سلامون علیک.
فلسفه به وجود امدن خانه ها را میدانم! اما اپارتمان سازی مثل پاساژ سازی! بیشتر برای پول و منفعت ساخته میشود! سود حاصل این کار بسیار بالاست و شبه رباست! و باعث فساد میشود!
اصلا فلسفه اپارتمان ربطی به ساختمان سازی ندارد! اگر کمی تعمل واقعی کنید،متوجه میشود،اینها بیشتر برای کسانی می باشد،که نظام برده داری و بهر کشی از انسان و استفاده ابزاری از انسان ساخته میشود و شده!
مسکن از اسمش مشخص است، یک جا ساکت و ارام سر سبز! برای پرورش و رشد انسانی! مسکن باید جایی در شهر باشد،که کمترین عبور و مرور صورت بگیرید! و جایی خلوت و ساکت باشد! مسکن باید طوری باشد،که افرادی که در ان زندگی می کنند،ذوق و شوق خوبی نسبت به زندگی و هم دیگر پیدا کنند و ابرو و شا هرکس حفظ بشود.
مسکن از نظر اونها! (کافر،ملحد و کمونیستم،امپریالیسم،و تمام چرت و پرت ایست دیگر!) به اندازه که شخص به حق و حقوقش اگاه باشد! نباشد! کمترین را میدهند! چون انها پول را میخواهند و ثروت اندوزی! و تبدیل انسان به یک ابزار(ولو ظاهرا مثلا ازادی باشد! مهم نیست! مهم این است،که در مشت سرمایه یا ثروت اندوز و به هر سمت دلش میخواهد میبرش و وادارش می کنند که بدترین کارها را انجام دهند!)
من نمی دونم چرا این "اپارتمان سازی" برای بعضی تبدیل به یک بت غیرقابل شکستن شده! زیادم نگذشته! تا همین چند دهه پیش هیچ کس جرعت نداشت به شاه ! رضاخان و امریکا و .. حرفی بزنه!(از مردم) و کمتر کسی فکر میکرد 2500 سال! پادشاهی از بین برود! اگر از قدیمی ها بپرسید،اعتراف خواهند کرد! همچنین چیزی رو محال می پینداشتن! ولی یه شبه همش بر باد رفت!!! همش تمام شد! رفت.! (پایداری فقط با انسان ها خوب که اونا هم به خدا وصلن!)
به راحتی همه در همه جا ایران جا میشن و مشکلی هم از بابت اب رسانی و سوخت رسانی و .. هم وجود نداره! مسله بزرگ اینجاست! اونجا ادم ترتبیت میشه و ارامش و هم دلی شروع میشه.
فلسفه زندگی اونها اشتباهه! همون های که در پیام بالا اشاره کردید باید ازشون الگو بگیریم!؟! ..(یک پیام بالاتر را بهتر مطالعه کنید تا بدانید انها دقیقا دنبال چه هستن!)
اپارتمان نشینی باید کامل برای زندگی یک خانواده حذف بشه! از ریشه! هیچ دلیل منطقی و علمی هم پشت این کار نیست،جزء شیطان انسی و جنی!.
----
صرفا علاقه به خدا باعث دین داری و عاقبت به خیری نمی شود،رو من متوجه نشدم!
من فکر میکنم،شما این دین داری و مومن بودن، رو شاید به یک معنایی دیگری لحاظ می کنید،کسی که مومن با خدا باشد،اهل تلاش و کوشش است،وقت رو از دست نمیدهد، دائم در حال انجام دادن کار مفید است،علم بدست می اورد و ان را گسترش میدهد، نمی گذارد مردمش در جهل بمانند،دلسوز مردمش می باشد، پول و سرمایه و جان خود را در اختیار انها قرار میدهد، و ظلم نمی پذیرد و با هر چیز بدی مبارزه می کند. و بطور کلی نعمت ها که خدا به او داده را همگی در راه خودش صرف می کند تا به او برسد! (استفاده صیحیح از نعمت در راه صحیح،باعث افزایش نعمت میشود! ) (و به قول حضرت علی(ع) روزی دو گانه است،روزی که تو به دنبالش هستی! و روزی که ان به دنبال توست! متاسفانه اکثر امروز اینها به دنبال روزی هستن! و همین باعت میشه که اینطور بشن! چون مهارت و تخصص و فکر و .. همگی از کار افتاده و بلد نیستن از انها استفاده کنند و دیگران هم سوء استفاده می کنند)
یک نفر که صرفا فقط نماز می خواند و یک گوشه نشسته،فوتبال می ببیند و یا مدرسه را همنطوری می گذراند و یا سر کار می روند و همینطوری می گذراند و بطور کلی وقت می گذراند! اینکه دیگه مومن یا دین دار نیست دیگه..! یا سست عنصر دینی! (سیاه لشکر) یا منافق(که گزینه دوم معمولا در میاد)
باتشکر.