وقتی مديرعامل داغ می‌کند!

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

وقتی مديرعامل داغ می‌کند!

پست توسط DJ.HAMED »

باشگاه استقلال تهران اين روزها در شرايط ويژه‌اي قرار دارد. انتقادات اميرقلعه‌نوعي از برخي از اعضاي هيات مديره و موضع‌گيري رسولي‌نژاد در برابر اين اظهارات و اكنون نيز اظهارات بي‌پرده‌ مديرعامل اين باشگاه در مورد شرايط حاكم، حكايت از شرايط ويژه‌اي دارد كه باشگاه استقلال گرفتار آن شده است.

مقداد نجف‌نژاد، مديرعامل باشگاه استقلال تهران اظهاركرد: معتقدم اگر قرار است، شرايط فني استقلال تغيير كند، بايد صادقانه عمل كرد و از حاشيه‌سازی و جنجال آفريني دوري كرد.

وي افزود: اگر همه به حضور مرفاوي در راس كادر فني اعتقاد داريم، بايد به شخصيت و جايگاه او احترام گذاشت، اما اگر خلاف اين موضوع وجود دارد، بايد آبرومندانه و در يك فضايي كاملا دوستانه تغييرات جديد انجام شود.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران تاكيدكرد: درحال حاضر صمد مرفاوي، سرمربي استقلال است. او عملكرد خوبي داشته است و جايگاه استقلال در جدول رده‌بندي نيز حكايت از اين موضوع دارد. خيلي از تيم‌ها دوست دارند در جايگاه كنوني استقلال بودند در اين وضعيت چرا بايد مرفاوي از مربياني‌ كه عملكرد نامطلوب‌تري نسبت به او داشته‌اند، انتقادات بيشتري بشنود.

نجف‌نژاد افزود: بايد تمام اركان باشگاه استقلال اعم از هيات مديره، مديرعامل مربيان و سازمان فوتبال در حوزه‌ي اختيارات خود عمل‌كنند. در استقلال به دنبال وضعيت بهتر از اين بوده‌ايم، اما بپذيريم كه با بضاعت كنوني نمي‌توانيم جايگاه بهتري داشته باشيم.

مدير عامل استقلال، هم‌چنين در مورد تصميمات اخير هيات مديره، مبني بر تغييركادر فني بدون نظر وي اظهاركرد: در جلسات گذشته‌ هيات مديره، بنده نه طرف شور بودم و نه از مفاد جلسه اطلاع داشته‌ام. تنها پس از تصميم‌گيري هيات مديره اين تصميمات به من اطلاع داده شد و آنها حاضر نشدند نظرم را نيز بخواهند. بر اين اساس هيچ اطلاعي از تغييرات و تصميمات هيات مديره براي جابجايي كادر فني ندارم.

وي افزود: حرمت امامزاده را بايد متولي نگه دارد. اگر به عنوان مديرعامل باشگاه فعاليت مي‌كنم، حداقل بايد نظر من نيز خواسته مي‌شد. علي رغم تمام اين مسايل هيچ اختلافي با هيات مديره ندارم و خود را تابع تصميمات آنها مي‌دانم.

نجف‌نژاد تاكيدكرد: با عشق و علاقه براي خدمت به استقلال آمد‌م و هنوز هم معتقدم كه مي‌توان با اين شرايط عملكرد خوبي داشت. طرح‌ها و برنامه‌هايي براي خودكفايي استقلال دارم كه اگر اجرايي شود، به تمام معنا باشگاه‌داري خواهيم كرد. قول مي‌دهم كه استقلال براي مشكلات مالي خود دست نياز به سوي هيچ كس حتي سازمان تربيت بدني نيز دراز نكند. ما مي‌توانيم با شرايط كنوني نيز اين برنامه‌ها را دنبال كنيم. تنها بايد راهكارهاي لازم را در اختيار باشگاه قرار دهيم.

وي تاكيدكرد: استقلال را به كيش فرستاديم ولي پول نداريم، چرا بايد يك تيم بزرگ ايران هزينه‌ لازم براي برنامه‌هاي تداركاتي خود نداشته باشد. شايد باور نكنيد، اما تنها چهارصد هزار تومان در حساب استقلال موجودي وجود دارد. چطور مي‌توان با اين مبلغ خواسته‌هاي هواداران را برآورده كرد. نبايد با اين امكانات توقع معجزه داشت.

نجف‌نژاد افزود: تعهد مي‌كنم، اگر حداقل امكانات را برايم فراهم كنند، بهترين نتايج را براي اين تيم رقم خواهيم زد. تنها بايد حداقل‌ها را فراهم كنند.

نجف‌نژاد هم‌چنين با بيان اين كه هيچ مشكلي با هيات مديره ندارم، خاطر نشان كرد: اگر از ابتداي فصل در استقلال بودم، مي‌دانستم چه برنامه‌هايي را براي اين تيم طراحي و اجرا كنيم، اما در شرايط كنوني نيز مي‌خواهم يك موضوع كاملا روشن شود و همه‌ مديران استقلال و بازيكنان و مربيان بدانند كه جايگاه كاري‌شان كجاست و در چارچوب مسووليت‌هاي خود عمل كنند. در باشگاه استقلال هيات مديره نفر اول است، اما تمام مديران و مسوولان بعد از هيات مديره بايد تابع تصميمات مديرعامل باشند و خود را مكلف به تصميمات او بدانند. اين چيزي است كه استقلال به آن نياز دارد.

وي افزود: بنا نيست در استقلال، رييس بازي درآوريم. بايد هر چيزي سر جاي خودش باشد. بايد از چند كدخدايي‌ها بپرهيزيم تا تنها به فكر استقلال و براي استقلال برنامه‌ريزي كنيم.

نجف‌نژاد با اشاره به سابقه‌ كاري و مديريتي خود تاكيدكرد:‌ از روز اولي كه مديرعامل استقلال شدم، هر روز يك مديرعامل جديد را معرفي مي‌كردند. اين‌ها مواردي بوده است كه در طول اين مدت با آن كنار آمده‌ام. معتقدم شايد اختلاف سليقه‌اي نيز در مسايل اجرايي باشگاه وجود داشته باشد، اما بزرگ‌ترين تفاهم حل مشكلات استقلال است كه بايد بدون تعارف به اين موضوع بپردازيم و بپذيريم كه بايد براي استقلال كار كرد.

وي افزود: نبايد با هيچ كدام از بازيكنان و مربيان استقلال تعارف داشت، اگر برنامه‌اي را به صلاح استقلال مي‌دانيم، بايد بدون تعارف اجرايي شود تا بتوانيم به برنامه‌هاي مورد نظر دست يابيم. بنده مديري هستم كه معتقد به برنامه‌ام و تاكيد دارم كه با برنامه مي‌توان مشكلات را حل كرد. اميدوارم با يك برنامه‌ درست استقلال روزهاي موفقي داشته باشد.

:grin:
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”