با سلام
به اعتقاد من تانکM1A2 بهترين تانک حال حاضر دنياست
دلايل :
1- داشتن زره پيشرفته ساخته شده از مواد سراميکي و اورانيوم ضعيف شده
2- موتور قدرتمند توربين گازي که اين تانک را با وجود وزن 70 تني آن بسيار سريع کرده است- البته مصرف سوخت بالايي دارد
3-استفاده از مدرنترين فناوري الکترونيکي ساخت آمريکا در اين تانک
4- توپ بسيار قدرتمند و اعتماد پذير M-256 , L-55 که تحت ليسانس آلمان در آمريکا ساخته مي شود
5-استفاده از انواع مهمات پيشرفته که بعضي از آنها فقط منحصر به اين تانک مي باشد
6-عملکرد بي نظير در صحنه نبرد واقعي ( در جنگ عراق )
رده بندي 10 تانک برتر جهان از نظر من :
1- M1A2
2-لئوپارد 2 مدل A6EX _ اين تانک تنها از نظر زره و مقداري از تجهيزات الکترونيکي ضعيفتر از M1A2 است
3-لکلرک _ با اينکه از دو تانک بالا ضعيفتر است اما از لحاظ تجهيزات الکترونيکي بي رقيب است
4-مرکاوا MK4 _ زره فوق العاده محکم و طراحي عالي و منحصر به فرد آن را در رده 4 قرار ميدهد
5-T-90 S _ زره هاي واکنشي عالي- تحرک بي نظير - توپ پر قدرت 125 ميلي متري - استيل فشرده برجک
6- ذوالفقار MK3 _ زره قدرتمند- توپ فوق العاده 125 - موتور بر گرفته از لئوپارد 2 - استفاده از طراحي کم نقص M1A1
7-چلنجر 2 _ زره کم نظير - توپ قدرتمند - سامانه ليزري عالي - استفاده از تجربيات چيفتن در صحنه نبرد
8- T-82 U _ همانند تانک T-90 اما مقداري ضعيفتر
9- T-72 S _ استفاده از تجهيزاتي مانند تانکهاي روسي ذکر شده
10- اريت _ طراحي شبيه به چلنجر 2 و استفاده از تجهيزاتي شبيه به لئوپارد
تانکهاي T-98 چيني و تانکهاي ساخت پاکستان - کره جنوبي - زاپن و هند در رده هاي بعدي قرار مي گيرند.
نکته مهم انجاست که بر اساس اطلاعات من روسها در حال تکميل تانکي فوق العاده با نام T-94 هستند که به نظر مي رسد بهترين تانک جهان است ( توپ نسل 5 - 152mm ) اما فعلآ خبري از ورود به خدمت اين تانک نيست.
منتظر نظرات شما عزيزان هستم.