دوستان برای عید در نظر دارم یک تلفن همراه به یکی از افراد خانه کادو بدم و تورنج ۳۰۰تا۳۵۰چه گوشی پیشنهاد میکنید.لازم به ذکر این هم هست که گوشی هوشمند هم نبود اشکالی نداره فقط کیفیت دوربین خوب باشه چون به کارایی زیاد احتیاج نداره فقط دوربین مد نظرش هست
با تشکر فراوان
مشاوره درخرید گوشی موبایل
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 118 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
مشاوره درخرید گوشی موبایل
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشاوره درخرید گوشی موبایل
. ,
متاسفانه دز اين رنج گوشي اي که دوربين بسيار خوبي داشته باشه وجود نداره و اساسا هم ديگه مانند گذشته گوشيهاي با دوربين و يا کيفيت صداي خوب، غير هوشمند نيستند. پيشنهاد من GLX G3 هست که در در اين زنج هست و کيفيت عکاسي مناسبي هم داره
متاسفانه دز اين رنج گوشي اي که دوربين بسيار خوبي داشته باشه وجود نداره و اساسا هم ديگه مانند گذشته گوشيهاي با دوربين و يا کيفيت صداي خوب، غير هوشمند نيستند. پيشنهاد من GLX G3 هست که در در اين زنج هست و کيفيت عکاسي مناسبي هم داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 851 بار
Re: مشاوره درخرید گوشی موبایل
برای دوربین خوب حداقل 700 تومن
بجای گوشی از دوربین های ارزون قیمت بخرید بهتره تو این رنج
بجای گوشی از دوربین های ارزون قیمت بخرید بهتره تو این رنج
شبیه ساز گنج جنگ