مجتبی مشکل تاچ برا من حل نشده ده دفعه فلش کردم مطمنی هیچچیزی روتغییر ندادی والا تاچ برا من وارونه کار میکنه حتی پچ روهم نصب کرد مجتبی ی سوال شما کرنل روپرت کردی؟؟ چونمن پرتش نمیکنم اگه تونستی اونکرنل روبرام اپ کن بخدا گیج شدم برا تو سالمه اما مال من نه عجیبه
, سلام ایمان جان فقط این سه تا فایل رو جابه جا کن و فایل AOSP_MOD_5_Patch رو هم بعدش نصب کن ، مشکلت حل میشه : [External Link Removed for Guests] در ضمن از پچ vhange sd هم استفاده نکن که مشکل ساز میشه .... لینک دانلود هم مستقیمه برو حالش و ببر
, ایمان جان من فقط همین فایل ها رو تغییر دادم ... مطمئنی که فایل های رو که دادم دقیقا درست جا به جا کردی و رام و فلش زدی؟؟!! نبااید همچین مشکلی به وجود بیاد اخه در ضمن من مشکلای زیادی دیم توی رام درسته که برای من تاچ خوب کار می کرد اما متاسفانه نمی تونستی حالت ART رو فعال کنی چون وقتی می خواست وارد ریکاوری بشه و تنظیمات رو اعمال کنه به مشکل بر می خورد ....
اره منم موندم چرا اینهمه فرق داره توگوشی من و شما مگه دوگوشی u30 نیست مجتبی راستی از رام y520 پوشه hw روجابجا کردم بوت لوپ نمیشه ولی هیچتاثیری هم نداره کاش یکی از دوستانم که این گوشی رو دارن تست کن تاچرو ببینن مال اون هام درسته یا نه
مجتبی راستی یادم رفت بهت بگم هیچ طور نمیشه رام استوک هواویی y520 رو با این ریکاوری فلش کرد روشی داری بشه کاری کرد با این ریکاوری فلش شه فکر کنم فایل update-script باید تبدیل بشه درسته
بفرما سینا جان فقط کرنل جدید روکه حمید جان تو صفحه سه گذاشتن دانلود و بزار جای کرنل این رام و فلش کن و در مورد کارکرد تاچ هم بگو تونستی فیلم بزار ممنون لینک رام [External Link Removed for Guests]
*sina* , سلام سینا جان ممنون از همکاریت لینکی که ایمان جان دادن رو دانلود کن ، بعد ین فایل هایی که من لینک می دم و دانلود کن و توی رام بذار و رام رو فلش بزن ببینم چیکار می کنیااااا ((همون کرنل هست و بیلد پراب و اپدیت اسکریپت که یه جا با هم اپلودشون کردم)) : [External Link Removed for Guests]