پيشنهاد ايجاد بخش جديد براي ارائه پيشنهادات به سه قواي مسلح
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
پيشنهاد ايجاد بخش جديد براي ارائه پيشنهادات به سه قواي مسلح
اگه ممكنه يه بخش براي ارائه پيشنهادات افراد به سه نيروي مسلح ( هوايي ، دريايي و زميني) و نيروي انتظامي ايجاد نمياييد ( پشهاد استفاده از نيرو يا اسلحه خاص در موارد خاص ) ( تحليل و بررسي كارهاي انجام داده شده توسط نيروهاي فوق الذكر ) . ممنون مي شم !!!!!!!!!!1

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
Ahmad6644, جان
ما با نظر شما موافقم زیرا این انجمن چون بازدیدکننده های بسیاری دارد شاید یکی از مسئولین این نیروها که فرمودید از این انجمن بازدید کند ........ همیشه از قدیم گفتن که همه چیز رو همگان دانند........شاید از نظر یه نوجوان 15 ساله هم بشه برای بهبود وضعیت دفاعی کشور بهره برداری کرد
ما با نظر شما موافقم زیرا این انجمن چون بازدیدکننده های بسیاری دارد شاید یکی از مسئولین این نیروها که فرمودید از این انجمن بازدید کند ........ همیشه از قدیم گفتن که همه چیز رو همگان دانند........شاید از نظر یه نوجوان 15 ساله هم بشه برای بهبود وضعیت دفاعی کشور بهره برداری کرد

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
osilatoria, جان
وقتی رئیس جمهور ما به وبلاگ نویسی روی آورده ...دیگه حساب کارو بکن ..... من اطمینان دارم کسانی از مسئولان هستند که از اینجا وانجمنهای دیگر دیدن کنند چه اتفاقی و چه ...
وقتی رئیس جمهور ما به وبلاگ نویسی روی آورده ...دیگه حساب کارو بکن ..... من اطمینان دارم کسانی از مسئولان هستند که از اینجا وانجمنهای دیگر دیدن کنند چه اتفاقی و چه ...

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
osilatoria,
کي احساساتي شد
وقتي بخش موبايل سايت اينقدر رشد پيدا کرده است بخش هاي ديگر هم به نوبه خودش در مدت زمان بعدي مطمنا بحث ها تاثير گذار است.
آقا شما فرض کن دوستان ميخواهند که در مورد اين قبيل مسايل بحث کنند شما براي چه مخالفت مي کني؟
با رعايت قوانين هيچ گاه جدال بوجود نمي آيد.
کي احساساتي شد
وقتي بخش موبايل سايت اينقدر رشد پيدا کرده است بخش هاي ديگر هم به نوبه خودش در مدت زمان بعدي مطمنا بحث ها تاثير گذار است.
آقا شما فرض کن دوستان ميخواهند که در مورد اين قبيل مسايل بحث کنند شما براي چه مخالفت مي کني؟
با رعايت قوانين هيچ گاه جدال بوجود نمي آيد.
هیهات منا الذلة

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 117 بار
- سپاسهای دریافتی: 349 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس: