......:::::: جن و ارواح ::::::......

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

gigi64,
ممنون از مطالب جالبتون اما ارواح در اين دنيا نيستند و هرگز هم نميتوان آنها را ديد و يا احضارشان کرد چون همگي رفتند به عالم برزخ و فقط با اجازه خداوند اجازه دارند بعضي وقتها به خواب انسانها بيايند. :-)

zector,
چه کنم که جنگ افزار مهمترين مساله بشريت هست و بدون آن هيچ پيشرفتي هم نخواهد بود! :-)
قدرت مادي جن بسيار زياد هست و نه تنها انسان توانايي کشتنش را ندارد بلکه اگر جن بخواهد در سه سوت ميتواند يک انسان قوي هيکل را عين چوب بشکند؟! 8)
پس بايد از اين نيروي نامرئي قدرتمند استفاده کرد و مانند اون پادشاهي (اسمش چي بود؟) که در گذشته هاي دور با کمک جنيان به قدرت رسيده بود بايد ما هم با کمک آنها دشمنان را شکست دهيم. :-(
شايد شوخي به نظر برسد اما اگر کسي بتواند اعتماد جنيان را به خود جلب کند ديگر همه چيز تمام هست. :shock:

دوستان يک قرار بزاريم براي احضار جن تا با سرکرده جنيان مذاکره کنيم؟! :m:a
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
ممنون از مطالب جالبتون اما ارواح در اين دنيا نيستند و هرگز هم نميتوان آنها را ديد و يا احضارشان کرد چون همگي رفتند به عالم برزخ و فقط با اجازه خداوند اجازه دارند بعضي وقتها به خواب انسانها بيايند.

به نظر من برخي ارواح مي تونن از عالم برزخ به اين دنيا منتقل بشن (يا اينکه برزخ اونها در همين دنيا باشه)

دوستان يک قرار بزاريم براي احضار جن تا با سرکرده جنيان مذاکره کنيم؟

اين کار بسيار بسيار خطرناک هست. 8) به هيچ وجه سراغ چنين کارهايي نرين. يکي از دوستان من اين کار رو کرد. منزل اين دوست ما يک منزل قديمي و بزرگ در يکي از محلاتء قديمي تهران بود. پس از احضار ارواح که با کمک همسرش اين کار رو مي کرد، زندگي اين دوست ما کاملن به هم ريخت. منزل اين دوست ما در نبودشون، مرتب به هم مي ريخت، اثاثيه جا به جا ميشدن و خود من شاهد به هم خوردن شديد دربهاي کابينت بودم. 8)
اين دوست ما، منزلش رو فروخت ولي ظرف 6 ماه، همسرش که سن و سال زيادي نداشت، دچار سکته مغزي شد و توانايي راه رفتن و حرف زدن رو از دست داد. خود دوست من اکنون دچار جنون شده و در بيمارستان رواني بسترش هستش. :sad:
آخرین ويرايش توسط 1 on Reza6662, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

دوستان يک قرار بزاريم براي احضار جن تا با سرکرده جنيان مذاکره کنيم؟!

سعيد حالا در مورد چي با هاشون گفتگو کنيم. :-( :grin:
می گم برای امنیت از طریق چت باهاشون مذاکره کنیم :-(
هیهات منا الذلة
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

