Mahdi1944 نوشته شده: . ,
اين گوشي هم از همون چيپ MTK6589 استفاده ميکنه. تنها ايرادي که ميشه به اين گوشي گرفت رم اون هست که احتمال کم اوردن داره. چون اين چيپ حدود 650 مگابايت رو همون اول کار براي کار کردن هستهها مصرف ميکنه و حدود 300 مگابايت فضاي خالي ميمونه که براي بازيهاي سنگين ممکنه کم بياره. هر چند در مجموع بد هم نيست. اما اگر چنين گوشياي رو با رم 2 يا 1.5 عرضه کنه واقعا چيزي کم نخواهد داشت
به نظر من اشغال تر از گوشی glx پیدا نمیشه حالا می فهمم چرا میگفتند گوشی ایرانی نخرید سامسونگ یا htc بخرید
من خودم گوشی g3 دارم مشکلات فراوانی داره مشکل باطری پرش باطری رم اجرایی کم
gps بسار ضعیف بدنه بسیار شکننده وآشغال عدم پشتیبانی نرم افزاری شرکت سازنده عدم پشتیبانی سخت افزاری بخصوص در مورد بدنه
بلندگوی بسیار ضعیف
شاید باورتان نشود همین چند روز پیش برای پدر خانمم یک گوشی سامسونگ یانگ مدل GT-6572گرفتم روی کاغذ سخت افزار ضعیف تری نسبت به G3 دارولی بخدا سگش می ارزه به G3 نمیدانید با چه سرعتی به ماهواره GPS میشه باطری خیلی خوبی داره وبه راحتی دوروز دوام میاره ولی G3 لعنتی خیلی شانس بیاری یک روز
تازه رم اجرایی اون هم بیشتر هست 768 مگابایت بدنه با کیفیت تری هم داره
خوبی دیکری هم که داره لوازم جانبی مانند کیف یا برچسب اون به راحتی پیدا نمیشه
خلاصه اینکه هر که میخواهد گوشی بخره GLX یا دیمو هر گز نخرید شاید استثنایی باشد ولی شاید اون استثنا به دست شما نیفته
در ضمن من گوشیم را با اخرین ورژن روت کردم در حالیکه سامسونگ اصلن نیازی به روت کردن نداره که مثلا برنامه هایی را حذف کنید تا رم بیشتری در اختیار داشته باشید