کمک در تبدیل برق 3ولت به برق شهر

در این بخش می توانید در رابطه با انواع مدارات،منابع تغذیه سویچینگ و اینورتوری به بحث و گفتگو بپردازید

مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

کمک در تبدیل برق 3ولت به برق شهر

پست توسط bababarghi1 »

با سلام خدمت اساتید گرامی برق
من میخواستم یه مدار خیلی ساده بهم پیشنهاد کنید که بتونم یه دستگاهی که دو عدد باطری قلمی میخوره رو به برق شهر وصل کنم و از شر عوض کردن باطریها راحت بشم . توضیح اینکه این دستگاه همون دستگاه خوشبو کننده هواست که هر پنج یا ده دقیقه عمل کرده و به وسیله خوشبو کننده ای که داخلش میذاریم محیط رو خوشبو میکنه . البته من خیلی آماتورم در این زمینه . آیا اصلا چنین کاری ممکنه؟تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: کمک در تبدیل برق 3ولت به برق شهر

پست توسط Mahdi1944 »

,
خوب برای این کار اداپتورهای 1.5 تا 12 ولتی به راحتی توی بازار هست، کافیه یکی از اونها رو تهیه کنید و پایه‌های مثبت و منفی اون رو به مثبت و منفی جای باتری وصل کنید :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: کمک در تبدیل برق 3ولت به برق شهر

پست توسط sinaset »

با سلام

همانجور که اقا مهدی فرمودن،با خرید یک ادپتور می تونید این مشکلتون رو برطرف کنید...(فقط ممکنه اندگی به مدارتون فشار وارد کنه.باتوجه به مکانیزم برق شهری و...)

روی دستگاهتون نگاه کنید،ببینید ولتاژ و امپرش،چه میزان می باشد.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “مدارات، منابع تغذیه سویچینگ و اینورتوری”