آيا واقعا صاعقه همان قابليت هاي اف 18 رو داراست
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: آسمان بي نهايت
- سپاسهای دریافتی: 122 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
كمك خلبان,
بنده قصد جسارت به شما يا بقيه کاربران را نداشتم. من از همگي 8000 عضور اين سايت، مطلب ياد گرفته ام از DjHAMED 14 ساله تا JASON که فکر مي کنم37 سالشون باشه. من شاگرد همگي هستم.
اما از آنجا که به مديريت کلان ج ا ا ذره اي اعتقاد ندارم ، به همين دليل نه به صاعقه، نه به آذرخش، نه به سمند و نه هر چيزي که ادعا شود ساخت ايران است اعتقادي نداشته و ندارم.
از همين جا از حضور همهء عزيزان، منجمله کمک خلبان عزيز، مهدي عزيز، ياسر و . ... عذرخواهي مي کنم.
عقيده بنده اين است:
صاعقه = F-5A + برخي بهينه سازي هاي جزئي
اما در مورد دوستي که گفته بود صاعقه لولهء سوختگيري هوايي ندارد، بايد عرض کنم تعداد 12 فروند F-5A خريداري شده از ويتنام (برجاي مانده از دولت مورد حمايت آمريکا يعني ويتنام جنوبي) برخي داراي غلاف سوختگيري هوايي هستند.
اما اينکه دوستان مي گويند بلاخره ايران چيزي ساخته است که پرواز مي کند، خير، نورثروپ حدود 40 سال پيش چنين چيزي را ساخته بود و ما آن را تنها اندکي تغيير داده ايم و از قبل قابليت پرواز داشته است!
بنده قصد جسارت به شما يا بقيه کاربران را نداشتم. من از همگي 8000 عضور اين سايت، مطلب ياد گرفته ام از DjHAMED 14 ساله تا JASON که فکر مي کنم37 سالشون باشه. من شاگرد همگي هستم.
اما از آنجا که به مديريت کلان ج ا ا ذره اي اعتقاد ندارم ، به همين دليل نه به صاعقه، نه به آذرخش، نه به سمند و نه هر چيزي که ادعا شود ساخت ايران است اعتقادي نداشته و ندارم.
از همين جا از حضور همهء عزيزان، منجمله کمک خلبان عزيز، مهدي عزيز، ياسر و . ... عذرخواهي مي کنم.
عقيده بنده اين است:
اما در مورد دوستي که گفته بود صاعقه لولهء سوختگيري هوايي ندارد، بايد عرض کنم تعداد 12 فروند F-5A خريداري شده از ويتنام (برجاي مانده از دولت مورد حمايت آمريکا يعني ويتنام جنوبي) برخي داراي غلاف سوختگيري هوايي هستند.
اما اينکه دوستان مي گويند بلاخره ايران چيزي ساخته است که پرواز مي کند، خير، نورثروپ حدود 40 سال پيش چنين چيزي را ساخته بود و ما آن را تنها اندکي تغيير داده ايم و از قبل قابليت پرواز داشته است!

