسکریپت نویسی که فکر کنم خودن اونو پیاده سازی کردی
۲-ارتباط مستقیم برنامه با دیتابیس که ساده ترین راه هست اما اینجور که برررسی کردم بسیار امنیت سایت رو پایین میاره

۳- استفاده از یه web service و ارتباط اون با کلاینتی که ما میسازیم . البته اطلاعاتم درباره web service بسیار کم هست متاسفانه اما تو لینک زیر چند نمونش که هم با php و هم با .net framework سازگاره توضیح داده

اگه بقیه دوستانی که اطلاعات دارن بیان شرکت کنن تو بحث خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت تصویر
ارسال پست

بازگشت به “Dot Net Programming”