درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به شما

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

Re: درمان قطعی ناراحتی معده بدون دارو - ابداع و هدیه من به

پست توسط shafagh »

falcon نوشته شده:من مبتلا به زخم معده و اثنی عشر هستم....زخمهای ریز
اسید معدم بالاست و دهنم همیشه ترش و اسیدیه...
راه حلی برام هست؟؟
ممنوم میشم...

با سلام

بعد از چندين ماه مثل اينكه با عنايت و سوال شما عزيزان اين تاپيك در ليست موضوعات فعال قرار گرفت و اينجانب توفيق يافتم پست ارسالي شما را بخوانم و با سوالي كه شما نموديد علاوه بر انچه در باره ورزش معده قبلا عرض كردم موضوع مهم ديگري بيادم امد كه نوشتن ان ممكن است موثر باشد.

انچه من از ناراحتي معده در افراد مختلف دانسته ام يك نمونه ممكن است به طبع غذا مربوط باشد. بعض افراد اساسا طبيعت سرد دارند و غذاهايي با طبع سرد معده انها را ضعيف كرده و يا از كار مي اندازد. من اخيرا مدتها ناراحتي معده نداشتم. يك مدتي عادت كرده بودم به خوردن دوغ همراه غذا چون دوغ گازدار مخصوصا با گاز طبيعي خيلي اشتها اور و خوشمزه است و من هر روز يك بطري يك و نيم ليتري مي گرفتم و دوسه ليوان مي خوردم بعد از مدتي كم كم دچار نارحتي معده و عدم هضم شدم و نمي دانستم چه شده كه يكدفعه دوباره به ناراحتي معده دچار شدم همين ورزشي را كه عرض شد شروع كردم مقداري از ناراحتي ام كم شد اما مي ديدم مثل دوران قبل كاملا خوب نمي شوم و متاسفانه همچنان بخوردن دوغ ادامه مي دادم و اصلا احتمال نمي دادم كه ممكن است منشاء اين ناراحتي شديد معده دوغ باشد. بطور اتفاقي يكي از اشنايان مقداري عسل طبيعي كه حاوي موم بود برايم اورد. اين عسل واقعا از گياهان وحشي كوهي نظير اويشن بود. من هر روز چند قاشق عسل را همراه با موم ان مي خوردم. بعد از چند روز با كمال تعجب متوجه شدم ناراحتي معده ام رو به بهبود است تا حدي كه متوجه شدم حتي ديگر نيازي به ورزش معده هم ندارم. بعد از مدتي معدام كاملا خوب شد و هر نوع غذايي را مي توانستم بخورم شيشه يك كيلويي عسل و موم كه تمام شد معده من بطور صد درصد خوب شد. و به لطف خدا تا امروز هم هيچ ناراحتي ندارم. من حتي كامپيوتر را روي زمين گذاشته ام ( براي اينكه روي صندلي خسته نشوم ) و دراز ميكشم و كار مي كنم مي خواهم عرض كنم حتي با وجوديكه ساعت ها مقابل كامپيوتر روي شكم دراز كشيده ام (البته روش صحيحي نيست ) بحول و قوت خداوند هيچ گونه ناراحتي معده ندارم. بعد از ان فهميدم خوب شده معده من مربوط به عسل و موم بوده اما بدنبال علت هم گشتم كه بفهمم ناراحتي معده ام از چه بود با كنكاشي در مورد غذاهايي كه مي خوردم چنين حدس زدم كه ناراحتي معده ام بايست مربوط به يك غذا با طبع سرد باشد ( چون عسل گرم است) بزودي ريشه ناراحتي را يافتم و دانستم ان غذاي سرد دوغي بوده كه هر روز بدون استثناء روزي چند ليوان ان را مي خوردم خوردن دوغ را ترك كردم و بعد از ان فقط بصورت محدوتر دوغ و غذاهاي سردي مثل ماست و امثال ان مصرف كردم با اين ترتيب ديگر حتي نيازمند خوردن عسل هم نشدم

