, دوست عزیز من خودم تو بنگاه رفیق دارم خودت هم داری می گی منتهی به بلوار رحمت ، بلوار رحمت به نظر خودت جای خوبیه ؟ اونجا که می شه متوسط رو به پایین ! منظور من سفیر شمالی ، جنوبی ، اویل پاییز (کوچه های 1 تا 10 ) ، بلوار سرباز ، آبیاری و این جور جاها است ، طرف بلوار استقلال(زرهی هم نمیر م چون قیمت می ره بالا ) از نظر من این جور جاهای شهر می شند جاهای نه چندان خوب شهر
در مورد شهرک صدرا هم که شما داری حرف خودم رو می زنی که منم گفتم حدود 100 الی 110 میلیون برای یک آپارتمان 100 متری
در ضمن من کاری به اینکه با چه پولی ساخته شد ندارم ، اینجا بحث سر کیفیت خونه هست شما حساب کنی می شه همین حرف خود من و قیمت کنونی مسکن مهر پس چیزی رو به ملت نداختند با این قیمت
مسکن مهر پس از دو سال!!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: مسکن مهر پس از دو سال!!!!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
Present نوشته شده:typhoon, دوست عزیز منطق هم خوب چیزیه ، به قول خود یکی از دوستان شما که این همه انتقاد می کنی چرا خودت نمیای از این مسکن مهر ها بسازی و به جوانهایی که هیچی ندارند بدی ؟
شما می تونی با 50 میلیون تومان اطراف شیراز تو محدوده همین آپارتمانهای مسکن مهر یک آپارتمان 40 متری ولی با کیفیت بهتر بدی ، علی یار شما اعلام کن نامردم ازت نخرم !
اگر کمی از کار ساختمانی سر در بیارید متوجه می شید که هر کی هر چقدر پول بده همون قدر آش می خوره
برای مثال الان در میان شهر شیراز یک آپارتمان با مصالح با کیفیت درجه 3 و یا چهار با متراژ 100 متر چیزی تو مایه های 200 الی 240 ملیون تومان هست ، تازه جاهای نه چندان خوب شیراز (جاهای خوب رو نمی گم چون بالای متری 3 میلیون قیمت داره )
حالا شما همین کیفیت رو ببری بیرون شهر فوق فوقش بشه نصف قیمت تازه می شه 100 الی 110 میلیون تومان ، با این وضع جوان بدبخت چه جوری می تونه خونه بخره ، پس مجبور می شی از کیفیت و یک سری چیزهایی بزنی که می شه وضع موجود .
اولا که بنده اهل شیراز نیستم ، اهل تهرانم !!! خدا را صد هزار مرتبه شکر که شیراز بی صاحب نیست و کلی متولی و جوان تحصیل کرده دارد!!!! این صحبتهای عوام پسندانه که تو بیا بساز من بخرم و اینها ادبیات همان رییس جمهور محترم است که ادعای مدیریت جهان را داشت اما سوء مدیریتش در چند مجتمع آپارتمانی مشهود است. بنده همون اول هم عرض کردم ، پروژه مسکن مهر یک اشتباه تاریخی و در راستای ایجاد پوششی برای عده ای دزد و مال حرام خور در پاک ترین دولت تاریخ!!!! ایران بود. سیستمی که عرضه ندارد جلوی عده ای زالو که هر کدامشان ده ها و بلکه صد ها آپارتمان و خانه خالی دارند را بگیرد و با وضع مالیاتهای سنگین آن واحدها را با قیمت مناسب به دست نیازمندان برساند ، غلط بی جا می کند که با جنس آشغال خانه می سازد!!!!!!

شما اگر عادت کردید که بهتون توهین بشه و تازه هم شاکر باشید به خودتون ربط داره و نه به دیگران!!!
Old soldiers never die.They just fade away

-
منم می گم خدا رحم کنه که اگر این پاکترین دولت ما بود بقیشون چی بودند پس ؟
هنوز هم می تونم جواب بدم ولی ترجیح می دم فعلا جواب ندم چون امکان مسدود شدنم است . تا همین جاهای کار هم خیلی جواب دادم ، کسی که بخواد قبول کنه که یکی داره حرف درست می زنه قبول می کنه والا شما تا صبح هم با اینها با اعداد و ارقام صحبت کنی می یاد صورت مساله رو پاک می کنه !!
یک مرتبه اومدن دست یکی از این زالوها رو رو کردند شما چقدر ازش حمایت کردی ؟ اون فیلم رو هم من دیدیم و هم شما ولی ... اینا همش بهانه است .
در ضمن طرز ادبیات دولت پیشیون رو من نمی دونم چرا بعضی ها به خودشون گرفتند چون تا به اونجا که من اطلاع دارم در مورد آمریکا و غرب داشت صحبت می شد و سردرمدارانشون ، مگر شما سیاست مدار و وکیل آمریکایها و غربی ها هستید ؟
والا فکر نکنم هیچ کجای دنیا مثل ما ایرانی ها پیدا بشه که وکیل و مدافع دشمن باشه حتی تو وهابی ها ، مثل این می مونه که یک مفتی وهابی بیاد بگه ریختن خون شیعه حلاله و بعد بقیه وهابی ها بگند چرا همچنین حرفی رو زدی ، شما دیدی به منم خبر بده !!
می گند جهنم ایرانی ها نگهبان نداره می دونید چرا ؟
هنوز هم می تونم جواب بدم ولی ترجیح می دم فعلا جواب ندم چون امکان مسدود شدنم است . تا همین جاهای کار هم خیلی جواب دادم ، کسی که بخواد قبول کنه که یکی داره حرف درست می زنه قبول می کنه والا شما تا صبح هم با اینها با اعداد و ارقام صحبت کنی می یاد صورت مساله رو پاک می کنه !!
یک مرتبه اومدن دست یکی از این زالوها رو رو کردند شما چقدر ازش حمایت کردی ؟ اون فیلم رو هم من دیدیم و هم شما ولی ... اینا همش بهانه است .
در ضمن طرز ادبیات دولت پیشیون رو من نمی دونم چرا بعضی ها به خودشون گرفتند چون تا به اونجا که من اطلاع دارم در مورد آمریکا و غرب داشت صحبت می شد و سردرمدارانشون ، مگر شما سیاست مدار و وکیل آمریکایها و غربی ها هستید ؟
والا فکر نکنم هیچ کجای دنیا مثل ما ایرانی ها پیدا بشه که وکیل و مدافع دشمن باشه حتی تو وهابی ها ، مثل این می مونه که یک مفتی وهابی بیاد بگه ریختن خون شیعه حلاله و بعد بقیه وهابی ها بگند چرا همچنین حرفی رو زدی ، شما دیدی به منم خبر بده !!
می گند جهنم ایرانی ها نگهبان نداره می دونید چرا ؟

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
Present,
سلام
وقتی چند نفر در برخورد با شما صحبتی میکنند و کلا نظرات شمارو زیر سوال میبرند، دنبال ایراد در تفکر اون افراد نگرد، دنبال ایرادهای تفکر خودت باش دوست من. شاید ایراد از خود طرز تفکر شما باشه که گوش و چشم شمارو بسته. دوست عزیز ضمنا اون صحبتها هم اونجاییش به ما ربط داره که زندگی یه ملت رو سیاه کرد. نمیدونم! شما فک کنم الان وضعیتت خیلی خوبه و کلا لذت ببری از این وضعیت گرونی و تورم و تحریم و... منتها من به شخصه و خیلی از دوستان دیگه فقط متوجه سختیهای این وضع شدیم و زندگیمون کلا خوابیده. به ادبیات رئیس جمهور محبوبت میگم، اگه شما اینجوری حال میکنی، کره شمالی هنوز هست، مهاجرت کن اونجا و از این وضع لذت تمام رو ببر. عشق و حاله...
ضمنا اره، جهنم ایرانی ها نگهبان نداره، یه نگاهی به طرز تفکر خودت بنداز! تو جهنمی که خیال میکنی بهشته موندی و اصرار داری که همه دارن اشتباه میکنن، شما خوبی فقط! باشه اقا، ما که حرفی نداریم. ما غرب زده ایم، دشمن پرستیم، شمام وطن پرستین، بچه مسلمونین. خب دیگه؟
این مسکن مهر هم دیگه جایی واسه بحث نداره، کلا مشخصه داستان چیه ؟ باقیش بستگی داره به قوه تشخیص دوستان.

سلام
وقتی چند نفر در برخورد با شما صحبتی میکنند و کلا نظرات شمارو زیر سوال میبرند، دنبال ایراد در تفکر اون افراد نگرد، دنبال ایرادهای تفکر خودت باش دوست من. شاید ایراد از خود طرز تفکر شما باشه که گوش و چشم شمارو بسته. دوست عزیز ضمنا اون صحبتها هم اونجاییش به ما ربط داره که زندگی یه ملت رو سیاه کرد. نمیدونم! شما فک کنم الان وضعیتت خیلی خوبه و کلا لذت ببری از این وضعیت گرونی و تورم و تحریم و... منتها من به شخصه و خیلی از دوستان دیگه فقط متوجه سختیهای این وضع شدیم و زندگیمون کلا خوابیده. به ادبیات رئیس جمهور محبوبت میگم، اگه شما اینجوری حال میکنی، کره شمالی هنوز هست، مهاجرت کن اونجا و از این وضع لذت تمام رو ببر. عشق و حاله...
ضمنا اره، جهنم ایرانی ها نگهبان نداره، یه نگاهی به طرز تفکر خودت بنداز! تو جهنمی که خیال میکنی بهشته موندی و اصرار داری که همه دارن اشتباه میکنن، شما خوبی فقط! باشه اقا، ما که حرفی نداریم. ما غرب زده ایم، دشمن پرستیم، شمام وطن پرستین، بچه مسلمونین. خب دیگه؟
این مسکن مهر هم دیگه جایی واسه بحث نداره، کلا مشخصه داستان چیه ؟ باقیش بستگی داره به قوه تشخیص دوستان.

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5881 بار
انچه را که می گویم یک نظریه شخصی است و حرف کارشناسانه ای نیست لذا قابل ملاک نمی باشد. من قکر کنم در ساخت مسکن مهر لااقل در شیراز و در بخش لپویی که خودم بازدید کردم شرکت های پیمانکار و متصدی ساخت با کمبود بودجه مواجه بودند چون یکروز صبح که برای دیدن ان اپارتمان ها رفتم و نور افتاب پشت ساختمان ها افتاده بود و تازه رنگ خورده بود دیدم دیوارها قلمبه سلمبه است و سیمان کاری انها صاف و یکدست نیست و از طرفی نبش دیوارها که باید در یک اپارتمان نوساز کاملا صاف و تراز باشد کج و معوج بود دیوار اولین اپارتمان یکی از بلوک ها هم کمی ترک بر داشته بود. علاوه بر انکه معتقدم این اپارتمان ها در محل نامناسبی و کاملا دور از جاده اصلی و نزدیک یک روستا ساخته شده است با توجه به نکاتی که در مورد ساختمان ها گفتم چنین بر می امد که از بناها و معمارهای ارزانتر و کم تخصص استفاده شده است و شاید این امر بدلیل کمبود بودجه بود چون گاه گاه می دیدم شرکت مسکن مهر به اعضاء می گفتند دوباره پول واریز کنید و پولی که قرار بود پنج الی شش میلیون باشد انطور که از یکی از اعضاء شنیدم به بیست میلیون رسید. بهرحال علاوه بر این کمبود بودجه ای که به ذهن من رسیده است امیدوارم حیف و میلی در اصل بودجه نشده باشد. البته من در این باره هیچ اظهار نظری ندارم زیرا هر نوع سخن بدون حساب و کتاب و اثبات نشده ای حکم تهمت را دارد که گناه سختی است و من از ان اجتناب دارم

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
Present نوشته شده:می گند جهنم ایرانی ها نگهبان نداره می دونید چرا ؟
چون نیازی نداره...همچین خودی زیرآب خودی رو میزنه که نیازی به نگهبان نیست...نمونش تو همین سایت زیاده...یک مشت غرب زده...یک مشت غرب گرا

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
esijoon نوشته شده:Present نوشته شده:می گند جهنم ایرانی ها نگهبان نداره می دونید چرا ؟
چون نیازی نداره...همچین خودی زیرآب خودی رو میزنه که نیازی به نگهبان نیست...نمونش تو همین سایت زیاده...یک مشت غرب زده...یک مشت غرب گرا
برچسب های آبکی که اگه بحث به جایی نرسه می شه به طرف مقابلت داد !!!! آفرین آفرین !

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
sand_fighter نوشته شده:esijoon نوشته شده:Present نوشته شده:می گند جهنم ایرانی ها نگهبان نداره می دونید چرا ؟
برچسب های آبکی که اگه بحث به جایی نرسه می شه به طرف مقابلت داد !!!! آفرین آفرین !
دقیقا همون چیزی که تا اینجا از امثال شما مشاهده شده

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
حتی اگر کسی هم به شما توهین کرد که نکرده هیچ کسی به شما نگفت وطن فروش ولی شما مثل آب خوردن همه هرکسی که ضد شما حرف بزنه را غرب گرا می دونی ! اگر کسی به شما گفته وطن فروش بیار اینجا ببینیم کی گفته !
8 ساله اگر واقعیت های سند شده را به دیگران نشون بدی می شی وطن فروش !!!! این هم از فرهنگ جا انداختن دولت نهم و دهم !
8 ساله اگر واقعیت های سند شده را به دیگران نشون بدی می شی وطن فروش !!!! این هم از فرهنگ جا انداختن دولت نهم و دهم !
آخرین ويرايش توسط 1 on sand_fighter, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Present نوشته شده:عزیزهای دل برادر یکی مثل من که همین الانم خیلی نا پرهیزی کردم که تو همون تاپیک انرژی هسته ای شرکت کردم چون در خطرم ولی فکر نکن یک مثل من با همه چیز دولت قبل موافقه و عاشق چشم و ابرو آنها ولی جایی که احساس کنم که قضیه خیلی یک طرفه داره می شه شرکت می کنم !
در ضمن یک خونه ای که خیلی ارزون تر از قیمت واقعی بازار در بیاد همین می شه برای مثال تو شیراز همچنین آپارتمانی اگر در وسط شهر شیراز بود هر مترش قیمت زیر دو میلیون و صد هزار تومان نداشت ولی الان حساب که می کنی می بینی اگر 90 میلیون هم حساب کنی و خونه 100 متر باشه یک چیزی تو مایه های 900 تومان برای هر متر در میاد .
دیگه اینکه یکی میاد زد و بند می کنه و کاری رو انجام می ده و چند تا می خره به دولت کمتر ربط داره و تقصیر قوه قضاییه بی جربزه هست که فقط برای مردم عادی شاخه و زورش به کله گنده نمی رسه ، نمونه اش همین اقای آقازاده ی معروف که با یک وثیقه خدا تومانی دیگه پروندش پر شد .
با سلام
دوست عزيز خود داري ميگي با اين هزينه نميشه خونه خوب ساخت خوب پس چيزي جز يه عوام فريبي چيزه ديگه اي نميتونه باشه
در مورد قوه قضاييه صد البته حق با شماست چون اگه عرضه داشت بايد يقه آقاي احمدي نژاد رو ميگرفت كه چرا در واپسين روز ها كاري خود 16 ميليارد تومان از حساب نهاد رياست جمهوري برداشت كردي و به حساب دانشگاه خودتان واريز كرديد.
مطلب بعدي هم اينكه گيريم مسكن هاي مهر هيچ مشكلي نداشت خوب بازم به درد نميخوره چون هزينه هاي آن با چاپ اسكناس بدون پشتوانه تهيه شده طرح مسكن مهر يه طرح از پيش شكست خورده است.
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

-
sand_fighter, دوست عزیز کجای حرف من گفت وطن فروش ؟ من فقط یک ایراد از دوست دیگرمون typhoon گرفتم که گفتم چرا اینقدر سنگ دیگر کشورهایی را به سینه می زنی که در کشتن ایرانی و ایرانی ها از هیچ روشی دریغ نمی کنند . کشتن دانشمندان هسته ای ، پرورش تروریست و ... در اسرائیل و اعزام آنها به کشور و هزاران نمونه دیگه ... من کی برچسب زدم به کسی تازه تذکر دادم ، خودتون دوست دارید اینطور فکر کنید به من ربطی نداره
من تمام حرفم این بود که با این حرفا از دشمن حمایت نکیند اگر پاراگراف زیرش رو میخوندی بیشتر متوجه منظورم می شدی!!
در ضمن در مورد اون که می گی چرا گفتم بیا شما بساز به جای انتقاد کردن من مثل یکی از دوستان همین انجمن صحبت کردم فکر کنم m1234 بود .
من تمام حرفم این بود که با این حرفا از دشمن حمایت نکیند اگر پاراگراف زیرش رو میخوندی بیشتر متوجه منظورم می شدی!!
در ضمن در مورد اون که می گی چرا گفتم بیا شما بساز به جای انتقاد کردن من مثل یکی از دوستان همین انجمن صحبت کردم فکر کنم m1234 بود .

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
اینجا تاپیک مسکن مهر و گند زدن دولت خدمتگذار است!! اگر می تونیم ، تلاش کنیم و به آنها برسیم و اگر هم بهتر اینقدر شعارهای چرت و پرت ندیم!!!
Old soldiers never die.They just fade away