با سلام خدمت دوستان
میخواستم بپرسم که اگر امکانش هست اموزش روت گوشی نوکیا مدل X و تغییر رام اون رو به minu5 از سایت xda developer قرار بدن یا روش های دیگه رو ذکر کنن ممنون میشم...
یکی از کاربران این گوشی این نظر رو داده بودن....خواستم نظر شما دوستان آگاه و مطلع رو در این زمینه جویا بشم:
این گوشی رابط کاربری خودش افتضاحه،سرعتش کمه و باطری که چه عرض کنم خودتون میدونید
ولی کافیه شما این گوشی رو روت کنید و یه رام custom بریزید روش،چون rom botable این گوشی 732 پین هست و رام اصلی نوکیا فقط داره از 510پینش استفاده میکنه و فقط کافیه روتش کنید و یه رام Custom فرقی هم نمیکنه توی سایت xda developers میتونین پیدا کنین نصب کنین تا باز همه ظرفیت cpu استفاده کنه
بعد ببینین چه سرعتی پیدا میکنه و باطری چیکار میکنه باهاتون
از لانچر استفاده نکنین برای عوض کردن تم گوشیتون هم سرعت میاد پایین،هم مصرف باطریتون زیاد میشه
کلا از base بریزیدش به هم دوباره سیستم عاملشو نصب کنید
سلام
من این گوشی رو الان 2 هفته اس خریدم روتش کردم با recovery box و flasher x کلا اندرویدشو عوض کردم،اصلا دیگه اندرویدش مثل فون نیست rom گوشیهای دیگرو نصب کردم
من از تو سایت xda developer رام minu5 رو گرفتم و با اون بوت کردم
سرعت وحشتناک
قدرت مرگ نداره
رزلوشن دیوونشم
مصرف باطری شده 3 روز کامل با کار کردن
چرا اطلاعات ندارین نظر میزارین؟؟؟؟
الان کلا گوشی من رام نوکیا x نیست رام custom اندروید
رابط کاربریش خیلی باحال شده
الان میتونم بگم دیگه گوشی های هم رده باهاش هیچ حرفی واسه گفتن ندارن
درخواست آموزش تغییر رام گوشی Nokia X Dual Sim
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
درخواست آموزش تغییر رام گوشی Nokia X Dual Sim
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: درخواست آموزش تغییر رام گوشی Nokia X Dual Sim
, با سلام
به لینک زیر نگاه کنید
چندتا لینک اول معتبر هستن و پیشنهاد من استفاده از رام سیانوژن هست ولی انتخاب با خودتونه :
[External Link Removed for Guests]
به لینک زیر نگاه کنید
چندتا لینک اول معتبر هستن و پیشنهاد من استفاده از رام سیانوژن هست ولی انتخاب با خودتونه :
[External Link Removed for Guests]
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
سلام دوست عزیز
با تشکر از پاسخگویی شما
راستش اگر بگم در زمینه رام ها منفی صفرکیلومتر هستم دروغ نگفتم
لذا خواهشم اینه که با توجه به تجربیات ارزشمند خودتون در زمینه رام ها و فلش زدن و روت کردن....بهترین و مناسبترین گزینه رو به انتخاب خودتون بهم پیشنهاد بدید.
اما با یکمی گشت و گذار توی نت متوجه شدم که دوتا برنامه رو برای پیشنهاد میدن یکی برای روت کردن(Nokia X Manager) و برای فلش زدن هم Nokia X Flasher
حالا سوال من اینجاست که تا حدودی کار با نوکیا منجیر معلومه چه شکلیه اما اون برنامه فلشر چجوریه؟؟هر رامی رو میشه باهاش فلش زد؟؟؟
باتشکر
با تشکر از پاسخگویی شما
راستش اگر بگم در زمینه رام ها منفی صفرکیلومتر هستم دروغ نگفتم
لذا خواهشم اینه که با توجه به تجربیات ارزشمند خودتون در زمینه رام ها و فلش زدن و روت کردن....بهترین و مناسبترین گزینه رو به انتخاب خودتون بهم پیشنهاد بدید.
اما با یکمی گشت و گذار توی نت متوجه شدم که دوتا برنامه رو برای پیشنهاد میدن یکی برای روت کردن(Nokia X Manager) و برای فلش زدن هم Nokia X Flasher
حالا سوال من اینجاست که تا حدودی کار با نوکیا منجیر معلومه چه شکلیه اما اون برنامه فلشر چجوریه؟؟هر رامی رو میشه باهاش فلش زد؟؟؟
باتشکر
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام
شما اول بگردید دنبال یک بکاپ کامل که در صورت مواجه شدن با مشکل بتونید به راحتی به رام اصلی برگردید ...
این کار ریسک های خاص خودش رو داره ....
اما اگه بکاپ داشته باشید به هیچ وجه هیچ ترسی نداره و به راحتی می تونید رام های مختلف رو تست کنید .
پس در مرحله ی اول بگردید دنیال رام اصلی و اموزش فلش کردنش.
شما اول بگردید دنبال یک بکاپ کامل که در صورت مواجه شدن با مشکل بتونید به راحتی به رام اصلی برگردید ...
این کار ریسک های خاص خودش رو داره ....
اما اگه بکاپ داشته باشید به هیچ وجه هیچ ترسی نداره و به راحتی می تونید رام های مختلف رو تست کنید .
پس در مرحله ی اول بگردید دنیال رام اصلی و اموزش فلش کردنش.
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد