سلام دوستان.امیدوارم دنیا به کامتون بوده باشه.چون من خودم این مشکل رو داشتم تصمیم گرفتم راه حل رو اینجا بگم تا دوستانی که همین مشکل رو دارم حل بشه ان شا ا...
همونطور که میدونین اگه یه کاستوم ریکاوری نصب کنین نمیتونین از اون برای نصب رام استوک و اصلی گوشی استفاده کنین.حالا ما باید چیکار کنیم تا به رام اصلی برگردیم؟چاره چیه؟هان؟
اول از همه باید گوشیتون روت شده باشه.روت نیستش؟پس بیاین روتش کنیم.این برنامه (Framaroot)رو از اینجا دان کنین تا بگم: [External Link Removed for Guests]
خب برای این که گوشیتون رو روت کنین برنامه بالا (Framaroot) رو نصب کنین و باز کنین و گزینه ی Bromir رو بزنین.پیغام میده که install succseful
گوشیتون الان روت شد.یه ریستارت کنین.اگه تو منو یه برنامه supersu رو دیدین یعنی گوشی روت شده.
الان فایل ریکاوری اصلی گوشی رو از این جا دان کنین و تو کارت حافظه بزارین: [External Link Removed for Guests]
بعدش این برنامه (Flashify) رو از این لینک دانلود کنین و مثل یه برنامه معمولی نصب کنین: [External Link Removed for Guests]
الان برنامهflashify رو باز کنین.همچین که باز کردین ازتون اجازه روت میخواد.گزینه ی Grant رو بزنین تا اجازه داده شه.اگه دوباره تو هر مرحله اجازه خواست Grant رو بزنین.حالا بعد از این که باز کردین , گزینه ی Recovery Image رو بزنین و choose a file رو بزنین.بعدش فایل ریکاوری اصلی و استوک رو که اول دانلود کردین رو انتخاب کنین و صبر کنین.اگه پیغام complete بده یعنی نصب شده و تمومه.الان میتونین گوشی رو خاموش کنین و باتری رو 5 ثانیه در بیارین و دوباره بندازین.کلید پاور رو 3 ثانیه نگه دارین و بعدش سریع کلید های ولوم+ و ولوم - رو با هم بگیرین و 5 ثانیه صبر کنین تا وارد محیط ریکاوری استوک و اصلی بشین.
اگه هر مشکلی [External Link Removed for Guests] در خدمتم.دوستون دارم.
منبع دانلود فایل فراما روت: androidina.net
منبع دانلود فایل فلشیفی: [COLOR=#000000]androidgozar.com
وبلاگ بنده: [External Link Removed for Guests]
دانلود ریکاوری استوک و اصلی گوشی huawei y511
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت
Re: دانلود ریکاوری استوک و اصلی گوشی huawei y511
گوشی من هواوی جی 330 است .حافظه داخلی گوشی غیر قابل رویت میباشد .چگونه اونو برگردونم ؟

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
- تماس:
ریست فکتوری کنین احتمالا درست بشه.اگه نشد باید فلش بزنین دوست عزیز.احتمالا یکی از فایل های سیستمیتون مشکل داره

- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
- تماس:
سلام.اره دوست عزیز.این برنامه کارو راحت کرده.به خاطر اون اشکال 3 روز گوشی من خاموش مونده بود!!