حرف شما درست است اما میدانستید که به ان تخت مادر سلیمان و دخت سلیمان و بعدها با نوشته شدن شاهنامه به تخت جمشبد معروف شد خوب الان حدود 1000 سال است که
به انجا تخت جمشید میگویند در ضمن من به عنوان یک وطن دوست حرف شما مبنی بر اینکه اسم انجا را پرسپو یس بگذاریم قبول ندارم زیرا کلمه ای یونانی است پیشنهاد دوم شما هم یعنی شهر پارسی را هم رد میکنم چون اولان شهر کلمه ای معرب است دومان ( ی) شهر پارسی ( ی) نسبت عربی ایت که به نظر من باید کلمه های اصیل پارسی دوران باستان را بکار ببریم
عکسهاي پرسپوليس(شهر پارسي)
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
Re: عکسهاي پرسپوليس(شهر پارسي)
alirazaجان
من در آن مورد هم تحقیق کردم خیلی از کلمه های پارسی قدیم ما نمی فهمیم که یعنی چه(مثلا یوان=جوان)... حالا اگر شما چیزی پیدا کردی تو تاپیک بزار،آشنایی با 1 کلمه پارسی برا من لذت بخش و دوست داشتنی است... منتظر تمام پارسیها و پارسی دوستان هستم که واژه ای برا شهر پارس پیدا کنند
در آخر تنها چیزی که میتونم بگم ارادت شدید خدمت تمام پارسیها داریم

من در آن مورد هم تحقیق کردم خیلی از کلمه های پارسی قدیم ما نمی فهمیم که یعنی چه(مثلا یوان=جوان)... حالا اگر شما چیزی پیدا کردی تو تاپیک بزار،آشنایی با 1 کلمه پارسی برا من لذت بخش و دوست داشتنی است... منتظر تمام پارسیها و پارسی دوستان هستم که واژه ای برا شهر پارس پیدا کنند
در آخر تنها چیزی که میتونم بگم ارادت شدید خدمت تمام پارسیها داریم

سر انجام پيروزي با نيکيست.(زرتشت پيامبر خدا که درود بر او باد)
===============================
===============================

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس: