وزنیاک سعی کرده که ابتدا در مورد اینترنت و چگونگی نفوذ آن در بین مردم صحبت کند. او میگوید: "همانطور که دو شرکت جوان موفق شدند شرکت گوگل را از یک گاراژ قدیمی به حالت کنونی برسانند، ما نیز در اپل خواهیم توانست توجه همه دنیا را بهخود جلب کنیم."
بهعقیده او، اگر کاربران بخواهند از چگونگی انقلاب کامپیوتری و تحولات آن در سالهای گذشته مطلع شوند، نیازی نیست که از چندین منبع استفاده کنند، زیرا مطالعه تاریخچه اپل بهسادگی میتواند جزئیات این تحولات را برای آنها نمایان کند. اگر امروز شرکت گوگل بیش از دیگر شرکتهای کامپیوتری و اینترنتی مورد توجه قرار میگیرد، بد نیست بدانید که اپل نیز با سرمایهگذاری دو شریک جوان از یک کارگاه قدیمی شروع کرده و هماکنون به این موقعیت رسیده است.
در یک بررسیجدید مشخص شده، طی سال 2006 وزنیاک بیشترین ارتباط را با کارمندان اپل و افراد خارج از این شرکت داشته است. او هماکنون در هشتمین دهه زندگی خود بهسر میبرد و با وجود اینکه پیر شده است، همچنان بهعنوان یکی از محبوبترین مدیران اپل مورد ستایش کارمندان قرار میگیرد. او همواره یکی از مغزهای متفکر اپل محسوب شده و شهرت آن در دره سیلیکون بیشتر به ساخت کامپیوترهای خانگی Apple I و II برمیگردد.
اپل در سالهای گذشته بیشتر سعی کرده که بر تولید کامپیوترهای شخصی تمرکز کند و با ارتقای این محصولات موقعیت خود را در بازارهای جهانی از دست ندهد. اینطور که گفته میشود، کامپیوتری که اپلیها برای نخستین بار در باشگاه کامپیوتری Homebrew تولید کردند، اساس و پایه همه کامپیوترهایی محسوب میشود که امروزه ما آنها را بهکار میبریم. این کامپیوتر که از قطعات ارزانقیمت ساخته شده بود، همه اهالی باشگاه Homebrew را متعجب کرد و برای نخستین بار ابزاری شبیه صفحهکلیدها و نمایشگرهای امروزی را بهکار میبرد.
در مقایسه با Altair 8800، بسیاری از اعضای مرکز Homebrew موفق شدند در مدتزمان کوتاهی خود را با شرایط جدید وفق دهند و آماده تولید کامپیوترهایی با مشخصههای امروزی شوند. این امر موجب شد تا نخستین جرقههای تولید فناوری LED صورت گیرد.
وزنیاک در اینباره میگوید: "این محصول در آن زمان شبیه کابین خلبانها بود".
وزنیاک بهتازگی در همایش بزرگی در لندن این سخنان را ایراد کرده و در آن گفته که سابقه فعالیت شرکت اپل درخشانترین سابقه در فعالیتشرکتهای کامپیوتری است. او ادعا میکند که مهندسی در خون وی است و در این سنوسال هم سعی میکند تا بر دانش خود بیفزاید.
او گفته است:"همواره پرسیدن سؤال برای افراد کار دشواری محسوب میشود، اما بهنظر من تنها راه برای ترفیع و ارتقا پرسش است. من همواره در طول زندگی خود سعی کردهام هر آنچه را که نمیدانم از مردم سؤال کنم و از این طریق بر دانش خود بیفزایم. من در مورد مطالبی که بهآنها علاقهمند هستم ساعتها با افراد بحث میکنم و برای من خیلی مهم است که بدانم مردم در مورد مسایل مورد علاقهام چطور فکر میکنند."
یکی از بزرگترین موفقیتهایی که اپل در سالهای اخیر بهدست آورده، ساخت کامپیوترهای شخصی Apple II است. اگرچه امروزه بسیاری از شرکتها کامپیوترهای خانگی و یا تجهیزات وابسته به آن را تولید و روانه بازار میکنند، گفته میشود که این محصول اپل محبوبیت جهانی دارد، زیرا همه افراد در هر سنینی که هستند بهسادگی میتوانند از آن استفاده کنند و کامپیوتر خود را با شرایط و ویژگیهای شخصیشان تطابق دهند.
استیو وزنیاک در ادامه صحبتهای خود گفته است: "ساخت این کامپیوترها هرگز ما را به هراس نینداخت، این ابزار شبیه دیگر محصولات خانواده اپل بود و از همان ابتدا تصور ما بر این بود که این کامپیوترها یکی از بهترینتولیدات ما در آینده خواهد شد."
به اعتقاد وزنیاک، همواره اهمیت نیروی انسانی بیشتر از فناوریهایی است که در اختیار داریم. اگر بتوانیم نیروی انسانی را درست بهکار بندیم، دیگر هیچ نگرانی نخواهیم داشت. کارمندان اپل در طول سالهای فعالیتخود در این مرکز بهدرستی دریافتهاند که مهمترین سرمایه اپل را تشکیل میدهند و بههمین خاطر همواره سعی کردهاند تا از این سرمایهبهدرستی استفاده شود.
باید توجه داشت، نهتنها Apple II بلکه دیگر محصولات شرکت اپل نیز امروزه توانستهاند در بین همه مردم جهان محبوبیت کسب کنند که از جمله آنها میتوان به iPod اشاره کرد. شرکت اپل از سال 2001 عرضه iPod را در جهان آغاز کرد و از آن زمان تاکنون همچنان بهعنوان برترین تولیدکننده MP3Player در جهان محسوب میشود.
استیو جابز (Steve Jobs) مدیرعامل شرکت اپل از همان ابتدا تاکنون یکی از بهترین دوستان وزنیاک محسوب میشده و همچنان رابطه بسیار خوبی با او دارد. این دو شریک بزرگ سعی میکنند تا علاوه بر بازار موسیقی و کامپیوترهای شخصی، دیگر بازارهای جهانی را در این حوزه بهدست آورند.