من بدم نمیاد یه تجربه بی خطر داشته باشم.
ولی از این داستانهای ترسناک آخر شب که چراغ ها خاموش و وقتی داری تعریف میکنی هیچ کس از ترس صداش در نمیاد خیلی خوشم میاد.مخصوصا مردم آزاری های بعد از داستانش که خیلی حال میده. :grin: :grin:
Reza6662,
من هم با سعید موافقم.شاید اونها اصلا جن بوده اند.
Sardar,
از کجا معلوم اصلا خودت جن نباشی میخوای مارو اغفال کنی.
آهای مردم بیایید که اولین جن centralclubs کشف شد.
بشتابید ...بشتابید...اولین جن اینترنتی کشف شد....بشتابید آخرین خبر :اولین جن اینترنتی در centralclubs کشف شد.آخرین خبر...بشتابید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Reza6662,
ارواح همشون در عالم برزخ هستند و هيچکدوم هم بدون اجازه خداوند نميتوانند به اين عالم بيايند و در ثاني بيايند که براي چه؟ برن در همون برزخ مجازات بشن ديگه!
درباره احضار روح هم بگويم که همش کذب هست و سرکاري و فقط ميتوان جن احضار کرد و چيزي به تحت عنوان احضار حقيقت ندارد.
خوب من که جن احضار ميکنم و در تاريخ هم سابقه داشته که جنيان به انسانها کمک کنند ولي حتما بايد اعتمادشون را جلب کرد.
قبل از تبعيد انسان به زمين اين سياره متعلق به جنيان بود و بعد از اينکه ما به اين کره خاکي قدم گذاشتيم آنها با خواست خداوند از ديدگان بشر ناپديد گشتند و سرزمينشان را از دست دادند! هم اکنون هم سرزميني بجز کوه و دشت و غار و ... ندارند! ما ميتوانيم به آنها پيشنهاد کل آمريکاي شمالي را بدهيم و تضمين دهيم که هيچ انساني هم به اين منطقه از زمين وارد نخواهد شد! :-( فکر نکنم رد کنن؟ :-(

Sardar,
در مورد جنگ! :grin:
فکر خوبي است؟! :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

Saeid12345,
خب بسم الله چکار کنيم :-(
bmyazdani,
برات دارم :grin:
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

Sardar,
فقط يک مشکل کوچک وجود دارد؟! :-(
مشکل اين هست که جنيان مسلمان حاضر به قبول جنگ نميشوند و بايد به سراغ جنيان کافر برويم و با آنها هم مذاکره کردن کار هر کسي نيست و در ضمن بعدش هم معلوم نيست چقدر قابل اطمينان باشند! :-(
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

دوستان شوخی بس است. اینها چیزهایی نیستند که به سخره بگیریم.

اولا" ارواح توانند از عالم برزخ به این دنیا بیاند. شما را به مطالعه کتاب "انسان روح است نه جسد " فرامی خوانم. نویسنده این کتاب مسلمان و مصری و استاد دانشگاه الازهر مصر بوده است (فکر می کنم) من این کتاب را در زمان 12 سالگی خواندم. در این کتاب عکسهایی که از ارواح گرفته شده است هم وجود دارد. همچنین جلسات احضار ارواح هم گفته شده است که من در اینجا به جزئیات اشاره نمی کنم.
حالا چه ارواحی می توانند به این دنیا بیایند :
1- ارواح بسیار پلید که هنوز مرگ خود را باور ندارند و بسیار وابستگی به دنیای مادی دارند.
2- ارواح نگهبان که برای برخی از امور از طرف خداوند به آنها دستور داده شده است که به زمین بیایند.
از ارواح هم می شود عکس گرفت اما باز با دوربین های مخصوص. حتی در این کتاب ، صحبت از دوربینی شده است که می تواند از روح موجودات عکس بگیرد.
ضمنا" شما فکر می کنید که غربی ها از نظر روح شناسی بسیار عقب مانده هستند کاملا" در اشتباه هستید. اتفاقا" ما بسیار عقب مانده هستیم. غربی ها کار خود را در مورد عوالم روحی و متافیزیک با تشکیل انجمن های روحی از اواخر قرن 19 ام شروع کرده اند که می توان به "انجمن روحی لندن" اشاره کرد که حتی دارای نشریه می باشد و رد هر بار انتشار عکس هایی از ارواح و ملاقاتهای آنان با ارواح ذکر شده است و حتی آزمایشات آنها با ارواح هم گفته شده است. حتی آنها توانسته اند که نبض ارواح را هم بگیرند و من عکس آن را دیده ام.
حداقل این را می توانم بگویم که آنها از نظر خداشناسی از ما بالاتر هستند. عقاید خنده دار بعضی از دوستان نشانه عقب ماندگی ما در مورد علوم ماورالطبیعه و متافیزیک است.
---------------------
من خودم با این موجودات مواجه شده ام. چندسال پیش بود.
کفشهایم خود به خود وسط اتاق می آمد. ظروف اشپزخانه را در کمد لباس پیدا می کردم ! تابلوها برعکس می شد. شب ها اگر از خانه بیرون می رفتم سنگباران می شدم ! و خیلی چیزهای عجیب دیگر. یک مدتی این جوری بود و بعد تمام شد.

