کار نکردن نرم افزار جیمیل
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
کار نکردن نرم افزار جیمیل
با سلام وخسته نباشید برنامه جیمیل استاندارد روی گوشی من کار نمی کند ور\نهای دیگر راهم نصب کردم ولی به محض ورود بیرون می اید گوشی راهم ریست کردم ولی خوب نشد لطفا راهنماییم کنید با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کار نکردن نرم افزار جیمیل
,
مدل گوشي و نسخهي فريموير رو بفرماييد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
با سلام gapps رو از تو تاپیک اسنووی دانلود و نصب کنید تا مشکلات ابزار گوگل حل بشه من هم اسنووی دارم هم اسکای تست کردم
Mahdi1944 نوشته شده: ,
با سلام snowy dualcor
djamin77 نوشته شده:با سلام gapps رو از تو تاپیک اسنووی دانلود و نصب کنید تا مشکلات ابزار گوگل حل بشه من هم اسنووی دارم هم اسکای تست کردم
باتشکر از راهنمای شما واقا مهدی گوش من اسنوی هست وفلش اصلی خودش می باشد root نشده نسخه ان هم g1 snowy+ 20130124- 143258میباشد
نرم افزار gapps انهایی که نصب شدند نصب کردم ولی درست نشد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
دوست گرامي در پست بالا جواب شما رو دادند
دوست گرامي در پست بالا جواب شما رو دادند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد