داريوش مصطفوي درباره اين مسايل اظهار كرد: بحث مطرح شده بسيار كوچك است و اگر قرار باشد به حرفهاي اين افراد مغرض و فرصتطلب كه هدفي جز مخدوش كردن من ندارند، گوش كنم از كار اصليام در فدراسيون فوتبال دور ميشوم.
وي ادامه داد: اصل ماجرا اين است كه «موسسه مسابقه فوتبال» در دبي از سوي ترابيان براي برگزاري اين تورنمنت به فدراسيون فوتبال معرفي شد. آنها ابتدا مطرح كردند كه تمام هزينههاي ايران در اين تورنمنت را ميدهند؛ اما پس از آن با توجه به تمريني بودن تورنمنت و اين موضوع كه قرار شد «بليتفروشي» صورت نگيرد، طرف اماراتي اعلام كرد كه پولي به ايران پرداخت نميشود. به همين دليل ما نيز با شركت تيم ملي در اين مسابقات مخالفت كرديم و خواستار پرداخت مبلغي براي حضور ايران شديم. با اين حال قلعهنوعي با توجه به شركت تيمهاي خوبي چون هامبورگ و اشتوتگارت در اين تورنمنت اصرار بسياري داشت تا عازم مسابقات امارات شود. پس از صحبتهاي تلفني و حضوري نماينده شركت برگزار كننده مسابقات در فدراسيون فوتبال مباحثي چون بيمه بازيكنان تيم ايران، حق پخش تلويزيوني رايگان مسابقات به اضافه ۵۰ هزار دلار مورد توافق دو طرف قرار گرفت و به همين دليل فدراسيون فوتبال با حضور در اين تورنمنت، موافقت كرد و مقرر شد اين پنجاه هزار دلار در همان تورنمنت ميان بازيكنان تقسيم شود.
مصطفوي خاطرنشان كرد: البته در ابتدا قصد داشتيم تا براي شركت در اين مسابقات ۱۰۰ هزار دلار دريافت كنيم؛ اما از آنجا كه قلعهنوعي بر حضور در اين تورنمنت اصرار داشت و با توجه به اين كه ما نيز بازي با تيمهايي چون اشتوتگارت و هامبورگ را براي تيم ملي مفيد ميدانستيم، با قبول همان سه بند ذكر شده با حضور تيم ايران در اين رقابتها موافقت كرديم.
مصطفوي ادامه داد: متاسفانه اين روزها گروهي مشغول تهيه گزارشهايي عليه فدراسيون فوتبال شدند. بيترديد من از خبرگزاري كه اين گزارش را منتشر كرده شكايت ميكنم. يا آنها بايد ثابت كنند كه مبلغ عنوان شده از سوي فدراسيون حقيقي نيست، يا من در دادگاه با مداركي كه در اختيار دارم، حق خود را ميگيرم.
دبير موقت فدراسيون افزود: عدهاي نميخواهند حركت سريع فوتبال ايران كه در سال 97 آغاز شده بود و در آن زمان ايران به همراه كرواسي و بوسني به عنوان فدراسيونهايي كه پيشرفت سريعي داشتهاند، انتخاب شده بودند، به جريان بيفتد. آنها نميخواهند كه دوباره اين روند با حضور مصطفوي شكل بگيرد و با انتشار اطلاعيههاي مجعول بر ضد من و فدراسيون به دنبال رسيدن به اهداف خود هستند.
وي افزود: در پشت صحنه ورزش برخي از سياسيون و غيرسياسيون هستند كه چنين كارهايي ميكنند و من در كنفرانسي مطبوعاتي آنها را افشا ميكنم. بيترديد تمامي اين مسايل نشات گرفته از «خط دهيهاي سياسي» است. با اين حال صبر ما زياد است؛ اما بيشك تمامي اين جريانات وابسته به يك تشكيلات سياسي است كه اگر آنها به اين كار ادامه دهند، عواملشان را معرفي ميكنيم.
مصطفوي در مورد وضعيت تيم اميد ايران نيز اظهار كرد: تيم اميد از شنبه تمرينات خود را آغاز ميكند و سرمربي اين تيم نيز از روز شنبه بر سر تمرينات حاضر ميشود. سرمربي جديد تيم اميد ايراني نيست و ما به دنبال يك گزينهي خارجي هستيم كه تا يكي دو روز آينده حضور وي قطعي شده و شنبه مشغول به كار ميشود.
وي همچنين در مورد حضور احمدرضا عابدزاده در كادر فني تيم اميد نيز گفت: اميدواريم عابدزاده با پيدا كردن شرايط روحي و جسمي مناسب كار خود را در كادر فني تيم ملي آغاز كند. البته سلامتي وي براي ما مهمتر است؛ اما در صورتي كه راغب باشد، ما مشكلي براي حضور وي در تيم ملي اميد نداريم.
مصطفوي در مورد اعزام نشدن عابدزاده به مسابقات دوحه نيز خاطرنشان كرد: در زماني كه بايد عابدزاده گذرنامهاش را در اختيار كميتهي ملي المپيك قرار ميداد, وي همراه با فرزندش در سفر لندن بود. ۱۶ روز نيز منتظر مانديم؛ ولي با توجه به حضور وي در لندن، نتوانستيم شرايط حضور عابدزاده در قطر را فراهم كنيم.
وي ادامه داد: دايي، خداداد عزيزي، عابدزاده و خاكپور سرمايههاي فوتبال ما هستند و بايد از چنين نخبگاني در فوتبالمان استفاده كنيم.