کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
مدیر انجمن: شوراي نظارت
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی
سلام به همه .
فیلمی که تلویزیون هم نشون داده.
زن هندی که در دادگاه باید ثابت کنه زنده هست و شوهرش فکر میکنه زنه مرده
فیلمی که تلویزیون هم نشون داده.
زن هندی که در دادگاه باید ثابت کنه زنده هست و شوهرش فکر میکنه زنه مرده
-
Re: کمک برای پیدا کردن اسم یک فیلم سینمایی .سال۱۳۹۷ یه فیلم عجیب پخش شد . بازیگرِ کودک ،کنترل تلویزیون را به دست گرفت
سلام.در یک فیلم که از شبکه نمایش سیما پخش شد بازیگر کودک که حدودا ۱۰ سال داشت کنترل تلویزیون را به دست گرفت و شروع کرد به عوض کردن شبکه ها ، کنترلی که در دست او بود کار نکرد .
شاید عجیب باشه در همون لحظه مهمان ما که رفیقم بود اصلا به اون فیلم توجه نمیکرد و اون یعنی رفیق من هم کنترل تلویزیون رو به دست گرفت و شروع کرد به عوض کردن شبکه ها ، و کنترل ما هم کار نکرد
همینطور تا چند ثانیه به کنترل فشار میاوردند
هم در فیلم ، هم رفیق من !
کاملا هماهنگ و در یک لحظه
شاید عجیب باشه در همون لحظه مهمان ما که رفیقم بود اصلا به اون فیلم توجه نمیکرد و اون یعنی رفیق من هم کنترل تلویزیون رو به دست گرفت و شروع کرد به عوض کردن شبکه ها ، و کنترل ما هم کار نکرد
همینطور تا چند ثانیه به کنترل فشار میاوردند
هم در فیلم ، هم رفیق من !
کاملا هماهنگ و در یک لحظه
با سلام خدمت دوستان
بنده 2ساله دنبال یه فیلمی هستم که خیلی وقت پیش دیدم
موضوع فیلم از این قرار هست که به یه دختر بچه تجاوز میشه و اون رو به قتل میرسونند پلیس قاتل رو میگیره و به پدر دختره خبر میدن اونم خیلی حرفه ای اونو از پلیس میدزده و به یه جای دنج میره تا با شکنجه های مختلف از اون اعتراف بگیره مثلا اول با پتک کاسه زانوش خرد میکنه یا با پاره کردن شکمش محتویات معده اونو در میاره تا باز به خوردش بده اگه کسی اسم فیلمو میدونه ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی از لطف شما دوستان
بنده 2ساله دنبال یه فیلمی هستم که خیلی وقت پیش دیدم
موضوع فیلم از این قرار هست که به یه دختر بچه تجاوز میشه و اون رو به قتل میرسونند پلیس قاتل رو میگیره و به پدر دختره خبر میدن اونم خیلی حرفه ای اونو از پلیس میدزده و به یه جای دنج میره تا با شکنجه های مختلف از اون اعتراف بگیره مثلا اول با پتک کاسه زانوش خرد میکنه یا با پاره کردن شکمش محتویات معده اونو در میاره تا باز به خوردش بده اگه کسی اسم فیلمو میدونه ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی از لطف شما دوستان
فیلم پنجه گربه بابازی هارالویدmojtababodaghi نوشته شده: دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷, ۳:۱۵ ب.ظ سلام دونبال یک فیلم میگردم که خیلی قدیمیه و سیاه و سفیده( خارجی ) ابتدای فیلم نشون میده یک مرد وارد ی شهر میشه با یک چمدون دیالوگهای ابتدای فیلم یادم نیست ولی در ابتدا به نظر میرسه این مرد ی مقدار شیرین عقل هست و بسیار ساده ولی در اثر اتفاقاتی که دقیقا یادم نیست فکر کنم شهردار یا ی مقام بلند پایه شهر میشه و برای اینکه شهر رو از گنگسترها پاک کنه یک روز همشون رو صدا میکنه به یک مکان و شروع میکنه سر همشون رو زدن که بعد مشخص میشه فقط میزده تو سرشون و میزاشته توی یک تابوت بطوری که به نظر بیاد سرشون رو بریده اینطوری تمام خلافکارها و گنگسترهای شهر دستو پاشون رو جمع میکنن ممنون میشم اسم این فیلم رو برام پیدا کنید
سلام خسته نباشید اسم فیلم خارجی که خانم دکتر صورتش رو از دست داده بود و حالا می خواست مقصر این موضوع که یه آقایی که همش مست بود و باعث شده بود صورتش از دست بره رو بکشه
-
سلام دنبال فیلمی هستم که ذهنم رو خیلی درگیر کرده فیلمی با موضوع پیرمرد خون آشامی که با خوردن خون آلوده بدنش بیمار شده در ضمن تو دانشگاه تدریی میکنه و استاد دانشگاه هستش و دنبال جام یهودا هستش که خودش رو جاودانه کنه ولی یه دختر هست که به وسیله ی همون پیرمرد خون آشام شده ولی خون آدم نمیخوره و از اون جام چند صد ساله محافظت میکنه و در آخر هم پیرمرد رو با چوب درخت صنوبر که یهودا خودشو با اون دار زده میکشن ممنون میشم اسمشو بگید بهم
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
با سلام
مدتها پیش (بیش از 15 سال قبل) تلویزیون یک فیلم سینمایی ایتالیایی پخش کرد؛ که متاسفانه اسم آن را به خاطر ندارم. فیلم در مورد یک دادستان (شاید قاضی) ایتالیایی بود که با مافیا مبارزه می کرد (یک بازیگر قد بلند با سبیل و موهای سفید). در صحنه ای از فیلم برای اینکه او نتواند در دادگاه حضور یابد او را (به بهانۀ ربودن پسرش) به یک بزرگراه می کشانند. پسرش کشته شد (صحنه ای از فیلم که در خاطرم مانده، دادستان با کت و شلوار سیاه در وسط بزرگراه مستاصل ایستاده است). در آخر فیلم خودش هم به قتل رسید.
مدتها پیش (بیش از 15 سال قبل) تلویزیون یک فیلم سینمایی ایتالیایی پخش کرد؛ که متاسفانه اسم آن را به خاطر ندارم. فیلم در مورد یک دادستان (شاید قاضی) ایتالیایی بود که با مافیا مبارزه می کرد (یک بازیگر قد بلند با سبیل و موهای سفید). در صحنه ای از فیلم برای اینکه او نتواند در دادگاه حضور یابد او را (به بهانۀ ربودن پسرش) به یک بزرگراه می کشانند. پسرش کشته شد (صحنه ای از فیلم که در خاطرم مانده، دادستان با کت و شلوار سیاه در وسط بزرگراه مستاصل ایستاده است). در آخر فیلم خودش هم به قتل رسید.
-
سلام
لطفاً کمکم کنید خیلی برام مهمه
موضوع فیلم این بود که یک جزیره نفرین شده وجود داشت که یک دیو یا غول آبی رنگ مردم جزیره رو اذیت میکرد ، جنگجویانی برای نابودی اون موجود فرستاده شدن یکی از جنگجویان دست اون موجود رو قطع کرد و... بالاخره اون موجود رو کشتن
اما نکته فیلم اینجا بود که همسر پادشاه یعنی ملکه شخصیت منفی فیلم بود و تبدیل شد به اژدها
لطفاً کمکم کنید خیلی برام مهمه
موضوع فیلم این بود که یک جزیره نفرین شده وجود داشت که یک دیو یا غول آبی رنگ مردم جزیره رو اذیت میکرد ، جنگجویانی برای نابودی اون موجود فرستاده شدن یکی از جنگجویان دست اون موجود رو قطع کرد و... بالاخره اون موجود رو کشتن
اما نکته فیلم اینجا بود که همسر پادشاه یعنی ملکه شخصیت منفی فیلم بود و تبدیل شد به اژدها
-
درود به همگی
خاطرم هست حدود 16سال پیش یک فیلم دیدم که حالت تأتر بود و زنی در شهری کوچک وارد شد یا بود که کل مردان تو اون شهر از اون زن سو استفاده کردند و فکر کنم آخر فیلم هم زن رو مقصر دونستن در حالی که تقصیر مردهای شهر بود
باز هم میگم حالت تاتر بود این فیلم و دکور داشت تو صحنه های مختلف
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

خاطرم هست حدود 16سال پیش یک فیلم دیدم که حالت تأتر بود و زنی در شهری کوچک وارد شد یا بود که کل مردان تو اون شهر از اون زن سو استفاده کردند و فکر کنم آخر فیلم هم زن رو مقصر دونستن در حالی که تقصیر مردهای شهر بود
باز هم میگم حالت تاتر بود این فیلم و دکور داشت تو صحنه های مختلف
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
-
سلام
فیلم: ژانر ترسناک جاده ای
یه زن و شوهر تو جاده یه فرد ناشناس سوار میکنن اون فرد ادم مریضیه و اذیتشون میکنه و فک کنم شوهره رو بکشه
انگشت خودشو قطع میکنه میندازه تو روغن داغ و میگه زنه این بلا رو سرم اورده
تم حمایت از زنان داره . قضاوت مردا که فکر میکنن زنه شوهرشو کشته
فیلم: ژانر ترسناک جاده ای
یه زن و شوهر تو جاده یه فرد ناشناس سوار میکنن اون فرد ادم مریضیه و اذیتشون میکنه و فک کنم شوهره رو بکشه
انگشت خودشو قطع میکنه میندازه تو روغن داغ و میگه زنه این بلا رو سرم اورده
تم حمایت از زنان داره . قضاوت مردا که فکر میکنن زنه شوهرشو کشته
-
یک دانشمند نابغه سالمند که از کار برکنار شدهاست به کمک تکنولوژیی که اختراع کردهاست از طریق تلویزیون میتواند دوربین فیلمبرداری پخش زنده تلویزیون را کنترل کند و مجریها و افرادی که مقابل دوربین هستند را با اشعه به قتل برساند.bahram11374 نوشته شده: یکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۸, ۳:۳۷ ب.ظ سلام. یه فیلمی حدود بیست سال قبل دیدم که شخصی با استفاده از دستگاهی از داخل منزل با فشردن یه پدال مجری تلویزیون و تو برنامه های زنده می کشت. و اخر فیلم ردش و پیدا کردن و دستگیر شد. ممنون میشم کمک کنید این فیلم و پیدا کنم.
بله در آخر دستگیر شد و همونجا یک بالشت روی سرش گذاشتن و بهش شلیک کردن
نام فیلم داوطلب مرگ است و
برپایه تعدادی از نقدها این فیلم اشارهای به حمله سینما به تلویزیون دارد.
فیلم "داوطلب مرگ" در سال ۱۹۸۷ در جشنواره فانتاسپورتو پرتغال که مخصوص فیلمهای تخیلی است نامزد جایزه بهترین فیلم بینالمللی تخیلی شد.
آخرین ويرايش توسط 2 on مجید ۳۷۰۰۹۴۸نهصد۱۲, ويرايش شده در 0.
-
سلام
تقریبا سال ۱۳۷۵بود ؛
یک فیلم دیدم که تقریبا سه چهار ساعت بود ، بسیار قدیمی و سیاه سفید ، شاید صامت بود و احتمالا از شوروی ، داستان فیلم هم شایدمربوط به ۵۰۰ سال قبل بود فیلم داخل یک جنگل برفی بود ، موضوع فیلم پیش میرفت تا صحنه ای که با شمشیر سر یک نفر پرت میشد روی زمین و فیلم برمیگشت به اول داستان و تکرار با اندکی تغییر ، یک راهبه جوان و بسیار زیبا هم در فیلم بود در حال فرار که یک مرد به او کمک میکرد ، راهبه در سرما وارد یک رابطه شد و عریان، زنی پنجاه ساله هم بود با لباسهای گرانقیمت که گاهی دور خودش میچرخید
اندکی تخیلی اما فلسفی بود بنظرم
اگر اطلاعی از فیلم یا اسمش دارید ممنون میشم
تقریبا سال ۱۳۷۵بود ؛
یک فیلم دیدم که تقریبا سه چهار ساعت بود ، بسیار قدیمی و سیاه سفید ، شاید صامت بود و احتمالا از شوروی ، داستان فیلم هم شایدمربوط به ۵۰۰ سال قبل بود فیلم داخل یک جنگل برفی بود ، موضوع فیلم پیش میرفت تا صحنه ای که با شمشیر سر یک نفر پرت میشد روی زمین و فیلم برمیگشت به اول داستان و تکرار با اندکی تغییر ، یک راهبه جوان و بسیار زیبا هم در فیلم بود در حال فرار که یک مرد به او کمک میکرد ، راهبه در سرما وارد یک رابطه شد و عریان، زنی پنجاه ساله هم بود با لباسهای گرانقیمت که گاهی دور خودش میچرخید
اندکی تخیلی اما فلسفی بود بنظرم
اگر اطلاعی از فیلم یا اسمش دارید ممنون میشم
آخرین ويرايش توسط 1 on مجید ۳۷۰۰۹۴۸نهصد۱۲, ويرايش شده در 0.