با عرض معذرت از نوشتن اين مطالب خواستم شما هم بدانيد بعض غذاهاي سرد بر روي معده تاثير سوء مستقيم دارد و بر عكس خوراكي مثل عسل كه طبع گرم دارد و علاوه بر ان بر روي اعصاب ( از جمله اعصاب معده) هم اثر شفا بخش دارد ناراحتي معده را بر طرف مي كند لذا افرادي كه طبيعتشان سرد است و ناراحتي معده دارند بايد بخوبي غذاهاي با طبع سرد و گرم را بشناسند يا غذاي سرد نخورند و يا در كنار ان از عسل استفاده كنند ( البته براي افرادي كه بيماري قند دارند خوب نيست). مدتها قبل در يك حديث خوانده بودم كه مسلماني از ناراحتي معده برادرش به پيامبر اسلام (ص) گلايه كرده بود ان حضرت به ان شخص فرموده بودند كه مقداري عسل را در اب گرم حل كند و به برادرش بدهد تا خوب شود ( البته چون متن دقيق ان حديث را بياد ندارم اگر درست بگويم احتمالا فرموده بودند سوره حمد و توحيد را هم بر ان بخواند ). پيامبر گرامي اسلام (ص) كه علمشان علم الهي است از ان جهت فرمودند عسل را در اب گرم حل كنند كه قدرت جذب شدن عسل در معده بيشتر و سريعتر باشد. بهر حال به شما و ساير دوستان گرامي كه ممكن است ناراحتي معده داشته باشند سفارش مي كنم به اين موضوع يعني سرد بودن طبع غذا و تاثير ان بر معده توجه داشته و خوردن عسل و ساير غذاهاي گرم ( مثل شيره انگور ) را در برنامه غذايي خود قرار دهيد ولي توجه نماييد كه عسل تاثير مضاعفي بر اعصاب معده دارد.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط falcon »

عسل روی اسید معده اثر خوبی داره؟؟؟
معده منو میسوزوند...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

falcon نوشته شده:عسل روی اسید معده اثر خوبی داره؟؟؟
معده منو میسوزوند...

با كسب اجازه از پزشكان محترم سايت عرض مي شود اينجانب نظرات و تجربيات خود را مي نويسم كه انها را امتحان كرده ام و براي من نتيجه بخش بوده است و همانطور كه خودتان مستحضر هستيد تا بحال انچه را كه در باره بهبودي ناراحتي معده پيشنهاد كرده ام چيزهاي مشكوك يا مخاطره اميزي نبوده است بلكه يك مورد ورزش ابداعي و هم اكنون نيز خوردن عسل مي باشد كه هر دو طبيعي است و and if even don't work for somebodies مشكلات جانبي ندارد.

در مورد دوست گرامي falcon گفتيد كه عسل معده شما را مي سوزاند شايد يكي از دلائل ان باشد كه بر اثر تداوم ناراحتي معده ، معده و يا حتي روده شما ملتهب باشد و چون عسل خاصيت بازي قوي دارد ( لذا ضد اسيد است ) ممكن است معده شما را تحت تاثير قرار دهد چند دستورالعمل دارم

1- عسل را با اب گرم رقيق كنيد و مانند نوشابه بخوريد تا اثرات قوي ان كاهش يابد.
2- موم عسل علاوه بر انكه خودش خاصيت بازي دارد با ورود به معده فيلم نازكي از ماده ژلاتيني را تامدتي بر روي بافت معده ايجاد كرده و مانع اثرات اسيد معده بر نسوج معده مي شود ( البته اين ها كه عرض مي شود كشفيات خود من است و هنوز اثبات پزشكي ندارد) و از طرفي چون موم هاي حل نشده اسيد معده را بخود مشغول مي كند مي تواند در كم شدن قدرت اسيد موثر باشد. شايد علاوه بر اين ها خود موم داراي مواد خاصي باشد كه در معده مثل دارو اثر كند ( همانطور كه مي دانيد موم در موميايي اثرات شگرفي داشته است ) لذا خوردن كمي موم را همراه عسل توصيه مي كنم ( البته در مورد اين موضوع با پزشك خود مشورت كنيد)
3- عسل را با كمي فاصله بعد از صرف غذا بخوريد و سعي كنيد بين ان و خوردن داروهاي معده فاصله چند ساعته وجود داشته باشد چون عسل يك ماده شيميايي آلي طبيعي است و در برابر بعض مواد زود تجزيه مي شود مثلا سركه مي تواند عسل را تجزيه كند لذا از خوردن ترشيجات همراه با عسل خوداري كنيد مگر چند ساعتي گذشته باشد.

