سوالات و اشکالات GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 38 بار
- تماس:
Re: سوالات و اشکالات GLX G3
سلام من تو گوشی g3 مشکل شارژ داشتم یعنی شارژ نمیشد مشکل از سوکت شارج بود اول لق شد بعد کنده شد.بردم دادم تعمیر کردن مشکل شارژ شدنش حل شده اما دیگه به سیستم که وصل میکنم مثل قبل گوشی شناسایی نمیشه و فقط شارژ میشه .به نظرتون مشکل از چیه ؟ یعنی پایه هارو بد لحیم کرده ؟

-
- تماس:
rahnema نوشته شده:از کابل سونی اریکسون استفاده کن حله، منم همین مشکل رو داشتم
من با کابل خود گوشی ، کابل نوکیا ، کابل سامسونگ قدیمی و کابل سامسونگ جدید امتحان کردم همه فقط شارژ میکنن هیچ کدوم گوشی رو نمیشناسه.در صورتی که قبل از خرابی با همین کابل ها هم میشناخت.فعلا هم کابل سونی اریکسون در اختیار ندارم که تست کنم.مگه کابل سونی اریکسون چه تفاوتی با کابل های دیگه داره ؟

-
- تماس:
کابل سونی اریکسون هم امتحان کردم جواب نداد مشکل سخت افزاریه فک کنم یکی از پایه های دیتا رو لحیم نکرده...

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
آقا سلام من رفتم گوشیمو رام miui فلش بزنم الان خاموش شد وقتی روشن میکنم فقط یه نور کمرنگ میاد و دیگه هیچی .رام اصلی هم با flash tool میخوام بزنم این پیغام میده لطفا یکی کمکم کنه لطفا

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
koorosh.r نوشته شده:rahnema نوشته شده:از کابل سونی اریکسون استفاده کن حله، منم همین مشکل رو داشتم
من با کابل خود گوشی ، کابل نوکیا ، کابل سامسونگ قدیمی و کابل سامسونگ جدید امتحان کردم همه فقط شارژ میکنن هیچ کدوم گوشی رو نمیشناسه.در صورتی که قبل از خرابی با همین کابل ها هم میشناخت.فعلا هم کابل سونی اریکسون در اختیار ندارم که تست کنم.مگه کابل سونی اریکسون چه تفاوتی با کابل های دیگه داره ؟
روی یه کامپیوتر دیگه مراحل فلش کردن را انجام بده تمام مراحل از نصب درایور وغیره آخه واسه من یه یار پیش اومد

-
- تماس:
hosein4423 نوشته شده:koorosh.r نوشته شده:rahnema نوشته شده:از کابل سونی اریکسون استفاده کن حله، منم همین مشکل رو داشتم
روی یه کامپیوتر دیگه مراحل فلش کردن را انجام بده تمام مراحل از نصب درایور وغیره آخه واسه من یه یار پیش اومد
رو لبتاپ خودم چک کردم گوشی های دیگه با همون کابل ها وصل میشد اما گوشی جی ال ایکس نشد.رو سیستم خونه هم تست کردم همین طور بود.تنها احتمالی که میدم اینه که پایه هارو درست لحیم نکرده.چون قبلا اینجوری نبود و بعد تعمیر اینطوری شد.
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
برنامه ای هست به نام android sensor box که نشون میده گوشیتون سنسور های مختلف سرعت و نور و ... را داره یا نه
دوستانی که g3 دارند این برنامه رو نصب کنند و ببینند سنسور gyroscope داره یا نه
اخه مال من نداره

اینم عکس برنامه : [External Link Removed for Guests]
دوستانی که g3 دارند این برنامه رو نصب کنند و ببینند سنسور gyroscope داره یا نه

اخه مال من نداره

اینم عکس برنامه : [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

نظرتون باطری گوشی lenovo 770 3500mAh به G3 میخوره؟
البته 3 پایه ی اون زیر سیم کارت هاست ولی توی G3 سمت مخالف هست و میشه با برعکس کردن باطری ازش استفاده کرد؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
در سري آخر و با آخرين فريموير اغلب مشكلات اون رفع شده و ديگه مشكل آزار دهندهاي نداره
,
قطعا راهي براي اون هست، اما نديده بيشتر از اين نميتونم نظري بدم، چون بايد در يكي از دو حالت با يا بدون باتري شناسايي بشه
در سري آخر و با آخرين فريموير اغلب مشكلات اون رفع شده و ديگه مشكل آزار دهندهاي نداره
,
قطعا راهي براي اون هست، اما نديده بيشتر از اين نميتونم نظري بدم، چون بايد در يكي از دو حالت با يا بدون باتري شناسايي بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر ولتاژ يکسان باشه و سايز اون قابل قرار گرفتن در G3 باشه، بله
اگر ولتاژ يکسان باشه و سايز اون قابل قرار گرفتن در G3 باشه، بله
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد