ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوست عزيزم IRANIAN MARINE

1- در مورد اينکه ايران موشکهاي ضد زره اي دارد که در زره با قطر 1000 ميليمتر نفوذ ميکند شک نداشته باشيد ولي در مورد اينکه ايران اين نوع موشک را مي سازد ادعايي ندارم . در ضمن توجه شود که ايران ششمين سازنده موشکهاي ضد زره دنياست پس ساختن اين نوع موشک توسط ايران دور از ذهن نيست.

2- در مورد اينکه فرموده بوديد چه نيازي به تانک داريم بايد بگويم
الف) بر طبق اصول هنر جنگ امروز در مقابل هجوم ارتش مجهز به تانک و هلي کوپتر تنها با داشتن تانک و هلي کوپتر مي توان ايستادگي کرد و به صرف داشتن موشک ضد زره نمي توان پيروز جنگ بود ( مانند زدن مشت به يک خرس )

ب) اگر اسراييل قصد اشغال کامل لبنان را داشت بدون شک با استفاده گسترده از 3500 تانک رزمي خود مي توانست دير يا زود اين کار را انجام دهد و مقاومت دليرانه حزب الله قهرمان فقط مي توانست در اين امر تاخير ايجاد کند البته تاخيري موثر

ج) بايد توجه داشت که ما همواره کشوري مدافع نخواهيم بود طبق اصول جنگ همواره بايد گوشه چشمي به تهاجم داشت
البته اين موضوع بستگي به شرايط و منافع ملي دارد و صد البته کاملآ منطقي است.
توجه کنيم که اگر ما در اواخر جنگ به تعداد کافي تانک داشتيم با توجه به موضع تهاجمي قطعآ مي توانستيم ضربات مهلکي به عراق بزنيم و يا حتي اراضي زيادي مانند بصره را تصرف کنيم

د ) ما با داشتن يکي از بزرگترين هوانيروزهاي جهان ( البته نياز به ارتقا دارند کما اينکه اقداماتي در دست اجراست ) و افزايش و ارتقا تانکهاي خود و رساندن آنها به رقم 4000 و داشتن موشکهاي ضد زره به تعداد نا محدود خواهيم توانست يکي از خردکننده ترين يگانهاي تهاجمي دنيا به خصوص در مقابل يگانهاي زرهي را داشته باشيم اصولآ پايه ريزي ارتش ايران در زمان شاه بر اين اساس صورت گرفته است که همچنان ادامه دارد. در ضمن اگر اينگونه نبود مقاومت در مقابل 5000 تانک عراق غير ممکن بود .
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام

دوست عزيز REZA6662 خيلي از اطلاعات شما ممنونم .

به گفته وزير دفاع اسراييل بزرگترين کابوس ارتش اسراييل در جنگ 33 روزه استفاده حزب الله از موشکهاي با قدرت نفوذ در زره اي به قطر 1000 ميليمتر بوده است .

دوست عزيز SARDAR از اينکه تانکي با زره 1000 ميليمتري باشد تعجب نکنيد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

تصویر

این عکس زره های مضاعف نصب شده روی مرکاوا است :grin:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام

دوست عزيزمIRANIAN MARINE
به خاطر عکسها ممنونم برام جالب بود.

دوستان فکر کنم بهتر باشد يک موضوع جديد در مورد تانکهاي جهان ايجاد کنيم و در آنجا به تبادل نظر بپردازيم
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوستان

از علاقه مندان به مباحث تانک دعوت مي کنم به تاپيک تحليل و بررسي تانکهاي مدرن جهان مراجعه کنند و با نظرات خود ما را مطلع سازند.

با تشکر :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

كسي در مورد توليدات وزارت دفاع در بخش نيروي زميني اطلاع دقيقي داره ؟
اگه ممكنه يه تاپيك تشكيل بدين و در مورد قدرت نيروي زميني و تعداد نيروها و تجهيزاتشون توضيح بدين . لطفاً!!!! :-o :AA:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اين تانک کاملا ساخت ايران عزيز است.

اين تانک بدون شک صد در صد ايراني نيست . چرا که ما هنوز تکنولوژي ساخت بسياري از قطعات را نداريم. :sad:
بعد از آزمايش موفقيت آميز تانک ذوالفقار-1 مشکلي بزرگ گريبانگير نيروي زميني ارتش شد و آن نبود حتي يک ريال بودجه براي توليد تانک بود بطوريکه تا

قبل از سال 2001 تنها 10 دستگاه تانک عملياتي تحويل نيروي زميني شده بود!

:-? متاسفانه همين کمبود بودجه جلوي بسياري از کارها رو ميگيره شايد اگه خرجها کلان با برنامه ميشد شايد الان ذالفقار 10 هم داشتيم!!!

