سلام . گرمای زیرچادر ماشین آنقدر نیست که مشکلی ایجاد کند . این گرما به اندازه ایی هست که دست تحمل نمیکند و احتمالا تا حدود شصت درجه میرسد.dariush074 نوشته شده: شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۹, ۷:۲۲ ب.ظ سلام وقت بخیر
من حدود یه ماهی است که ماشین رو تو حیاط خونه جدید که سقف نداره پارک میکنم و بخاطر همین رفتم یه چادر نسبتا گرون که دو لایه هست از اینا که نوشتن دولایه pvc+cotton
خریدم..
رویه چادر برزنتی هست و زیر چادر هم حالت پنبه ای و نرم داره..
دیروز و امروز که هوا گرم هست و با اینکه ماشین همش تو خونه بود و حرکت نداده بودم، وقتی حدود سه ساعت تو آفتاب خیلی گرم بود و روی ماشین چادر کشیده بودم رفتم روی چادر کف دستم رو گذاشتم و دیدم گرم هست ولی نه اینقدر که دست رو اذیت کنه و همین لحظه چادر رو زدم کنار و دستم رو روی بدنه ماشین گذاشتم خیلی داغ بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید دلیلش چیه؟
نباید از چادر استفاده کرد؟ چادر جلوی نور آفتاب رو گرفته و روی چادر هم که دست میزنی داغ نیست ولی بدنه ماشین که زیر چادر هست خیلی داغه ..چرا اینطوریه؟
من تا الان خیلی عالی از ماشین مراقبت کردم و رنگش با صفر فرقی نداره.
گذاشتن چادر به منظور محافظت از رنگ و اجزای لاستیکی و پلاستیکی و تو دوزی داخل کابین خودرو در مناطقی که دارای هوای خشک و کم رطوبت هستند کار خوبی هست . در مناطق مرطوب نم و رطوبت از زیرچادر به بدنه نقوذ میکند و خصوصا اجزای زیر اتاق خودرو را دچار زنگ زدگی میکند . در مناطق مرطوب و شرجی دار اگر شرایط ایجاد سایبان با چادر را داشته باشیم بعلت جریان هوا در زیر چادر بدنه و زیر ماشین نمدار نمیشود . در صورت اینکه نمیتوانیم شبه سایبان درست کنیم . بهتر است که دامن چادر بزرگ باشد و کاملا تا روی زمین قرار بگیرد و اجازه ورود هوای نمناک را ندهد . ضمنا محل پارک خودرو نیز نباید خاکی و یا دارای شرایط نمناک باشد .