کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
با سلام خدمت دوستان عزیز من دنبال ی فیلم با موضوع مار میگردم ک توش ی مار داخل ی شیشه مربا رو روایت میکنه ک اتفاقی از دست ی مرده میفته و با شکسته شدن شیشه مار با هر بار خوردن بزرگ و بزرگ تر میشه آخرشم طرف برا کشتن ماره مجبور میشه بره تو شکمش کسی اسم این فیلمو میدونه لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
-
دختری یه کیف رو پیدا میکنه وقتی میبره به صاحبش پس بده میبینه خونه صاحب کیف پر از کیف مشابه هست
قبلا فیلمی دیدم داخل ماهواره و اسمش یادم نیس . درباره زن و مردی بود که داخل یه بازی مسابقاتی دچار احساسات شدید میشن (s.e.x)میشن . ینی بازی کاری باهاشون میکنه که یجورایی به هم علاقه پیدا کنن و دقیقا یادم نیس چی پشت بدنشون بود
-
panda yalda نوشته شده: چهارشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۰, ۶:۰۸ ب.ظ دختری یه کیف رو پیدا میکنه وقتی میبره به صاحبش پس بده میبینه خونه صاحب کیف پر از کیف مشابه هست

- سپاسهای ارسالی: 4801 بار
- سپاسهای دریافتی: 7111 بار
با سلام .farrokh65 نوشته شده: سهشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹, ۹:۱۹ ب.ظ سلام. سایت کینگ مووی خیلی خوبه و مرجع کاملی هست برای پیدا کردن فیلم پیشنهاد میکنم که یک سر به کینگ مووی بزنید و از مدیرانش بپرسید. همچنین هم سایت کاملی هست.
اگر بنا بر معرفی سایت های دانلود باشد بنده شخصاً سایت دوستی ها را ترجیح می دهم! ولی همیشه سعی کنید تا حد امکان از سایت های رسمی و قانونی استفاده کنید .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات

- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
سلام به دوستان
همين الان شبكه نمايش در حال پخش فيلم شينوبي است
همين الان شبكه نمايش در حال پخش فيلم شينوبي است
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
سلام
من بچه بودم تقریبا سال ۱۳۸۸اینا بود تو یکی از شبکه های ماهواره یا روبیکس یا ریور یادم نمیاد یه سریالی نشون میداد کارتونی بود توش یه زن چاق بود که پری میشد بعداظهرا هم نشونش میدا خیلیییی دنبالش گشتم اما نمیتونم پیداش کنم خواهششش میکنم اگه کسی چیزی میدونه بگه

من بچه بودم تقریبا سال ۱۳۸۸اینا بود تو یکی از شبکه های ماهواره یا روبیکس یا ریور یادم نمیاد یه سریالی نشون میداد کارتونی بود توش یه زن چاق بود که پری میشد بعداظهرا هم نشونش میدا خیلیییی دنبالش گشتم اما نمیتونم پیداش کنم خواهششش میکنم اگه کسی چیزی میدونه بگه
سلام خیلی دنبال این فیلم میگردم.
یه شخصی به بیماری پیدا می کنه بعد با پرونده یه بیملری اشنا میشه که ان شخص تونسته بیماری خودش رو درمان کنه بعد میره سراغ اون مرد و اونم بهش میگه باید بری فلان کشور پیش فلان استاد
یه شخصی به بیماری پیدا می کنه بعد با پرونده یه بیملری اشنا میشه که ان شخص تونسته بیماری خودش رو درمان کنه بعد میره سراغ اون مرد و اونم بهش میگه باید بری فلان کشور پیش فلان استاد

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
سلام دوستان. این فیلمو توی برنامه کودک نشون میداد و داستانش تخیلی بود فقط یه صحنه اش یادمه که فک کنم چند تا بچه یه تخم طلایی رو گذاشتن داخل یه قفس جادویی بعد قفس چرخید و تخم بزرگ شد

- سپاسهای ارسالی: 4801 بار
- سپاسهای دریافتی: 7111 بار
با سلام .sara74 نوشته شده: سهشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰, ۱۰:۵۴ ب.ظ سلام دوستان. این فیلمو توی برنامه کودک نشون میداد و داستانش تخیلی بود فقط یه صحنه اش یادمه که فک کنم چند تا بچه یه تخم طلایی رو گذاشتن داخل یه قفس جادویی بعد قفس چرخید و تخم بزرگ شد
این سکانس را بنده هم به یاد دارم . اما تا جایی که خاطرم هست این برنامه یک فیلم تلوزیونی اروپایی بود و بازیگر شناخته شده ایی هم نداشت برای همین بدون داشتن اطلاعات بیشتر ، پیدا کردن نام آن تقریباً غیرممکن است .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
سلام لطفاکمکم کنیدچندروزه درگیر پیداکردنشم ی فیلم سینمایی خاجی بود یه پسرپولداربود که توکشتی شخصیش تفریح میکرد ی خدمتکاروانداخت تواب نفرین خدمتکاره گرفت شبش خودشم افتادتودریاو فراموشی گرفته بود دختره خدمتکاره توروزنامه دیدطرفوشناخت وتصمیم به انتقام گرفت رفت گفت من زنشم وبردش خونه کلی اذیتش میکرد وسه تابچه هم داشت فک کنم توروخدا بگین اسمه فیلمش چی بوده