:?
حالا ايران اين تانک ها رو کجا ميسازه ؟ مسلما ارتش براي توليد انبوه تانک ذوالفقار به کارخانجات و تشکيلات گسترده اي

نياز داره ... فکر نمي کنم کارخانجات تانک سازي ارتش تو تهران باشه

تانکهاي تي 72 توسط وزارت دفاع و در کيلومتر 17 جاده قديم تهران کرج ساخته مي شوند من تا به حال هيچ نوع تانکي به غير از تي 72 در آنجا نديدم البته

در آنجا نفر بر هم ميسازند ( صنايع شهيد کلاهدوز ) البته تا يادم نرفته اونجا خودروهاي مين کوب تفتان هم ساخته ميشود. در مورد ارتش بايد بگم که

اطلاعات کافي ندارم البته يک کارخانه تانک سازي در نزديکي شهريار هست البته زياد مطمعن نيستم. خودم ذالفقار 3رو دو سه سال پيش از نزديک ديدم

خوش استيله :-( اطلاعات بيشتري ندارم.
من منبع موثق دارم که طبق اون ايران توانايي توليد سالانه 100 الي 150 دستگاه تانک ذوالفقار را دارد که اگر سالي 100 تا بسازيم در پنج سال ميشه 500

تا که البته به سرمايه گذاري نياز دارد.
اينو هم بگم که با امکانات کنوني توان ساخت سالانه 150 دستگاه ذوالفقار داريم و اگر بودجه افزايش يابد و کارخانجات بيشتر شود و گسترش يابد ما ميتوانيم

سالانه تا 1000 دستگاه تانک توليد کنيم.

درسته شايد حتي در حال حاضر توانايي ساخت تعداد بيشتري را هم داشته باشيم اما توجه داشته باشيد توليد اين مقدار تانک به پول بسيار زيادي نياز دارد که

بعيد ميدونم تامين بشه !!! در ضمن توجه داشته باشيد که تانکهاي توليدي بايد خريدار داشته باشد در همين کلاهدوز تا زماني که سفارش نباشد تانک

ساخته نمي شود و در ضمن ارتش و سپاه هم طبق نياز و بودجه اقدام به خريد مي کنند گاهي اوقات مثلا ارتش تنها چند دستگاه تانک را از انجا تحويل ميگيرد.
iranian_marine, عزيز تصاوير شما مربوط به صنايع شهيد کلاهدوز هست که از زير مجموعه هاي وزارت دفاع و

پشتيباني نيروهاي مسلح هست.
و اما در مورد تانک ذوالفقار بايد بگم که امکان ندارد وزنش 58 تن باشد و وزن تانک ذوالفقار-3 در حدود 45 تن است. تنها يک تن افزايش وزن تانک باعث

افزايش هزينه ساخت و شايد حتي تعويض موتور و شني و ... شود! اصولا تانکهايي که مقاومت آنها بيشتر بر روي زرههاي واکنشگر يا ERA

است وزني در حدود 40 الي 55 تن دارند ولي تانکهايي که مقاوت آنها با زرههاي ضخيم و قطور و ساندويچي تامين شده است وزني بيش از 55 تن الي 60

تن دارند. دوستان دقت کنند که وزن 40 تن کم چيزي نيست و صرف اينکه M-1A2 وزنش 70 تن است دليل برتي نميباشد و مهمترين عامل

تکنولوژي بکار رفته در تانک هست که چه بسا با استفاده از تکنولوژي نانو تانکي ساخته شود که وزنش 10 تن باشد اما مقاومت زرهش آنچنان قوي باشد که

حتي سلاح هسته اي هم بهش اثر نکند!

به دليل اينکه تا کنون اطلاعات دقيقي از اين تانک منتشر نشده نمي توان به طور قطعي جواب داد ولي به نظر وزن اين تانک بيشتر از 50 تن باشد مخصوصا تا

آنجا که من اطلاع دارم ذالفقار 3 از نظر مقاومت زرهي نسبت به دو نوع قبلي بسيار مقاومتر هست :smile: و از زرهي به مراتب قدرتمندتر

استفاده مي کند که خود اين مي تواند دليلي بر سنگين تر بودن اين تانک باشد.
ولی آیا شما می دونستید که گلوله آر پی جی 7 و خیلی از سلاحها و موشکها با برخورد به بدنه تانک آبرامز منحرف می شود و قدرت نفوذ در بدنه ان را ندارد.. در جنس بدنه تانک ابرامز از اورانیوم ضعیف شده استفاده شده و این تانک هیچ نقطه قابل نفوذی ندارد بجز خروجی موتورش که در شکل زیر مشخص کردم...

آنگونه هم نيست درسته که تانکهاي جديد در برابر موشکهاي دوش پرتاب و ضعيف مقاومند ولي باز هم آسيب پذيرند چرا اگر دقت کرده باشيد در جنگ آمريکا و عراق آمريکاييها براي حفاظت از تانکهايشان در برابر اينگونه موشکها از پهلو به آنها تعداد زيادي لوله وصل کرده بودند!لوله ها را در کنار بدنه تانک نصب کرده بودند که جلوي موشکهايي که از کنار مي آيد را بگيرد.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

در ضمن اين رو هم اضافه کنم طبق اعلام منابع غربي ايران در سخترين شرايط قادر به توليد 40 دستگاه تانک ذالفقار در سال است.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

دوست عزيز

شما هم که به منابع غربي استناد کرديد آنها با ما عداوت دارند !!!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

شما هم که به منابع غربي استناد کرديد آنها با ما عداوت دارند

تنها قسمتي که من به منابع غربي استناد کردم همين بود!
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

ارسال پست