سلام
من باچندتا برنامه جی پی اس افلاین امتحان کردم اما بدون اینترنت کار نمیکنه و همش میزنه درحال دریافت موقعیت شما وقتی که به اینترنت وصل میشم کار میکنه
باید چکار کنم تابدون اینترنت یا افلاین کار بکنه؟؟؟؟
مشکل gps آفلاین در گوشی glx snowy
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
Re: مشکل gps آفلاین در گوشی glx snowy
با چه برنامه هایی کار کردی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
sygic و osmand و google maps فکر نکنم مشکل از برنامه باشه چون بهترین برنامهاست

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
..celarinet.. ,
كار نميكنه دقيقا يعني چي؟ ببينيد GPS يك دستيار يا كمك داره به نام A-GPS داره كه به اينترنت نياز داره و باعث ميشه خيلي سريعتر مخصوصا اگر زير سقف باشيد وصل بشه. حالا مشكل شما دقيقا چيه؟ وصل نميشه يا برنامهها در حالت افلاين اصلا نقشه رو هم نشون نميده مثلا؟
كار نميكنه دقيقا يعني چي؟ ببينيد GPS يك دستيار يا كمك داره به نام A-GPS داره كه به اينترنت نياز داره و باعث ميشه خيلي سريعتر مخصوصا اگر زير سقف باشيد وصل بشه. حالا مشكل شما دقيقا چيه؟ وصل نميشه يا برنامهها در حالت افلاين اصلا نقشه رو هم نشون نميده مثلا؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 20 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
به صورت لحظه ای نشون نمیده
به عنوان مثال الان نقطه A هست من نقطه B هستم ولی اون نقطه C رو نشون میده و اصلا دقیق نیس.این مشکل خیلی ا زکاربران بوده . اگه راه حلی هست بگید ممنون میشیم
لطف کنید یک نگاه به این لینک هم بندازید و نظرتونو بگید
[External Link Removed for Guests]
به عنوان مثال الان نقطه A هست من نقطه B هستم ولی اون نقطه C رو نشون میده و اصلا دقیق نیس.این مشکل خیلی ا زکاربران بوده . اگه راه حلی هست بگید ممنون میشیم
لطف کنید یک نگاه به این لینک هم بندازید و نظرتونو بگید
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خوشبختانه من به این مشکل برخورد نکردم و مکان رو درست نشون میده، از آخرین نسخه Sygic استفاده کنید ممکنه مشکلتون حل بشه
خوشبختانه من به این مشکل برخورد نکردم و مکان رو درست نشون میده، از آخرین نسخه Sygic استفاده کنید ممکنه مشکلتون حل بشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد