رام کاستوم برای جی ال ایکس جی 3 با اندروید 4.1.2 سیانوژن 10
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
Re: رام کاستوم برای جی ال ایکس جی 3 با اندروید 4.1.2 سیانوژن
اگه بخام از این کارا بکنم چه چیزایی رو اول باید یاد بگیرم
گوشی های نوکیا و گوشی های قدیم سونی اریکسون واردم با پچ و الف و فلش و ... اشنام ولی اندروید کلا بحثش فرق میکنه
دانشجو رشته مهندسی برق - الکترونیکم
لطف میکنید بهم یاد بدیم؟
خیلی علاقه دارم
گوشی های نوکیا و گوشی های قدیم سونی اریکسون واردم با پچ و الف و فلش و ... اشنام ولی اندروید کلا بحثش فرق میکنه
دانشجو رشته مهندسی برق - الکترونیکم
لطف میکنید بهم یاد بدیم؟
خیلی علاقه دارم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
به طور کلي بايد نسخهاي از سيستم عامل مورد نظرتون که از لحاظ رزولوشن ضفحه و چيپ مشابه گوشي شما هست رو پيدا کنيد. فايلهاي فولدر LIB رو از فريموير اصلي گوشي به فريموير مورد نظر منتقل کنيد و هر بار فلش کنيد تا بوت بشه (بايد بدونيد دقيقا کدام درايورها و ماژولها رو بايند منتقل کنيد، نه اينکه کل اون رو جايگزين کنيد، در اين صورت گوشي بالا نمياد). وقتي بوت شد بايد ببينيد کدام قسمتها کار نميکنه و اونها رو رفع کنيد (مجددا با شناسايي فايلها مورد نياز هر قسمت)
نکنهاي که وجود داره کرنل گوشي هست که در مرحلهي اول سعي کنيد کرنل رو فلش نزنيد و فقط پارتيشن سيستم رو فلش کنيد. اگر علافه مند هستيد همين فرايند رو براي گوشي مورد نظرتون در تاپيک مربوط به اون شروع کنيد. هر جا راهنمايي لازم داشتيد هم مطرح کنيد شما رو راهنمايي خواهيم کرد انشاالله
به طور کلي بايد نسخهاي از سيستم عامل مورد نظرتون که از لحاظ رزولوشن ضفحه و چيپ مشابه گوشي شما هست رو پيدا کنيد. فايلهاي فولدر LIB رو از فريموير اصلي گوشي به فريموير مورد نظر منتقل کنيد و هر بار فلش کنيد تا بوت بشه (بايد بدونيد دقيقا کدام درايورها و ماژولها رو بايند منتقل کنيد، نه اينکه کل اون رو جايگزين کنيد، در اين صورت گوشي بالا نمياد). وقتي بوت شد بايد ببينيد کدام قسمتها کار نميکنه و اونها رو رفع کنيد (مجددا با شناسايي فايلها مورد نياز هر قسمت)
نکنهاي که وجود داره کرنل گوشي هست که در مرحلهي اول سعي کنيد کرنل رو فلش نزنيد و فقط پارتيشن سيستم رو فلش کنيد. اگر علافه مند هستيد همين فرايند رو براي گوشي مورد نظرتون در تاپيک مربوط به اون شروع کنيد. هر جا راهنمايي لازم داشتيد هم مطرح کنيد شما رو راهنمايي خواهيم کرد انشاالله

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
نمیشه بگید چطوری میشه img رو اکسترکت کرد یا با چه نرم افزاری

- تماس:
,
با برنامههاي زيادي ميشه اين کار رو کرد، از جمله برنامهي DiskInternals Linux Recovery
با برنامههاي زيادي ميشه اين کار رو کرد، از جمله برنامهي DiskInternals Linux Recovery
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
ممنون رفیق
شروع میکنم به پورت کردن
اولین سوال: ایا فریمور muni خوبه بریزم؟
شروع میکنم به پورت کردن
اولین سوال: ایا فریمور muni خوبه بریزم؟
من کار کردم ولی مشکلات دیگه زیادی مثل وصل نشدن به اینترنت و رادیو و دوربین و سنسور های تماس و فاصله و جاذبه کار نمیکرد

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
sam1375 نوشته شده:من کار کردم ولی مشکلات دیگه زیادی مثل وصل نشدن به اینترنت و رادیو و دوربین و سنسور های تماس و فاصله و جاذبه کار نمیکرد
مطمئنی همون لینک صفحه چهار رو دانلود کردید من تست کردم همش رو اینترنتم رفتم باید دستی تنظیم کنی دوربینم من 20 تا دقیقا عکس انداختم 10 تا از دوربین پشت ده تا جلو
من رامی که خودم آپلود کردمو میگما فقط مشکل موجود که من نتونستم حلش کنم (دارم روش کار میکنم) سنسور دوربین و وای فایش بود
تو دوربین برو روگزینه zsd بعد از دوربین میاد بیرون و هر کاری میکنی نمیاد دیگه
-
سلام اقا مهدی از کجا میشه فهمید کدوم فایل معیوب هست که جایگزینش کنیم
اصلا این رام که روش کار میکنی چه قابلیت هایی داره که نسبت به رام خودش بهتره

- تماس:
,
ضمن تشکر از زحمتي که کشيديد، اگر اطمبنان داريد مشکل بلوتوس کامل حل شده و امکان دريافت و ارسال فايل وجود داره، من در اولين فرصت اون رو دانلود و سعي ميکنم وايفاي رو راه بندازم. اما مشکلي که احتمالا وجود خواهد داشت، شارژ نادرست و طولاني شدن زمان شارژ به 8 ساعت هم دوز از ذهن نيست. اما به هر حال وقتي تمام اجزا درست عمل کرد. ميشه چنين باگهايي رو هم رفع کرد انشاالله
,
بايد با برنامههايي مثل Logcat اون رو تريس کرد. همچنين ميشه از اسناد MTK و خود اندرويد هم اونها رو بررسي کرد
ضمن تشکر از زحمتي که کشيديد، اگر اطمبنان داريد مشکل بلوتوس کامل حل شده و امکان دريافت و ارسال فايل وجود داره، من در اولين فرصت اون رو دانلود و سعي ميکنم وايفاي رو راه بندازم. اما مشکلي که احتمالا وجود خواهد داشت، شارژ نادرست و طولاني شدن زمان شارژ به 8 ساعت هم دوز از ذهن نيست. اما به هر حال وقتي تمام اجزا درست عمل کرد. ميشه چنين باگهايي رو هم رفع کرد انشاالله
,
بايد با برنامههايي مثل Logcat اون رو تريس کرد. همچنين ميشه از اسناد MTK و خود اندرويد هم اونها رو بررسي کرد