در زمان حال، نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
با توجه به موفقيت هاي بي نظيري که سوخوي30 در نيروي هوايي هند بدست آورده، من با قاطعيت اين هواپيما رو به تعداد زياد براي نيروي هوايي ايران مناسب مي دونم. ولي با سياست مزورانه و دودوزانه بازانهء روسها، ممکن هست روزي بتونيم از آمريکا F-22 بخريم ولي خريد Su-30MKI از اين روسهاي نامرد غيرممکن هست و اونها بدون اجازهء اربابشون (آمريکا) به ايران ميگ21 هم نمي فروشن چه برسه به سوخوي30 يا ميگ31. 

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
Mohsen1001, جان
جواب :
خیر ولی من مقصر نیستم
-----------------------------------------------
آقا فقط ما احتیاج به 100 فروند ف 14 مدل دی داریم + موشکهای ساخت وطن--موشک ستار
جواب :
خیر ولی من مقصر نیستم
-----------------------------------------------
آقا فقط ما احتیاج به 100 فروند ف 14 مدل دی داریم + موشکهای ساخت وطن--موشک ستار
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
آقا من به همه تبريک ميگم
مديريت محترم سايت تحمل کوچکترين انتقادي رونداره
و بدون هيچ هماهنگي واخطاري يک پست ساده رو خذف ميکنه
من فقط گفتم ما اف 22 هم لازم داريم ولي کيه که بخره ؟
مديريت محترم سايت تحمل کوچکترين انتقادي رونداره
و بدون هيچ هماهنگي واخطاري يک پست ساده رو خذف ميکنه
من فقط گفتم ما اف 22 هم لازم داريم ولي کيه که بخره ؟
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
حالا که هیچ کشوری به ما طیاره نمیده به نظر شما بهتر نیست که خودمون دست رو دست بزاریم یه طیاره بسازیم
آقا طراحی نقشش با من . طراحی موتورو رادارشو هم دوستان تقبل بفرمایند تا قطره قطره جمع گردد وانگهی طیاره شود
مثلا من این طرح رو اگه ساخته بشه از اف 22 هم پیشرفته تر میدونم
برخلاف حکومت من نام ایرانی براش انتخاب کردم
آقا طراحی نقشش با من . طراحی موتورو رادارشو هم دوستان تقبل بفرمایند تا قطره قطره جمع گردد وانگهی طیاره شود
مثلا من این طرح رو اگه ساخته بشه از اف 22 هم پیشرفته تر میدونم
برخلاف حکومت من نام ایرانی براش انتخاب کردم
-
در مورد خريد هواپيما بايد بگوبم که اول بايد از نگاه سياسي به اين قضيه نگاه کرد چون هيچ کدام از کشورهاي غربي حاضر به فروش هواپيماي مسافربري هم به ما نيستند چه برسد به هواپيماي جنگي . پس بايد به سراغ روسها رفت که آنها هم بنا به ملاحظات سياسي و فشارهاي آمريکا زياد مايل به فروش نيستند اما در خوشبينانه ترين حالت اگر حاضر به فروش هم باشند بايد در درجه اول سراغ جنگنده هاي رهگير دوربرد رفت مثل mig 31 و خانواده su 27 البته با رادارهاي پيشرفته و سيستمهاي جنگ الکترونيک کارآمد و بروز و موشکهاي هوا به هواي پيشرفته دليلش هم اين است که جنگنده هاي شکاري رهگير دوربرد سد بسيار محکمي در مقابل هر تهاجمي است چون در درجه اول بايد جنگنده هاي دشمن را قبل از رسيدن به هدفهايشان در داخل کشور نابود کرد بعد به فکر حمله با بمب افکنها به مواضع آنها بود . بنا براين پيشنهاد من خريد شکاري رهگيرهايي مثل mig 31 و su 37 است که در اين بين از همه مناسبتر هستند البته تعداد خريد آنها بر مي گردد به بوجه کشور چون اين هواپيماها بسيار گران هستند و مثله بعدي آموزش و هماهنگي خلبانان و کادر پرواز و رادار زميني است که معمولاً براي رسيدن به توانايي بالاي عملياتي چند سال طول مي کشد.
اولاحالا فرض کنیم ایران جدید ترین هارو هم خرید ولی این ها برای دفاع از ایران درمقابل امریکا اصلا پشتوانه ی محکمی نیست (البته نمی گویم بی تا ثیر است) . درثانی اصلا امریکا به وجود نا امنی و کشمکش در منطقه نیاز حیاطی دارد وچه بهانه ای بهتر از ایران . امریکا به بهانه خطرایران از کشور های حاشیه خلیج که باج دارد میگیرد. و با راه انداختن جنجال در پرونده هسته ای ایران هم که قیمت نفت را بالا می برد از طرفی با تصاحب منابع نفتی عراق و کشور های خلیج فارس این افزایش قیمت به طورمستقیم یا غیر مستقیم به خودش بر می گرداند .(پس امریکا انچنان هم که بعضی ها فکر می کنند به خون ایران تشنه نیست). لطفا نظر خود را راجب مطالب من بدهید واگر اشتباه می کنم مرا راهنمایی کنید.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
su34, كجايي كه افغانستان ديگه ژستش به اينا نمي خوره كم تر از هارير راه نداره
اصرار نكن
با اين همه جنگنده شايد جلوي امريكا وايستيم 8) دوست عزيز شما نصف اينا رو بده من امريكا با روسيه رو با هم جمع مي كنم
در ضمن T_22 واسه دوران هخامنشي Su_32 مي تونه خوب باشه
اصرار نكن
با اين همه جنگنده شايد جلوي امريكا وايستيم 8) دوست عزيز شما نصف اينا رو بده من امريكا با روسيه رو با هم جمع مي كنم
در ضمن T_22 واسه دوران هخامنشي Su_32 مي تونه خوب باشه

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

آقا واقعا دستت درد نکنه
شاید با همکاری دوستان دیگر توانستیم یک کمپانی هواپیماسازی بزنیم
واقعا ما از هاوارد هیوز خالق هرکولس چی کم داریم
آقا واقعا خیلی باحالی به جد می گم

8)