نقشه نایاب تقسیم بندی جغرافیایی زبان ها در سراسر ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: چهارراه تحویلی
سپاس‌های ارسالی: 705 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

Re: نقشه نایاب تقسیم بندی جغرافیایی زبان ها در سراسر ایران

پست توسط Mamal_Moj »

با سلام
اگه اعداد پست اول رو با هم جمع کنیم میشه 96.7
چرا ؟ :-x
مگه نباید 100 بشه ؟
اگه اشتباه میکنم لطفا بگید .
شایدم مابقیش مربوط به گویش کازرونیه که سانسور شده .
:razz:
علی یارتون

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

امروز با دوستی متعصب از اهالی تبریز صحبت میکردم.
بدون ارائه هیچ آمار مستندی تعداد آذریهای ایران را 30 میلون نفر اعلام می کرد.امشب هم چرخی در اینترنت زدم این عدد از سوی سایت هایی که تعصب زبان ترکی شان بالاست زیاد دیدم...
ولی آمارهای رسمی که مشاهده کردم و نقشه صفحه قبل که 13 درصد جمعیت را نشان میدهد در خوشبینانه ترین حالت تعداد را به 10 میلون نفر می رساند!
این 20 میلیون اختلاف جریانش چیست الله علم!
ضمنا میدانیم که اکثر آذربایجان غربی کرد نشین است و در چند شهر محدود ترکها حضور دارند. مانند ارومیه و خوی و...

این دوستان متعصب اگر سندی معتبر هم ارائه میدادند خوب بود!شاید ما از گمراهی در می آمدیم!
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

البته در منبع زیر رقم 24 درصد ذکر شده که میشه حدود 17 میلیون نفر!
بگذریم که چند میلیون از این 17 میلیون هم آسیمیله شده اند و دیگر ترکی صحبت نمی کنند!

According to the CIA World Factbook, Iran's ethnic groups consist of: Persians 51%, Azeris 24%, Gilakis and
Mazandaranis 8%, Kurds 7%, Arabs 3%, Lurs 2%, Baloch 2%, Turkmen 2%, other 1%

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

تصویر
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط 6548313 »

lolo_koko نوشته شده:
kingday نوشته شده:دريا سالار عزيز ممنون از نقشه و اطلاعاتت
ولي برام يكم عجيب هستش كه آمار زبان آذري فقط 13 درصده من انتظار داشتم بالاي 50درصد باشه و حداقل توي تهران كه اينطوره
شايد مامورهاي آمارش تركي بلد نبودن مجبورشدن باهاشون فارسي حرف بزنن و اونام آمارو فارسي رد كردن.
ياشاسين آذربايجان

دوست عزيز اين نقشه دقيقا درست ميباشد و ميتونيد از سايت معتبرترين گروه خبري bbc اين نقشه رو ببيني

این نقشه فاقد ارزش علمی هست،
زیرا:
1-شهرهایی ماننده قوچان ، شیروان و بجنورد کردزبان معرفی شده
2-شمال شهر های اهر و مشکین شهر که ورزقان هست ارمنی معرفی شده!!! من اهل ورزقان هستم و تاحالا نمی دونستم ارمنی هستم!! تصویر
3-رودبار و منجیل در استان گیلان کرد زبان معرفی شده!!!
4- آذربایجان غربی هم کلا کردزبان شده اسمش رو هم عوض کنن کامل میشه تصویر
5- تو نقشه تو هر شهر یا جایی که نزدیک ده درصدم کرد زبان بودن رو کرد حساب کردن
6- آستارا و اطرافش بیش از 90 درصدشون ترک زبان هستند ولی تو نقشه!!!!
7- خیلی جالبه بین آذربایجان و ترکیه بزور یه خط کردی کشیدن!!!
به هر حال ممنون که موجبات شادی مارا فراهم نمودید
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 465 بار

پست توسط sabalan1400 »

نقشه مزبور طرح گلف 2000 آمریکا برای تجزیه در خاورمیانه می باشد. در این نقشه دامنه قومیت های متخاصم درگیر خاورمیانه پر رنگ تر و وسیع تر کشیده شده تا دامنه التهاب آفرینی بالائی داشته باشد. برای مثال کردها و عرذبهای ..
New Member

پست توسط fun_9990 »

sabalan1400 نوشته شده:نقشه مزبور طرح گلف 2000 آمریکا برای تجزیه در خاورمیانه می باشد. در این نقشه دامنه قومیت های متخاصم درگیر خاورمیانه پر رنگ تر و وسیع تر کشیده شده تا دامنه التهاب آفرینی بالائی داشته باشد. برای مثال کردها و عرذبهای ..

این نقشه کاملا اشکال داره تو خود تهرانش کم کم کم در بدترین شرایط از جمعیت 13 میلیونی 3 میلیون نفرش ترک زبان هستن البته در بدترین شرایط . خیلی ببخشید بی اغراق و بی تعصب هر جا میری تو هر مغازه و کوچه ای حد اقل یه خانواده ترک زبان هستن . جاهای دیگه بالای اذربایجان غربی و وسطش مثل میاندواب و غیره همشون ترکن . در بقیه مناطق حداقل از 80 میلیون 17 میلیون ترک زبان نباشن اغراق محضه ! یعنی خیلی خیلی بخوای بدبینانه نگاه کنی 20 میلیون رو شاخشه . ضمنا اون قسمت شمال شرقی ایران هم خیلی خنده داره که به کردها نسبت داده شده ! شما وقتی صحبت از ترکمن ها می کنید می گید ترک + من یا کرد + من !!!
در بد بینانه ترین حالت 3 میلیون در خود تهران + یک میلیون در بیش از بیست شهر اقماری استان تهران + 2 میلیون استان کرج و بیش از 14 میلیون در استانهای خراسان شمالی + زنجان + قزوین + اردبیل + آذربایجان شرقی + غربی + همدان + سایر نقاط ایران و به صورت محدود در مشهد و قم و شیراز و اصفهان و اراک و غیره هستن و زندگی می کنن .
خدا لعنت کنه این تفکیک های آمریکایی رو که هر چی می کشیم از این دسیسه های آمریکاییست و هر کجا بخواد منافع خودشو ببینه اون جوری ترسیم می کنه با یه نیمه چاشنی این ور اون ور تر ! الان اگه ترک ها یه قوم جدایی طلب بودن مطمئن باشید مقدارشون رو 40 % و اون نقشه هم کلی این ور اون ور تر میشد !
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 465 بار

پست توسط sabalan1400 »

اولا بگم که این نقشه مال سال 2000 هستش و قبل زا یازده سپتامبر و جزئی زا مستندات تغییرات در خاورمیانه ..... قرار بود این نقشه بستری برای ایجاد گسل های اجتماعی-سیاسی-قومیتی-مذهبی برای جنگ های طولانی مدت خاورماینهب اشه که شما بخش ایرانش رو گذاشتنید.....
تعجب می کنم کسی این رو اشاره نکرد.
استناد به این نقشه همانقدر مضحکه که بخواهیم بدعت های داعش را به دین اسلام و پیامبر رحمت نسبت دهیم...
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”