منظور شما اينجا هست؟
[External Link Removed for Guests]
اگر اينطور باشه عالي هست (هر چند من تقريبا هر يکي دو روز يکبار سر ميزنم و چيزي به نام G5 با اين مشخصات نديدم)

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

mohammadmun62 نوشته شده:آقای palang-rodar سلام
یک سوال:اینکه فرمودید دوستتون گوشی جدید g3 خریده و مشکلات قبلی برطرف شده،میتونید بگید کی خریده؟تاریخ دقیقش رو میگم.
آخه من گوشیم مشکل اسپیکر و باتری و سنسور نور داشت بردم نمایندگی چند بار اسپیکر اونو عوض کرد دیدم بهتر نشده اومدم خونه زنگ زدند گفتند بیا عوضش کنیم. خواستم بگم این مدل جدید که اومده و ورژن آپدیت اون 2.6.2 هست در چه تاریخی توسط دوستتون خریداری شده و اینکه ازش بپرسید پشت گوشی زیر باتری روی لیبل گوشی چه عددی رو زدن؟؟؟ 1.2 یا 1.4 یا 1.5 یاعدد دیگه ای.
فردا چهارشنبه 9مرداد دارم میرم به رشت تا عوضش کنم ممنون میشم اگر این پیامو دیدید تا امشب جوابمو بدید تا فردا با اطلاعات کاملتری برم.
بازم ممنونم.

Mahdi1944 نوشته شده: ,
منظور شما اينجا هست؟
[External Link Removed for Guests]
اگر اينطور باشه عالي هست (هر چند من تقريبا هر يکي دو روز يکبار سر ميزنم و چيزي به نام G5 با اين مشخصات نديدم)

Mahdi1944 نوشته شده: + ,
اگر به روش عملکردي اين سنسور دقت کنيد، واضح هست که بسيار وابسته به نور محيط هست و بر اساس تغييرات نور عمل ميکنه، پس مثلا زماني که محيط تاريک و يا نور کافي نداشته باشه، انتظار عملکرد صحيح اين سنسور منطقي نيست، من البته فقط براي روشن کردن به اين امکان نياز دارم که براي اين کار هم از برنامهي Smart Screen استفاده ميکنم و نسبتا عملکرد قابل قبولي داره. دوستاني هم برنامهي tap tap رو معرفي کردند که به شخصه بعد از تستهايي که انجام دادم Smart Screen رو مناسبتر ديدم
خوب دوستان عزيز فريموير 2.6.2 رو عليرضاي عزيز زحمت کشيدند و از يکي از گوشيهاي مجهز به اين نسخه استخراج کردند که لينک اون در تاپيک فايلهاي اين گوشي فرار گرفت، نسخهي GLX_G3_V.2.6.2_20130614_GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM هم اماده کردم و انشاالله امشب در انجمن قرار خواهد گرفت