iman 66 نوشته شده:عزیز من جان من امروز ارتش تنها نیروی هوابرد کشور نیست عرض میکنم ببینید تیپ مستقل صابرین سپاه(هوابرد) امروز داره کار میکنه پادگانشون سد لتیان بود که منتقل شدن به پادگان حیدر کرار دماوند .هفته پیش که اقا عزیز دانشگاه امام حسین بودن ازشون سان دیدن تجهیزاتشون وادواتشون بسیار جدید و بروز شده است که من بعید میدونم ارتش چنین هزینه ای بتونه متقبل شه .تو درگیری های کردستان عمل کردن چند شهید وجانبازهم تقدیم به کشور کردن تو نت یه چرخ بزنید میبینید.تو مرد اباد کرج میپرن داخل فرودگاه مهراباد هم باند اضطرار دارن .گذشته از سپاه هوابرد بسیج هم با همون ایتم ها داره فعالیت میکنه با توجه به این که دوره خلبانی فوق سبک (جایرو)وسبک(پلیکان) رو هم دیدن که در ارتش بیشتر شبیه یک ارزو میمونه. بعد شما میگی پارا شوت هم میپرن!!!! لازم به ذکر عرض کنم فرودگاه اختصاصی دارن (سپهر)چند تا اردوگاه امورشی ویک جزیره هم در اختیارشون هست(فارو) ومستقیم زیر نظر هوابرد سپاه فعالیت میکنن درگیری با دزدان دریایی در خلیج عدن هم در کارنامه دارن ومهم ترین ویژه گی شون هم اینه که بسیجی هستن وریالی دریافت نمیکنن اموزش هارو فشورده میبینن و بسیار با انضبات کار انجام میدم وتنها نیرویی هست که بدون پرش اتومات نیرویی تربیت کرده که پرش ازاد انجام میده پس تا اینجا 2 نیروی دیگه به هوابرد کشور بعلاوه شد.هوابرد ارتش شناخته شده است وهیچ کس نمیتونه زحماتشون قدر دانی کنه وبرای همه قابل احترام هستن ولی بعلت کمی اطلاعات در مورد سپاه وبسیج نمیشه همین جوری موجودیت شونو رد کرد یه کم تحقیق کنید بهتر نظر میدید.
شما سوژه خوبي براي نشت اطلاعات كشور هستيد!!!
درادامه صحبت هاي شما
تا جايي كه من دارم از نزديك ميبينم سپاه فقط سرو صدا داره!
در ايمان واخلاص براداران اصلا شكي نيست اما!
هر درختي پربار تر افتاده تر
بله ارتش هم اگه اينقدر بهش بودجه بدن اونم مثل سپاه تجهيزات جديد استفاده ميكنه.اين يك تبعيضه
در مورد اينكه ميگيد اين همه آموزش مي بينند و اين همه تجهيزات دارند نميشه نيرو 24 ساعت در حال كار و آموزش و تمرين باشه و حقوق نگيره-حتما كادري هستند.
در بحث نيروي هوايي سپاه هرچي آموزش بوده از ارتش انتقال اطلاعات صورت گرفته
در بحث نيروي دريايي هم همين طور
فقط در نيروي زميني اونم به واسته جنگ تجربياتي دارند.