در زمان حال، نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
سام عليك
همه دوستان نظر دادن ما هم نظر خودمونو بگيم بد نيست
1-70 فروند ميگ-29
2-100 فروند ميگ-31
3-90 فرودن سوخو-30
4-50 فروند سوخو-37
5-به روزرساني تمامي خواپيماهاي موجود از قبيل ميگ ها و سوخوها
6-استفاده از دانش بومي و كمك هاي روسيه در بهبود روز افزون هواپيماهاي غربي خودمون
7-افزايش بودجه توليد و تكميل هواپماهايي همچون شفق و صاعقه
به اميد حق پاينده با ايران و ايراني
همه دوستان نظر دادن ما هم نظر خودمونو بگيم بد نيست
1-70 فروند ميگ-29
2-100 فروند ميگ-31
3-90 فرودن سوخو-30
4-50 فروند سوخو-37
5-به روزرساني تمامي خواپيماهاي موجود از قبيل ميگ ها و سوخوها
6-استفاده از دانش بومي و كمك هاي روسيه در بهبود روز افزون هواپيماهاي غربي خودمون
7-افزايش بودجه توليد و تكميل هواپماهايي همچون شفق و صاعقه
به اميد حق پاينده با ايران و ايراني
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
ممنون از اينکه دوستان نظرات خودشون را بيان ميکنند.
بعضيها فکر ميکنند حتما بايد نظر دادن از نوع تخصصيش باشد!
اينجا که کلاس فوق دکتري نيست همه تخصصي حرف بزنن؟
پس بايد همه بيان نظر بدن چون شايد يکي يه چيزي بدونه و بگه که ديگران اصلا ندونن!
اميرحسام,
دوست من پيشنهاد شما متعادل نيست!
تعداد ميگ-29ها کمتر از ميگ-31 هست که اين به درد نميخورد!
ميگ-31 و سوخو-30 و سوخو-37 جنگنده هاي سنگيني هستند و براي دفاع منطقه اي مناسب نيستند.
همچنين نميتوان در همه زمان جنگنده هاي سنگين را کاملا عملياتي نگه داشت.
پس به نظر من بايد پيشنهاد شما بصورت زير تغيير يابد :
1- 200 فروند ميگ-29
2- 100 فروند ميگ-31
3- 100 فروند سوخو-30
سوخو-37 هم فروشي نيست!
بقيه موارد هم پيشنهادهاي خوبي هستند.
بايد هم خريد کرد و هم بر روي پيشرفت و خودکفايي سرمايه گذاري کرد.
اين دو مکمل همديگر هستند و بدون استفاده از تجربه ديگران راه پيشرفت خيلي سخت و طولاني ميشود.

بعضيها فکر ميکنند حتما بايد نظر دادن از نوع تخصصيش باشد!
اينجا که کلاس فوق دکتري نيست همه تخصصي حرف بزنن؟
پس بايد همه بيان نظر بدن چون شايد يکي يه چيزي بدونه و بگه که ديگران اصلا ندونن!
اميرحسام,
دوست من پيشنهاد شما متعادل نيست!
تعداد ميگ-29ها کمتر از ميگ-31 هست که اين به درد نميخورد!
ميگ-31 و سوخو-30 و سوخو-37 جنگنده هاي سنگيني هستند و براي دفاع منطقه اي مناسب نيستند.
همچنين نميتوان در همه زمان جنگنده هاي سنگين را کاملا عملياتي نگه داشت.
پس به نظر من بايد پيشنهاد شما بصورت زير تغيير يابد :
1- 200 فروند ميگ-29
2- 100 فروند ميگ-31
3- 100 فروند سوخو-30
سوخو-37 هم فروشي نيست!
بقيه موارد هم پيشنهادهاي خوبي هستند.
بايد هم خريد کرد و هم بر روي پيشرفت و خودکفايي سرمايه گذاري کرد.
اين دو مکمل همديگر هستند و بدون استفاده از تجربه ديگران راه پيشرفت خيلي سخت و طولاني ميشود.

- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
سلام به همه
نيروي هواي ايران به تعداد زيادي هواپيماي جديد نياز داره
رهگير هاي پيشرفته مانند ميگ 29 از نوع smt به تعذاذ بسيار بالا (بيش از 75 فروند) و تعداد زيادي MIG31BM به تعداد 100 فروند در كنار بازسازي ميگ ها و تامكت ها (بايد توجه شود كه بايد از همه تامكت هاي موجود استفاده شود)
استفاده ار سوخو 30 در حدود 100 فروند /بازسازي سوخو 24 ها
همچنين ما بايد از فكر جنگنده هاي آمريكاي بيرون بيايم و يا به روس ها اعتماد كنيم (كه اصلا عاقلانه نيست)و يا به خودمون اطمينان كنيم
همچنين به هواپيما هاي آواكس نياز داريم و فكر مي كنيم كه به تغييري در ايران 140 ها تا حدودي به اين هدف برسيم.
آماده سازي همه جنگنده هاي موجود و بهينه سازي انها
خريداري ناوهاي هواپيما بر و استفاده از هواپيماهاي ناو نشين مثل MIG 29 K و شفق 3(البته اگر طرح شفق به جاي برسه) كه اگر خدا بخواد مي شه
نيروي هواي ايران به تعداد زيادي هواپيماي جديد نياز داره
رهگير هاي پيشرفته مانند ميگ 29 از نوع smt به تعذاذ بسيار بالا (بيش از 75 فروند) و تعداد زيادي MIG31BM به تعداد 100 فروند در كنار بازسازي ميگ ها و تامكت ها (بايد توجه شود كه بايد از همه تامكت هاي موجود استفاده شود)
استفاده ار سوخو 30 در حدود 100 فروند /بازسازي سوخو 24 ها
همچنين ما بايد از فكر جنگنده هاي آمريكاي بيرون بيايم و يا به روس ها اعتماد كنيم (كه اصلا عاقلانه نيست)و يا به خودمون اطمينان كنيم
همچنين به هواپيما هاي آواكس نياز داريم و فكر مي كنيم كه به تغييري در ايران 140 ها تا حدودي به اين هدف برسيم.
آماده سازي همه جنگنده هاي موجود و بهينه سازي انها
خريداري ناوهاي هواپيما بر و استفاده از هواپيماهاي ناو نشين مثل MIG 29 K و شفق 3(البته اگر طرح شفق به جاي برسه) كه اگر خدا بخواد مي شه
امام علي(ع)
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند

- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
كاش دوستان ملاك انتخاب ها و دليل اينكه فلان تعداد جنگنده رو انتخاب كردند ميگفتند
مثلا اينكه نوشته شده 70 فروند از فلان هواپيما يا 50 فروند از بهمان هواپيما زياد جالب نيست
شما فكر كنيد كه چجوري ميخواييد 70 فروند يا 50 فروند هواپيما رو به اسكادرانهاي استاندارد از نظر تعداد تقسيم كنيد ؟
مثلا اگر 70 تا سوخو 30 باشه
5 تا اسكادران 12 فروندي : 60 فروند -------------> 10 فروند بلاتكليف
3 تا اسماردان 24 فروندي : 72 فروند-------------> 2 فروند كمتر از تعداد موجود
3 تا اسكادران 20 فروندي : 60 فروند ------------> 10 فروند بلاتكليف
البته اگر اسكادرانها را غير استاندارد بسازيم اين مشكل حل ميشه - يا اينكه يه تعداد از هواپيماها به طور گردشي در انبار بسر ببرند
البته كاش هواپيما باشه هر جوري كه خواستند اسكادران بنديش كنند
يه چيز ديگه رو هم لحاظ كنيد
هميشه تعداد زيادي هواپيما لازم نيست ، مثلا اينكه نوشته شده 100 فروند ميگ 31 يه مقداري هم خيال پردازانه هست هم هزينه بردار و غير ممكن
با فقط 4 فروند ميگ 31 ميشه فضاي تقريبا وسيعي از كشور رو پوشش راداري داد ( تقريبا 800 كيلومتر)
فكر مي كنم اگر قرار هم باشه ميگ 31 بخريم تعداد در حدود 36 تا 48 فروند مناسب باشه . اينطوري ميشه 3 تا 4 پايگاه استراتژيك كشور رو به ميگ 31 مسلح كرد . مثلا هر كدام از پايگاههاي تهران ، اصفهان ، شيراز و بوشهر اگر به يك اسكادران ميگ 31 مجهز باشند در صورت ضرورت به راحتي ميتونند وارد عمل بشند .
به نظر من اگر قراره سوخو 30 هم بخيريم بايد بيشتر از 100 تا بخريم بطوري كه در هر كدام از پايگاههاي تهاجمي حداقل 2 اسكادران مستقر باشند
مثلا اينكه نوشته شده 70 فروند از فلان هواپيما يا 50 فروند از بهمان هواپيما زياد جالب نيست
شما فكر كنيد كه چجوري ميخواييد 70 فروند يا 50 فروند هواپيما رو به اسكادرانهاي استاندارد از نظر تعداد تقسيم كنيد ؟
مثلا اگر 70 تا سوخو 30 باشه
5 تا اسكادران 12 فروندي : 60 فروند -------------> 10 فروند بلاتكليف
3 تا اسماردان 24 فروندي : 72 فروند-------------> 2 فروند كمتر از تعداد موجود
3 تا اسكادران 20 فروندي : 60 فروند ------------> 10 فروند بلاتكليف
البته اگر اسكادرانها را غير استاندارد بسازيم اين مشكل حل ميشه - يا اينكه يه تعداد از هواپيماها به طور گردشي در انبار بسر ببرند
البته كاش هواپيما باشه هر جوري كه خواستند اسكادران بنديش كنند
يه چيز ديگه رو هم لحاظ كنيد
هميشه تعداد زيادي هواپيما لازم نيست ، مثلا اينكه نوشته شده 100 فروند ميگ 31 يه مقداري هم خيال پردازانه هست هم هزينه بردار و غير ممكن
با فقط 4 فروند ميگ 31 ميشه فضاي تقريبا وسيعي از كشور رو پوشش راداري داد ( تقريبا 800 كيلومتر)
فكر مي كنم اگر قرار هم باشه ميگ 31 بخريم تعداد در حدود 36 تا 48 فروند مناسب باشه . اينطوري ميشه 3 تا 4 پايگاه استراتژيك كشور رو به ميگ 31 مسلح كرد . مثلا هر كدام از پايگاههاي تهران ، اصفهان ، شيراز و بوشهر اگر به يك اسكادران ميگ 31 مجهز باشند در صورت ضرورت به راحتي ميتونند وارد عمل بشند .
به نظر من اگر قراره سوخو 30 هم بخيريم بايد بيشتر از 100 تا بخريم بطوري كه در هر كدام از پايگاههاي تهاجمي حداقل 2 اسكادران مستقر باشند

-
- محل اقامت: مازندران - نوشهر
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
Reza 313 نوشته شده:مثلا اينكه نوشته شده 70 فروند از فلان هواپيما يا 50 فروند از بهمان هواپيما زياد جالب نيست![]()
شما فكر كنيد كه چجوري ميخواييد 70 فروند يا 50 فروند هواپيما رو به اسكادرانهاي استاندارد از نظر تعداد تقسيم كنيد ؟![]()
مثلا اگر 70 تا سوخو 30 باشه![]()
5 تا اسكادران 12 فروندي : 60 فروند -------------> 10 فروند بلاتكليف![]()
3 تا اسماردان 24 فروندي : 72 فروند-------------> 2 فروند كمتر از تعداد موجود![]()
3 تا اسكادران 20 فروندي : 60 فروند ------------> 10 فروند بلاتكليف![]()
براساس استاندار هواپیمایی نظامی ایران همواره ازتعداد به خدمت در آمده پرنده ها باید 4 الی 5 فروند به صورت رزرو و یا تامین در پایگاهها نگهداری شود پس جنابعالی جهت دسته بندی اسکادرانی نیروی هوایی خودتونو زیاد ناراحت نفرمایید ولی در بعضی از موارد بنده با شما هم عقیده هستم .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
یا علی گفتیم و عشق آغاز گشت .

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
مثل اينكه شما به اين قسمت توجه نكردي :
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
دوستان من نظرم عوض شد
من به شما قول می دم اگر ما 100 فروند اف 14 (سوپر تامکت) داشته باشیم با وجود خلبانهای ماهر و تیز چنگ ما هیچ کس حریف ما نیست حتی ا م ر ی ک ا
من به شما قول می دم اگر ما 100 فروند اف 14 (سوپر تامکت) داشته باشیم با وجود خلبانهای ماهر و تیز چنگ ما هیچ کس حریف ما نیست حتی ا م ر ی ک ا

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
كمي واقع بينا نه نگاه كنيم دوره f-14 بسر امده.من منكر توان اين جنگنده نميشم و لي اين جنگنده نياز به جنگده هاي تكميلي دارد.
زنده باد بهار...
"
"

- تماس:

-
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
من نميدونم با راه انداختن چنين موضوعاتي مي خواين صداتون رو به گوش کي برسونين ؟
آقا دولت ايران قصد نداره هيچ هواپيمايي بخره اگر هم بخره واسه سپاهه
يه خلبان نيرو هوايي واسه سوار شدن يه F-14 يا ميگ 29 بايد حتما تا زمان سرهنگي منتظر بمونه
بعد شما فکر ميکنين اينا خلبانان ايراني رو مستحق اين ميدونن که واسشون هواپيماي جديد بيارن
الان فقط دل ملت به موشک و پدافند خوشه هيچ قصدي هم براي خريد هواپيما نداره
آقا دولت ايران قصد نداره هيچ هواپيمايي بخره اگر هم بخره واسه سپاهه
يه خلبان نيرو هوايي واسه سوار شدن يه F-14 يا ميگ 29 بايد حتما تا زمان سرهنگي منتظر بمونه
بعد شما فکر ميکنين اينا خلبانان ايراني رو مستحق اين ميدونن که واسشون هواپيماي جديد بيارن
الان فقط دل ملت به موشک و پدافند خوشه هيچ قصدي هم براي خريد هواپيما نداره
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم