slayer_saw نوشته شده:دوستانی که از GLX G4 با فریمویر های نسخه پایین تر استفاده میکنند میتونن از این فریمویر جدید نسخه GLX_G4_V2.3.5_20130920 با استفاده از کاستوم ريکاوري TWRP و ریستور کردن این فریمویر رو روی گوشیشون داشته باشن
روش نصب:
1-اول از همه در sd card گوشیتون این پوشه ها رو به ترتیب بسازید TWRP\BACKUPS\GLX_G4_MT6577
2-فریمویر دانلود شده رو از حالت فشرده خارج و بعد پوشه GLX_G4_V2.3.5_20130920 را در GLX_G4_MT6577 کپی کنید
3-کاستوم ریکاوری TWRPرو روی گوشی توسط SP_FlashTool [COLOR=#000000]فلش بزنید
4- با نگه داشتن کلید های power و UP وارد ریکاوری بشید و از منوی wipe گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
5-وارد بخش RESTORE در صفحه اول ریکاوری شده و گزینه GLX_G4_V2.2.5_20130408 را لمس کرده و در صفحه بعد نوار پایین صفحه swipe to restore را کشیده و صبر کنید تا عمل restore به پایان برسه
6-مجدد از منوی wipe گزینه internal storage و بعد گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
7-گوشی را خاموش و باطری رو در بیارید و بعد روشن کنید و از فریمویر جدید لذت ببرید
نسخهي GLX_G4_V2.3.5_20130920 (نسخهي جديد)
[External Link Removed for Guests]
لینک دانلود فریمویر GLX_G4_V2.2.5_20130408 (نسخهي قبلي ) :
تذکر، براي جلوگيري از مشکل حذف شدن IMEI،زمان ريستور کردن تيک [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] رو حذف کنيد تا اين پارتيشن که حاوي اطلاعات سيمکارتها و IMEI هست جايگزين
ببخشید یه سوال .این مرحله سوم که گفتین کاستوم ریکاوری رو فلش بزنم.اینو باید از کجا دانلود کنم.از همون تایپیک فریمور g4 .بعد اگه اونه فرق نداره کدوم ورژن نصب شه.یعنی ورژی که فلش میکنم با ورژی که تو گوشی ریکاوری میشه باید یکی باشه؟
ببخشید من تازه کارم یکم بین این اصطلاحات گیج شدم.ممنون میشم اگه کمک کنین