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
Reza6662 عزيز
شما كه بازم حرف خودت رو ميزني ؟
نه شما از حرف هاي من قانع ميشي نه من از حرف هاي شما
پس بهتره تمومش كنيم
شما كه بازم حرف خودت رو ميزني ؟
نه شما از حرف هاي من قانع ميشي نه من از حرف هاي شما
پس بهتره تمومش كنيم
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
Reza6662, عزيز
با سلام خدمت شما و همه دوستان ...
عرض شود كه اينجانب وقتي ميبينم كه اينگونه محيط دوستانه اين سايت اينچنين متشنج شده .. حسابي دلگير ميشوم ...
دوستان و اساتيد محترم بياييد دعوت اينجانب را به عنوان ريش سفيد اين سايت ! قبول كرده و از ادامه اين بحث بي سرانجام كه باعث شكستن حرمتها خواهد شد . خودداري كنيد...
چه بسا همين دو دستگي و بحثهاي شديد ترفندي از جانب دشمنان اين سايت باشد .
بهتر آنست كه به عقايد يكديگر احترام گذاشته و سعه صدر پيشه كنيم كه خدا با صابران است.
در ضمن آقارضاي عزيز من اينقدر هم كه شما گفتيد پيرمرد نيستم ( كي گفته من 37 سالمه !!!؟؟؟)
چشم دشمنان اين سايت كه نميتوانند آنرا شاداب بيننند كور باد .
شاد باشيد .
با سلام خدمت شما و همه دوستان ...
عرض شود كه اينجانب وقتي ميبينم كه اينگونه محيط دوستانه اين سايت اينچنين متشنج شده .. حسابي دلگير ميشوم ...
دوستان و اساتيد محترم بياييد دعوت اينجانب را به عنوان ريش سفيد اين سايت ! قبول كرده و از ادامه اين بحث بي سرانجام كه باعث شكستن حرمتها خواهد شد . خودداري كنيد...
چه بسا همين دو دستگي و بحثهاي شديد ترفندي از جانب دشمنان اين سايت باشد .
بهتر آنست كه به عقايد يكديگر احترام گذاشته و سعه صدر پيشه كنيم كه خدا با صابران است.
در ضمن آقارضاي عزيز من اينقدر هم كه شما گفتيد پيرمرد نيستم ( كي گفته من 37 سالمه !!!؟؟؟)
چشم دشمنان اين سايت كه نميتوانند آنرا شاداب بيننند كور باد .
شاد باشيد .

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
به نظر من که صاعقه رو اصلا و ابدا نميشه با F/A-18A يا به قول اون اقايي که اون بالا نوشته بود : ( همين چند روز گذشته بسياري از منابع غربي عنوان کرده اند که صاعقه در سطح جنگنده هورنت مي باشد ) مقايسه کرد . ولي قبول دارم که براي کارهاي در حد خيلي معمولي ميشه ازش خوب استفاده کرد.
و نکته بسيار مهم اين که بعضيها طوري حرف ميزنند که انگار الان ايران بيش از 70 ساله که داره هواپيما ميسازه . شما نبايد ايران رو با کشورهايي مقايسه کنيد که سابقه هايي طولاني مدت در زمينه ساخت هواپيماي نظامي دارند . اين اولين هواپيماي جنگنده اي هست که ايران ساخته و اتفاقا براي شروع خوب هم هست و قرار هم نيست که آخرين جنگنده باشه و به مرور زمان اونو ارتقا ميدهند و مدل هاي بهتري ميسازن . شما فکر کردي همين F/A-18A رو دو روزه ساختن؟ نه داداش اينقدر مدلهاي عجيب و غريب ساختن تا به اينجا رسيدن .
و نکته بسيار مهم اين که بعضيها طوري حرف ميزنند که انگار الان ايران بيش از 70 ساله که داره هواپيما ميسازه . شما نبايد ايران رو با کشورهايي مقايسه کنيد که سابقه هايي طولاني مدت در زمينه ساخت هواپيماي نظامي دارند . اين اولين هواپيماي جنگنده اي هست که ايران ساخته و اتفاقا براي شروع خوب هم هست و قرار هم نيست که آخرين جنگنده باشه و به مرور زمان اونو ارتقا ميدهند و مدل هاي بهتري ميسازن . شما فکر کردي همين F/A-18A رو دو روزه ساختن؟ نه داداش اينقدر مدلهاي عجيب و غريب ساختن تا به اينجا رسيدن .

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
بارها گفتم الان هم میگم:
ساخت حتی بدنه صاعقه هم کار بسیار بزرگی است. صاعقه,جنگنده لایق!
البته نمی توان هم به طور کلی تایید کرد که جنگنده صاعقه 100% ایرانی است! با این وجود ایران تنها کشور سازنده جنگنده در خاورمیانه است!
بقیه ول معطلن
ساخت حتی بدنه صاعقه هم کار بسیار بزرگی است. صاعقه,جنگنده لایق!
البته نمی توان هم به طور کلی تایید کرد که جنگنده صاعقه 100% ایرانی است! با این وجود ایران تنها کشور سازنده جنگنده در خاورمیانه است!
بقیه ول معطلن

آخرین ويرايش توسط 1 on SAMAN, ويرايش شده در 0.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار