سرمايه گذاري آتيه دماوند (واتي) - بازار دوم بورس
اطلاعات آنلاین نماد: [ [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests] - [External Link Removed for Guests]]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[HIGHLIGHT=#ff0000][HIGHLIGHT=#92d050][COLOR=#FFFFFF] سیگنال خرید 12 آذر 1392
قیمت دیروز 5,595 بوده است. این تحلیل را دیشب زدم که متاسفانه فرصت نشر در سنترال نداشتم و امروز منتشرش میکنم.
در صورت رصد بازار امکان خرید روی محدوده 5600 وجود داشت امروز.
هدف پیش بینی شده کوتاه مدت 6600 می باشد (17% سود) می باشد در صورت شکست مقاومت مذکور میتوان هدف میان مدت 7000 (25% سود) و در صورت شکست این مقاومت در بلند مدت میتواند تا 7800 (40%) صعود کند.
این سهم جدا از الگو پرچم منفی که کامل کرده است دقیقا با کف ترند بروخورد داشته است و امروز بهترین فرصت خرید اون است یا بهتره گفت بوده است. (منهای نوسان های مقطعی روزانه).
البته خرید امروز این سهم همراه با ریسک بالایی بود چرا که ممکن بود کلا از ترند خارج بشد، بنابراین فردا برای آنها که کم ریسک تر هستند هم فرصت خوبی برای خرید است. محدود خرید 5700 هست. احتمالا فردا شاهد حجم بالای معاملات روی این سهم و به عبارتی جذب اینرسی لازم برای حرکت به سمت بالا خواهیم بود.
طبق نمودار RSI سهم تشکیل صف خرید روی محدوده قیمت 5700 - 5800 برای این سهم چندان دور از انتظار نیست. اما با توجه به برخی الگوهای سابق این سهم، ممکن است شاهد تشکیل صف هم نباشیم اما این موضوع در روند سهم اثری ندارد.
حد ضرر برای این سهم را میتوانید روی 5580 قرار بدهید.
ضریب ریسک: 1:5 (ریسک بسیار پایین)
20% ریسک استخراج شده از فرمول های کاملا شخصی من از نمودار سهم.[HR]
تحلیل های مختلف پیرامون این سهم هست، خصوصا با توجه به نزدیک شدن به پایان سال مالی (30 آذر ماه) و تعدیل EPS در آخرین گزارش ارسالی موجود در کدال. به هر حال پر واضح است از نگاه گروهی، بانکی ها، بیمه ها و خصوصا سرمایه گذاری ها در دولت جدید از اقبال خوبی برخورد بوده اند و بی تردید با تحولات اخیر و اخبار منتشره پیرامون لغو تحریم ها این سهم بی تردید از ظرفیت رشد بالایی برخوردار است.
دوستان نظرات و تحلیل های خودشان از سهم را منتشر بفرمایند.
من امروز روی قیمت 5730 وارد این سهم شدم. البته علت تاخیر من در ورود به این سهم انتظارم برای فروش وانصارح بود که فرصت خرید سهم روی قیمت مناسب را از من گرفت.
پیش بینی روزانه هم برای این سهم میتواند جالب باشد.