من مبتدی هستم و تا حالا هیچ میکروکنترلری رو پروگرام نکرده ام.قصد خرید یک پروگرامر USB رو دارم که تو لینک زیره:
[External Link Removed for Guests]
و بیشتر نظرم درمورد
هست.
سوالم اینه که این پروگرامر نسبت به انواعی که از پورت پرینتر استفاده می کنند(STK 300) معایبی دارد یا نه.یعنی با codevision کار میکنه یا نه؟مثلا eeprom رو میشه باهاش پروگرام کرد؟یا ترمینال رابط سریال؟
راهنمایی برای خرید پروگرامر AVR
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 78 بار
- سپاسهای دریافتی: 286 بار
Re: راهنمایی برای خرید پروگرامر AVR
aliblue نوشته شده:.یعنی با codevision کار میکنه یا نه؟مثلا eeprom رو میشه باهاش پروگرام کرد؟یا ترمینال رابط سریال؟
eeprom میکروکنترلر به حساب نمیاد
اینجاروهم یه سر بزن:

- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
Helios نوشته شده:aliblue نوشته شده:.یعنی با codevision کار میکنه یا نه؟مثلا eeprom رو میشه باهاش پروگرام کرد؟یا ترمینال رابط سریال؟
eeprom میکروکنترلر به حساب نمیاد
اینجاروهم یه سر بزن:
با تشکر.خودم می دونم که eeprom میکروکنترلر نیست.منظورم این بود که فایل مربوط به eeprom رو هم پرو گرام میکنه.
پیشنهاد شما چیست؟قیمتش از 25000 تومان بیشتر نباشه و ترجیحا با codevision سازگار باشه.
انتخاب ابزار مناسب برای هر کاری از نکات بسیار مهم برای افراد است. شاید این جمله را بارها شنیده باشید که کار را ابزار انجام میدهد. یکی از مهترین وسایل مورد نیاز برای علاقمندان و متخصصان رشته الکترونیک پروگرامر است. هدف از این مقاله ارائه پارامترهای قابل سنجش و مهم برای انتخاب پروگرامر مناسب است. این مقاله بر مبنای تجربه کار با انواع پروگرامرهای AVR بدست آمده ولی این توضیحات میتواند کمک مناسبی برای خرید پروگرامر سایر قطعات نیز باشد.
پارامترهای بررسی شده در این مقاله شامل موارد زیر است :
جهت مشاهده مقاله به سلیت زیر مراجعه کنید :
پارامترهای بررسی شده در این مقاله شامل موارد زیر است :
- نوع پورت مورد استفاده در پروگرامر جهت ارتباط با کامپیوتر
- زیف سوکت
- تامین کلاک
- نرم افرار پروگرامر
- روش برنامه ریزی توسط پروگرامر
- سرعت پروگرامر
- امکانات جانبی
- قاب و بدنه