اين کار بسيار بسيار خطرناک هست. به هيچ وجه سراغ چنين کارهايي نرين. يکي از دوستان من اين کار رو کرد. منزل اين دوست ما يک منزل قديمي و بزرگ در يکي از محلاتء قديمي تهران بود. پس از احضار ارواح که با کمک همسرش اين کار رو مي کرد، زندگي اين دوست ما کاملن به هم ريخت. منزل اين دوست ما در نبودشون، مرتب به هم مي ريخت، اثاثيه جا به جا ميشدن و خود من شاهد به هم خوردن شديد دربهاي کابينت بودم.
اين دوست ما، منزلش رو فروخت ولي ظرف 6 ماه، همسرش که سن و سال زيادي نداشت، دچار سکته مغزي شد و توانايي راه رفتن و حرف زدن رو از دست داد. خود دوست من اکنون دچار جنون شده و در بيمارستان رواني بسترش هستش.

باید ارواح را پس از احضار کردن دوباره برگرداند که دعا یا ورد مخصوص می خواهد که اگر درست انجام ندهی ارواح نمی توانند به عالم برزخ برگردند و اینجا اسیر می شوند و همه را مورد آزار و اذیت قرار می دهند.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

ببينيد دوستان مطالب رو خوندم ولي بايد بگم من در يک جاي معتبر(ففکر کنم حديث بود دقيقا يادم نيست)خوندم که انسان قدرتش خيلي از جنيان بيشتر و بر تره ولي با اين تفاوت که به خواست خداوند جنيان از همون بدو تولد ميتونن از همه ي نيروهاشون(ماوراء الطبيعه)استفاده کنن ولي انسان بايد از طريق عبادت و بندگي خالص خداوند اون نيرو هاش رو بيدار بکنه :D :D :D :D
آخرین ويرايش توسط 1 on M0H@mM@d, ويرايش شده در 0.
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

zector, عزیز
باید ببینی نویسنده کتاب شیعه بوده یا سنی چون اختلافات بسیاری در این مورد وجود داره.در ضمن هر کتابی که چاپ میشه نمی توان به آن استناد کرد.
روج ماده یا انرژی نیست که بشه از اون عکس گرفت.اصولا ماهیت اون متفاوت هست.مشکل این گونه افراد یا موسسات این هست که فکر میکنن چون نمیشه روح رو یا خدا را دید یه چیز نامریی که باید بشه ازش عکس گرفت.ولی خدا و روح (که از جنس خداوند است) به طور کلی ماهیت متفاوت دارن.(پس نمیشه از روح عکس گرفت وگرنه بهش نمیگفتن روح)
خدا رو نمیشه با صرف هزینه و تحقیقات علمی شناخت.و یا آزمایش کرد.بلکه خود فرد باید به این شناخت دست پیدا کنه.
خداشناسی،رشد اقتصادی که نیست که بتونیم با در نظر گرفتن یک سری شاخص ها بتوان اندازه گرفت و گفت ما بهتریم یاآنها.

خداوند بارها در قرآن فرموده که انسان بعد از مرگ به جهان برزخ میروند.

اونهایی هم که سراغ شماآمده اند حتما جن بوده نه روح.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

Saeid12345,
حالا بيا امتحان کنيم و يک جن مسلمان هم احضار کنيم و بعدش هم ازش مي خواهيم که ما رو با رهبرشان آشنا کند :shock:
بعد با رهبرشان در مورد جنگ و متحدين و نبرد صحبت ميکنيم. :-(
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

از اين كارا نكن مي زني يه هو داداش اريل شارون رو ازاد مي كني الان كم مي كشين از اين يكي ....... نكن به بين كي بهت گفتم :-o
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”