نيروي هوايي سپاه، مشتمل بر 7 فروند سوخوي25 مستعمل عراقي است که توسط کارشناسان گرجستاني آمادهء پرواز شده اند. به جز اين، اين نيرو داراي چند ده موشک شهاب2 و 3 و موشکهاي اسکاد بي و . . . است.
بحث بر سر نيروهاي نظامي هست . همه چيز كه تابعي از نيروي هوايي نيست برادر من
استراتژي سپاه پاسداران در جنگ که برخي عقيده دارند، فرماندهان اين نيرو، جنگ را پس از فتح خرمشهر، مقامات عالي کشور را به ادامهء جنگ قانع ساختند، در 6 سال دوم جنگ ايران و عراق، همگي به شکست انجاميد. فاو از دست رفت؛ شلمچه ظرف 8 ساعت سقوط کرد و تنها 2 تا 3 هزار نيروي گروهک مجاهدين، تا دروازه هاي کرمانشاه پيشروي کردند. جنگي که بدون پشتيباني نزديک هوايي، نيروهاي مکانيزه و زرهي باشد، محکوم به شکست است و اين در جريان جنگ با عراق، توسط سپاه پاسداران به اثبات رسيد.
سوال چيز ديگه اي بود !
چرا ما دو تا نیروی نظامی موازي داريم ؟
ضمنن جنگهاي چريکي براي گروهکهاي تروريستي مناسب هستند
جنگهاي چريكي فقط مختص تروريست ها نيست . وقتي كه دشمن شما در بسياري موارد از شما سرتره شما بايد با استفاده از روشهاي غير كلاسيك باهاش روبرو بشيد كه جنگ چريكي يكي از اون روش هاست .
در يک نبرد سنگين با يک ابرقدرت مانند جنگ عراق و آمريکا، سرعت عمل نيروهاي هوايي کشور ابرقدرت، مانع مهمي براي تشکل يافتن سازمان دفاعي کشور مورد تهاجم مي شود.
همگي ديده ايم و حاضريم شهادت بدهيم كه چطور سرعت عمل نيروي هوايي اسراييل باعث ايجاد مانعي براي نيروهاي چريك حزب الله شده بود
سازمان دفاعي كه مبتني بر تئوري هاي غير كلاسيك و بومي باشه رو نميشه با روش هاي كلاسيك نابود كرد

ممكنه بتونند پايگاهها و مراكز حساس رو نابود كنند ولي نمي تونند من و امثال من رو در اولين موج حملات از بين ببرند