Mohammad 1985
محمد جان
از ابتداي راه اندازي سايت تا حال هميشه ادب، احترام و رفتار دوستانه رو سرلوحه صحبتهاي خودم قرار دادم و خواهم داد، چرا كه به اين موضوع ايمان دارم كه انسانها حرف آرام و مودبانه را ميفهمند و براي اون ارزش قائل خواهند بود، اما حرف بلند و تند را فقط ميشنوند، و اين موضوع رو از تمامي مديران عزيز سايت هم درخواست داشتم، دارم و خواهم داشت
كما كه تا به حال هم كمترين آمار ققل تاپيك رو داشتيم، اين در حالي هست كه روزانه چيزي حدود 300 پست در انجمن ارسال ميشه و اين خود بيانگر موضوعات زيادي هست
در مورد اخراج هم به همين صورت هست، تا به حال افرادي كه خاطر خطايي براي مدتي دسترسي اونها به سايت بسته شده بعد از مدتي دوباره اجازه فعاليت رو پيدا كردند، چرا كه به اشتباه خودشون پي بردند و اون رو برطرف كردند، از طرفي كاربران خاطي كه دوباره واردسايت شدند از نظر ما كاربر جديد با خط فكر و سبك فعاليت جديد هستند (هر چند با توجه به سيستمهاي شناسايي قدرتمند سايت كاملا قابل تفكيك و شناسايي هستند) و تا زماني كه خطايي از اونها سر نزده حساب گذشته اونها به پاي نام كاربري جديد فرد نوشته نخواهد شد، و به طور كلي در دنياي مجازي اين كاربرها هستند كه زندگي ميكنند و ميشه نام كاربري جديد رو حيات تازه و با رويكردي جديد محسوب كرد
و اما در مورد موضوعاتي كه در اين چند روزه به وجود اومده، اين رو متوجه باشيد كه چه ف_ * ل*_ ت ر باشه و چه نباشه بنده به هيچ وجه اجازهي ارسال مطالب غير اخلاقي رو در هيچ شرايطي نخواهم داد و جواب چنين فردي يك بار اخطار و در صورت تكرار قطعا اخراج خواهد بود
و در مورد مسائل سياسي هم هر نظري در چارچوب منطق و دليل براي ما قابل احترام، هر چند كه رويه سايت سياسي نيست، اما از فرد مورد نظر به صورت خيلي محترمانه درخواست عدم ادامه دادم مطالب سياسي خواهد شد، در صورت عدم پديزش در مرحله اول پستهاي سياسي حذف خواهند شد، در مرحله دوم خلع درجه و در مرحله سوم اخراج خواهد بود
البته اين به عنوان روال كلي هست، اما بنده بر اين باور هستم كه قانونها و انسانها مكمل هم هستند و اگر قرار بود قوانين به صورت تمام و كمال اجرا شوند ديگر نيازي به نظارت و كنترل انساني نبود و ربوتها هم ميتوانستند اين وظيفه رو به انجام برسانند، پس تا حد امكان سعي در اين بوده كه به نحوي دوستانه موضوع خاتمه پيدا كنه و هميشه انصاف و عدل رو سرلوحه خود داشته باشيم و اين رو بدانيم كه صرف انسان بودن قابل احترام هست و در ادامه نحوهي عملكرد فرد مهم هست و البته بعد دوم هم بسيار مهم هست و در مواردي كاملا بعد اول رو مورد سوال و شبهه قرار خواهد داد
به هر حال كاربراني كه دسترسي اونها به دلايل مختلف بسته شده اگر قصد در تغيير روال خود داشته باشند براي ما عزيز و قابل احترام خواهند بود، اما تمامي اين عزيزان با نامهاي كاربري جديدي وارد سايت شدند كه براي ما هم شناخته شده هستند و در صورتي كه به رفتار گذشته خود ادامه ندهند اجازهي فعاليت خواهند داشت
و
mAdmAx جان، در صورتي كه آدرس ايميل خودتون رو تغيير بديد ما اين رو به فال نيك ميگيريم و از نظر ما اين نشانه حسن نيت شماست و فعاليت شما براي ما ارزشمند، و در غير اين صورت اين موضوع كاملا نشان دهنده هدف شما از ثبت نام مجدد خواهد بود
دوستان عزيز در صورتي كه از موضوعي ناراحت هستند و يا نياز به توضيحي دارند به خود بنده PM بدهند تا موضوع رو بررسي كنم
در پايان از تمامي دوستان عزيز به خاطر زحماتي كه براي انجمن خودشون ميكشند كمال تشكر رو دارم