به یغما رفتن تاریخ ایرانیان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

Re: به یغما رفتن تاریخ ایرانیان

پست توسط Cyrus1375 »

zadhoosh نوشته شده:جواب این سوال را قبلا دادم بد نیست یک با منصفانه بحث را از اول بخونید :shock: با آبگیری سد سیوند هویت ایران زیر آب می ره ؟ قطعا بله.سعد آباد موند ولی محمد رضا (در) رفت حالا اگه سعد آباد خراب بشه آیا ما بی هویت یا کم هویت می شیم؟ خیر ، چون نه خود آن بنا بلکه پند آموزی از وقایعی که بر آن گذشت و عبرت آموزی از سرنوشت ساکنینش به هویت امروز ما شکل داده نه سنگ و سیمان بنا پس باز هم تکرار می کنم که کارکرد میراث تاریخی ، اثبات گزاره های تاریخیست و برای این منظور هم حفظ بخشی از این حجم انبوه کفایت می کند.
عزیزمن چرا قیاس مع الفارغ میکنی؟کوروش کبیر با اون همه عظمت کسی که اگه نبود مطمئن باش ایرانی هم نبود رو داری با محمدرضا شاه که دست نشانده بیگانگانه مقایسه میکنی؟اگه هویت و فرهنگ ما به یه مشت سنگ و خاک نیست پس دین ما هم نباید باشه؟چرا ملیاردها تومن واسه تعمیر و ساخت بناهای امامزاده ها خرج میکنند؟؟؟کوروش کبیر رو اگه بشناسید اینجور راجبش حرف نمیزنید!دو هزار و پونصدسال پیش حرفایی زد و کارهایی کرد برای آبادانی این مرز وبوم که الانه هیچکس با تمام امکاناتی که داره قادر به انجامش نیست!ی نگاهی به ایتالیا بندازید!سالانه چقدر داره توریست جذب میکنه یا یونان؟چرا چون ک دارن از میراثشون به نحو احسن نگه داری میکنند!توی دنیا ایران رو با کوروش کبیر و تخت جمشید میشناسند!این حقش نیست که ما مقبرشو نابود کنیم!ایران اسلامی رو هم با إمام میشناسند برید نگاه کنید چه خرجی واسه حرمش کردن؟؟؟من نمیگم بیان خرج کنن ولی حداقل ضربه نزنند !این انصاف نیست که چون کوروش به یه دین دیگس یا تخت جمشید واسه قبل اسلامه رسیدگی نکنند یا خرابش کنند انصاف نیست چون کوروش شاه بوده باید با رضاشاه یا محمدرضاشاه که سراسر حکومتشون خیانت به ملت بوده مقایسه بشه!کوروش شاه بود ولی واسه ایران پدر بود!ممنون*من یاور یقین و عدالتم،من زندگی ها خواهم ساخت،من خوشی های بسیار خواهم آورد،من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد،زیرا شادمانی او شادمانی من است.*"کوروش کبیر"
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

سلام
دوست عزيز هويت مجموعه اي است از ديروز، امروز و فردا. احتمالا تا حالا فرم پركرديد كه تو اون نوشته نام پدر، شغل پدر و .... به علاوه هويت مجموعه اي است از اداب و رسوم و فرهنگ، به همان دليل است كه تركيه داره نوروز را كه تا ديروز جشن اجنبي تلقي ميكرد و كردها را به خاطر پاسداشت ان تنبيه ميكرد به نام خودش ترويج ميكنه و بازهم به همان دليل است كه مولانا جلال الدين محمد بلخي را در دنيا شاعر تركيه اي معرفي ميكند، خوب تو بلخ تركيه به دنيا امده :L:L
در باب نيت اغامحمدخان فرموديد، بشر داراي حسي است به نام جاه طلبي كه اگرچه در بسياري از موارد مذموم است ولي برخي اوقات باعث اتفاقات خوبي شده و بسياري از پيشرفتهاي بشر نتيجه همين حس است، بله اغارمحمدخان بعلت همين حس پادشاه شد و دوست هم نداشت كه از كشورش منطقه اي جدا شود به نظر شما بد بوده است، اگر عكس العملي نشان نميداد يا مي بخشيد مثل پست ديگر شما كه به حاتم بخشي متهم ميشد ::ss
به نظر شما كشور گشاييهاي نادر خوب بوده يا بد؟
موفق باشيد
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 133 بار
سپاس‌های دریافتی: 391 بار

پست توسط majid362 »

کشور امریکا 300 سال هم تاریخ نداره ابر قدرت دنیا هست
حالا کوروش یا هر کس دیگه الان به چه درد ما می خورده
فرضا کوروش دوالقرنین باشه یا نه
آخرش که چی؟
خودمون باید کشورمون را بسازیم
با سعی خودمون
تا تلاش خودمون
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 367 بار
سپاس‌های دریافتی: 409 بار

پست توسط zadhoosh »

hermes_PERSIAN نوشته شده:هويت مجموعه اي است از اداب و رسوم و فرهنگ

ماشاءالله به آدم چیز فهم تصویر
البته به اضافه ی دین و زبان و شناسنامه ای که شما هم اشاره کردین و بنده هم بر ثبت تاریخ اصرار دارم.
ولی برخی در میراث فرهنگی به دنبال افتخار و ... می گردن یا اون را به کهنه پرستی و عتیقه بازی تنزل می دن و اصلی ترین فایده ی تاریخ یعنی پند آموزی را فراموش کرده با پیدا کردن چند تا امتیاز در یکی از گذشتگان ، او را می ستایند و توجهی چندانی به به ظلم ها ، مشروعیت ، پایان کار او و .. ندارند!
اگر امروز رایس جمهور یک سیلی ناحق به کسی بزند حتی شاید استیضاح و عزل شود. انسان های دیروز هم به اندازه ی ما انسان بودند ، پس چطور می توان به کسانی که آن همه خون را به ناحق ریختند افتخار کرد؟!!!

ولا تتبعوا خطوات الشیطان
با شیطان بزرگ طرح گام به گام نریزید
!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

بله دوستان خودمان بايد كشورمان را بسازيم مثل همان گذشتگاني كه كشور مارو ساختن و الحق دستشان درد نكنه كه چه كشور بزرگ، خوب، با فرهنگ و با گذشته پرباري ساختند و حداقل كار ما ميتواند تشكر از پدرانمان باشد، ميگويند اسكندر وقتي پاسارگاد را باز كرد چشمش به كتيبه اي افتاد:
"اي رهگذر هر كه باشي و از هركجا كه بيايي من كورش فرمانرواي پارسم، من اين پادشاهي را بنا نهادم بر اين مشتي خاك كه مرا پوشانده رشك مبر"
حال به نظر شما بايستي بر اين مشتي خاك كه اينان را پوشانده رشك برد؟ حداقل اسكندر رشك نبرد، اينجاست كه گفته اند دشمن دانا بلندت ميكند
بله گذشتگان هم مانند ما انسان بوده اند البته دوست داشتم نقل قول من را كامل نقل ميكرديد نه تنها يك جزو! و انسان جايز الخطا، پس اگر ميخواهيد قضاوت كنيد مجموعه كلي كارهاي نيك و بد را ببينيد و اثرات انها را در طول تاريخ حداقل حالا پس از گذشت بيش از ٢٥٠٠ سال ميتوانيد قضاوت كنيد كه ايا اعمال انها در پايه ريزي اين كشور صحيح بوده يا خير؟
البته شما مختاريد از گذشتگانتان ممنون باشيد يا خير ولي كسي حق ندارد معترض شود چرا ساير هم ميهنان از پدرانشان ممنونند
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”