اگر خوردن عسل را بطور مرتب در هر شبانه روز ( مثلا يك يا دو قاشق غذاخوري بعد از هر وعده غذا ) ادامه مي دهيد انتظار نداشته باشيد يكي دو روزه خوب شويد اين نوع درمان زمان مي خواهد تا عسل بتواند بافت و اعصاب معده را كاملا تقويت كند لذا ممكن است بعد از يك هفته يا ده روز نتيجه مطلوب حاصل شود
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8769 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام همه ی تاپیک رو نخوندم اما راهِ حلی هم بنده دارم :هر وقت دیدین کسی معده اش درست کار نمیکنه بدونید که به احتمال 99% آرامش فکری نداره .و کسی که آرامش فکری نداره علتش اینه که آرامش روحی نداره .آرامش روحی هم به دست نمیاد جز با کسبِ دانشِ معنویات . اگر دوست داشتین یا واضح نیست تا بیشتر توضیح بدم .
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط saedbalf »

shafagh 2 نوشته شده:
ghazal30l نوشته شده:salam
khob hastin
man ghazal hastam
2 هفته است احساس می کنم دچار رفلکس معده شده ام میخوام از این روش شما استفاده کنم من خیلی متوجه نشدم که دقیقا باید چه حرکتی را انجام دهم
تور رو خدا جواب من حتما بده

من منتظرتم

در حالتیکه ایستاده اید روی زانوهایتان حرکت کنید مثل طناب زدن و بالا و پایین پریدن اما نیازی نیست این کار را انجام دهید(چون معمولا ما بدنبال روش هایی هستیم که انرژی زیادی صرف نکنیم و راحت باشیم ) بلکه همان حالت بالا و پایین پریدن را روی زانو هایتان انجام (البته لازم نیست شدید باشد فقط تکان های ضربانی به معده منتقل شود )دهید طوری که احساس کنید معده در حال حرکت تند و سریع است اثر این حرکات بر معده حتی بسیار بیشتر از حرکات نرمشی و صبحگاهی است و اثر خود را بعد از یک یا نیم ساعت بخوبی نشان می دهد که اولین نشانه ان احساس گرسنگی است ( انهم با وجود بی اشتهایی قبلی ناشی از ناراحتی معده ) بهمین دلیل علاوه بر انکه یک درمان ساده و اسان بدون داروست اثری سریع و فوری هم دارد طوریکه شما انشاءا... بعد از چند روز فراموش خواهید کرد اصلا ناراحتی معده چیست و هرنوع غذایی (حتی دیر هضم ) را که مایل باشید می توانید میل کنید. این ورزش معده بخصوص زیاد طولانی نیست و فقط حدود بیست دقیقه ناراحتی معده را کاملا بر طرف می کند ( البته انهایی که ناراحتی معده شدید دارند شاید مجبور باشند روزهای اول چند نوبت این ورزش را انجام دهند اما در روزهای بعد همان یک نوبت در روز کافی است و احتمالا بعد از یک هفته می توانند ان را کنار بگذارند ) من خودم در روزهای ناراحتی شدید معده حرکت را 1500 مرتبه تکرار می کردم و در حالت خفیف فقط 500 الی هفتصد بار که میشد حدود 5 الی هفت دقیقه ( فقط یک بار در روز انهم با احتساب ان همه دکتر و دارو و وابستگی به دارو یک روش فوق العاده است ) وقتی ان ورزش معده را انجام می دادم برای انکه زمان زودتر بگذرد و حساب تعداد را هم بدانم همانطور که حرکت را انجام می دادم پنجاه تا پنجاه تا می شمردم که البته با توجه به سریع بودن حرکات زمان کوتاهی صرف می شد
در باره اینکه چرا این حرکات با این سرعت بر ناراحتی معده اثر دارد با توجه به اطلاعاتی که دارم فلسفه ای هم برای گفتن هست که فعلا لزومی برای بیان ان نیست اما فقط همین مطلب را اضافه کنم که این حرکات نه تنها برای معده اثر ی شگرف دارد بلکه به گمانم برای کسانیکه سنگ کلیه داند نیز موثر باشد چون ان حرکت های ضربه ای ممکن است بتواند سنگ های کلیه را هم بمرور خرد کند. با انجام انچه عرض شد انشاءا... که حتما و سریع نتیجه خواهید گرفت. دوست محترمی که این مقاله برای ایشان ارسال کردم چندین ماه قبل از بنده تشکر کردند. اگرچه ایشان صراحتا در مورد خوب شدن ناراحتی معده اشان چیزی نگفتند اما من از خوشحالی ایشان فهمیدم که به لطف خداوند بزرگ خوب شده اند ایشان با ابراز لطف گفتند که منتظر مقالات بعدی من هستند و این مطلب نشان می داد که کشف روش اینجانب را تایید نموده اند و الحمد... بهبودی حاصل شده است.

سلام دوست گرامي. بنده هم مدت زيادي هست كه با ناراحتي صبحگاهي معده مواجه هستم. خيلي دوست دارم كه روش شما رو هم تست كنم. ولي بصورت كامل متوجه نحوه حركت ورزشي نشدم. من نحوه حركت رو توضيح ميدم اگر اشتباه بود بنده رو تصحيح كنيد. بايد بصورت عمود بايستيم. سپس دز حالتي كه كمر خم نميشه بايد زانو رو خم و راست كنيم و بالا و پايين بريم.
البته اين حركت فشار زيادي روي زانوهام ايجاد كرد. اگر ميشد دوستان يك انيميشن يا ويدئو از نحوه صحيح انجام حركت ميذاشتن خوب بود.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

saedbalf نوشته شده:
shafagh 2 نوشته شده:
ghazal30l نوشته شده:salam
khob hastin
man ghazal hastam
2 هفته است احساس می کنم دچار رفلکس معده شده ام میخوام از این روش شما استفاده کنم من خیلی متوجه نشدم که دقیقا باید چه حرکتی را انجام دهم
تور رو خدا جواب من حتما بده

من منتظرتم

در حالتیکه ایستاده اید روی زانوهایتان حرکت کنید مثل طناب زدن و بالا و پایین پریدن اما نیازی نیست این کار را انجام دهید(چون معمولا ما بدنبال روش هایی هستیم که انرژی زیادی صرف نکنیم و راحت باشیم ) بلکه همان حالت بالا و پایین پریدن را روی زانو هایتان انجام (البته لازم نیست شدید باشد فقط تکان های ضربانی به معده منتقل شود )دهید طوری که احساس کنید معده در حال حرکت تند و سریع است اثر این حرکات بر معده حتی بسیار بیشتر از حرکات نرمشی و صبحگاهی است و اثر خود را بعد از یک یا نیم ساعت بخوبی نشان می دهد که اولین نشانه ان احساس گرسنگی است ( انهم با وجود بی اشتهایی قبلی ناشی از ناراحتی معده ) بهمین دلیل علاوه بر انکه یک درمان ساده و اسان بدون داروست اثری سریع و فوری هم دارد طوریکه شما انشاءا... بعد از چند روز فراموش خواهید کرد اصلا ناراحتی معده چیست و هرنوع غذایی (حتی دیر هضم ) را که مایل باشید می توانید میل کنید. این ورزش معده بخصوص زیاد طولانی نیست و فقط حدود بیست دقیقه ناراحتی معده را کاملا بر طرف می کند ( البته انهایی که ناراحتی معده شدید دارند شاید مجبور باشند روزهای اول چند نوبت این ورزش را انجام دهند اما در روزهای بعد همان یک نوبت در روز کافی است و احتمالا بعد از یک هفته می توانند ان را کنار بگذارند ) من خودم در روزهای ناراحتی شدید معده حرکت را 1500 مرتبه تکرار می کردم و در حالت خفیف فقط 500 الی هفتصد بار که میشد حدود 5 الی هفت دقیقه ( فقط یک بار در روز انهم با احتساب ان همه دکتر و دارو و وابستگی به دارو یک روش فوق العاده است ) وقتی ان ورزش معده را انجام می دادم برای انکه زمان زودتر بگذرد و حساب تعداد را هم بدانم همانطور که حرکت را انجام می دادم پنجاه تا پنجاه تا می شمردم که البته با توجه به سریع بودن حرکات زمان کوتاهی صرف می شد
در باره اینکه چرا این حرکات با این سرعت بر ناراحتی معده اثر دارد با توجه به اطلاعاتی که دارم فلسفه ای هم برای گفتن هست که فعلا لزومی برای بیان ان نیست اما فقط همین مطلب را اضافه کنم که این حرکات نه تنها برای معده اثر ی شگرف دارد بلکه به گمانم برای کسانیکه سنگ کلیه داند نیز موثر باشد چون ان حرکت های ضربه ای ممکن است بتواند سنگ های کلیه را هم بمرور خرد کند. با انجام انچه عرض شد انشاءا... که حتما و سریع نتیجه خواهید گرفت. دوست محترمی که این مقاله برای ایشان ارسال کردم چندین ماه قبل از بنده تشکر کردند. اگرچه ایشان صراحتا در مورد خوب شدن ناراحتی معده اشان چیزی نگفتند اما من از خوشحالی ایشان فهمیدم که به لطف خداوند بزرگ خوب شده اند ایشان با ابراز لطف گفتند که منتظر مقالات بعدی من هستند و این مطلب نشان می داد که کشف روش اینجانب را تایید نموده اند و الحمد... بهبودی حاصل شده است.

سلام دوست گرامي. بنده هم مدت زيادي هست كه با ناراحتي صبحگاهي معده مواجه هستم. خيلي دوست دارم كه روش شما رو هم تست كنم. ولي بصورت كامل متوجه نحوه حركت ورزشي نشدم. من نحوه حركت رو توضيح ميدم اگر اشتباه بود بنده رو تصحيح كنيد. بايد بصورت عمود بايستيم. سپس دز حالتي كه كمر خم نميشه بايد زانو رو خم و راست كنيم و بالا و پايين بريم.
البته اين حركت فشار زيادي روي زانوهام ايجاد كرد. اگر ميشد دوستان يك انيميشن يا ويدئو از نحوه صحيح انجام حركت ميذاشتن خوب بود.

می توانید از یک وسیله ای که حالت فنری داشته باشد استفاده کنید من خودم فنر اوراقی یک پیکان را با فرز بصورت کاملا مساوی نصف کردم اما این فنر ضخیم بود و درست حرکت نوسانی نداشت یعنی وزن من برای حالت ارتجاعی ان کم بود ناچار با هر دو پا روی یک نصفه فنر ایستادم که کمی بهتر شد اما باز هم مطلوب نبود فنر با مقاومت کمتر مثل فنر پراید بهتر است اما باید ان را نصف کنید و حتما دو نیمه را روی دو تخته محکم کنید که سطح اتکاء زیاد شود چون در حالت ازاد ممکن است فنر از زیر پا در برود و زمین بخورید من چون حوصله نصب فنر روی تخته را نداشتم همین طور ساده تمرین می کردم اما با احتیاط و حفظ تعادل البته هر وسیله اماده دیگری هم که با حالت فنری فشار بر زانو ها را خنثی کند خوب است مثلا لاستیک مستعمل اتومبیل و یا میز فنری های کوچک ژیمناستیک و یا لوازم مشابه با این وسایل ارتجاعی نه فقط فشاری بر زانو وارد نمی شود بلکه خستگی کمتری هم ایجاد می شود چون حالت برگشت فنر وزن را تقلیل می دهد
New Member

پست توسط rassoul »

با سلام
استاد گرامی من تازه امروز عضو این انجمن شده ام
مطلب شما در مورد ورزش خاصی که ابداع کرده اید جالب است
من نیز میخواستم این روش را امتحان کنم ولی نمیدانم برای سوزش سر معده یا همان سر دل نیز تاثیری دارد یا نه ؟
ولی طوری که من فهمیدم امکان دارد این روش کلا برای سیستم گوارشی موثر باشد
منتظر جواب شما دوست عزیز هستم
New Member

پست توسط saeed_za54 »

سلام ، اول عرض کنم که من پزشک نیستم و اطلاعات پزشکی خوبی هم ندارم و مطالب پایین تجربه من با اسید معده هستش:
دوستانی که مبتلا به رفلاکس اسید معده هستند این رو هم امتحان کنند واقعا کار ساز و موثر هستش به یاری خدا.اگه موثر بود مار هم دعا کنید اگه که نه به بزرگواری خودتون ببخشید و درمان دیگری را امتحان کنید.
بنده در خارج از کشور زندگی می کنم و حدود چند ماه پیش هر چی می خوردم نفخ می کردم به خصوص صبحا. بعدها این نفخ به ترش کردن مینور تبدیل شد. دکتر که رفتم گفت از چیزهایی که تعریف می کنی احتمال میدم هلیکو باکتری داشته باشی. تست خون دادم و جواب مثبت در آومد و بعد از اینکه دوره آنتی بیوتیک ها تمام شد به فاصله دو سه روز دوباره نفخ شروع شد و ترش کردن معده . کلی ماجراها بالاخره با یک Nutritionist مشورت کردم و موارد ذیل را برام توصیه کرد که واقعا معجزه می کنه ان شا الله:

اول: سرکه سیب ، می دونم باورش سخته اما واقعا کار سازه. چند تا نکته : سرکه سیب (Apple cidar Vinegar)باید غیر پاستوریزه و غیر فیلتر شده باشه که معمولا این نوع سرکه ها رنگشون کدر هستش و پر از ذرات معلق که به آنها "Mother" گفته می شود. اگه پیداش نکردید از سرکه سیب مرغوب استفاده کنید. دو تا روش برا مصرف هستش :
1. یکی دو قاشق غذا خوری سرکه سیب را در چند قاشق غذا خوری آب گرم (نه آب جوش - هم دمای چایی که می تونید راحت بخوریدش) مخلوط کنید قبل از غذا بنوشید.
2. روش دوم که مورد علاقه منه و عالیه اینه که سرکه سیب را به نسبت 60 به 40 با عسل طبیعی(نه عسل سوپرمارکتی) مخلوط کنید (60 سرکه، 40 عسل) و در شیشه کدر رنگی در دمای اتاق نگه دارید و بعد از غذا و قبل از غذا یک قاشق غذا خوری بخورید .

دوم : نکته دیگری که به هم توصیه کرد گفتش که اگه تجمع و رشد باکتری های بد در سیستم گوارش زیاد بشه، ترش کردن معده از عوارض آن هستش . رشد غیر معقول باکتری بد در سیستم دستگاه هاضمه علت های مختلف داره از جمله تغذیه و رژیم غذایی بد ، مصرف زیاد هیدروکربن های ساده مثا نان سفید ، ماکارونی و .... و برای مبارزه با این باکتری ها باید پروبایوتیک مصرف کرد که هم می تونه بصورت کپسول باشه هم بصورت طبیعی در کفیر در حد اعلا و در ماست در حد ضعیف موجود هستش.
اپروبایوتیک باکتری های بد را با کتری های خوب جایگزین می کنند.( از مزایای بی حد و بی وصف کفیر غافل نشید)
یک ترشی کلم سفید ابنجا هستش که خیلی عالیه برای سیستم گوارش و اسمش Sauerkraut هستش که با آب و نمک و کلم برگ سفید رنده درست میشه (شاید بهش گفت کیمچی)و خودش بعد از یک مدت تخمیر میشه و مزه ترش خیلی خوشمزه ای پیدا می کنه تو اینترنت برای recipe سرچ کنید پیداش می کنید خیلی ساده هستش به امتحانش می ارزه و سر شار از باکتری های خوب هستش. توصه کرد اینم حتما بخورم

سوم :توصیه کرد به هیچ عنوان وسط غذا مایعات و اب ننوش.

چهارم مصرف زنجبیل ، رازیانه و زردچوبه را در غذا هاتون زیاد کنید.و مصرف چایی را کم

پنجم ( این توصیه از منه) نمک قبل و بعد از غدا که تو طب اسلامی ما سفارش شده یادتون نره

خلاصه ماجرا
سرکه سیبش برا من خیلی خیلی کمک کرد. و به امتحانش حتما می ارزه .این لینک هم ببنید
[External Link Removed for Guests]

تا یادم نرفته اینو بگم که به من گفت تو دچار کمبود اسید معده هستی نه زیادی آن و گفتش علائم کم بودن اسید معده با زیاد بودن آن خیلی شبیه هم هستش مثل سوزش سر معده که تو هر دوشون عین همه. گفتش که باکتری های بد در محیط کم اسیدی به راحتی رشد می کنند.

یا حق
التماس دعا
New Member

پست توسط saeed_za54 »

یک اصلاحیه در مورد روش مصرف سرکه سیب:

2-3 قاشق چای خوری در یک لیوان آب از شیر آب 15 دقیقه قبل از غذا. بعد از امتحان روشهای مختلف این روش بهترینه

علتش هم اینه : دریچه اسفنکتر حساس به PH معده هستش وقتی اسید معده کم میشه مغز دستور میده متناوبا دریچه برای استراحت باز بشه و باعث میشه غذا ی آغشته به
اسید معده به مری راه پیدا کنه و احساس سوزش بهتون دست بده.(ترجمه شده از سایت [External Link Removed for Guests]

دست دست نکنید یک بار امتحانش کنید اگه از اسید معده رنج میبرید.
New Member

پست توسط nili350 »

با سلام به همگی، ان شا که هیچکس ناراحتی معده نداشته باشه..

دوستان عزیز من متوجه این حرکت ورزشی نشدم اگر کسی میتونه برام توضیع بده یا عکس و فیلمی از این حرکت بزاره، حیف که نمیتونم انجامش بدم...تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

nili350 نوشته شده:با سلام به همگی، ان شا که هیچکس ناراحتی معده نداشته باشه..

دوستان عزیز من متوجه این حرکت ورزشی نشدم اگر کسی میتونه برام توضیع بده یا عکس و فیلمی از این حرکت بزاره، حیف که نمیتونم انجامش بدم...تصویر

خیلی ساده عرض کنم این ورزش مثل بالا و پایین پریدن است اما بدون اینکه هیچ قسمتی از پای فرد ورزشکار از زمین جدا شود. بهتر است برای کم شدن فشار روی زانو از یک وسیله فنری استفاده شود. این ورزش بعد از یک ساعت گذشته از ربع ساعت تمرین که حدود هفتصد الی هزار و بار انجام شود اثر را خود را با احساس گرسنگی نشان خواهد داد اما برای بهبودی کامل و ترک ورزش چندین روز و هر روز یک یا دوبار یا کمی بیشتر باید انجام شود. بعد از ان انشاء... معده شما کاملا قوی و کار ان رگولار خواهد شد. دعا در حق مخترع این روش را فراموش نکنید- ممنون
New Member

پست توسط nili350 »

شما چون خودتون خوب یاد گرفتین درست انجام میدین، من مرحله به مرحله میگم ببینم درست هست یا نه، چون من دیروز و امروز یه ذره حرکت رو انجام دادم که نمیدونم درسته یا نه و واقعا احساس گرسنگی بهم دست داده،
مراحل:
1- مثل حرکت گربه روی زمین قرار میگیریم، دست ها و زانوها صاف بر روی زمین قرار میگیریم و و سپس زانوهای خود را از زمین جدا کرده و به بالا میپریم و فرود میایم که در این صورت پنجه پاها روی زمین قرار داره و از زمین جدا نمیشه ، اگه اشتباه بود بهم نخندیدا :AA:
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”