ze_ca نوشته شده:در پست بالا شما به یک مورد پساخ اشتباه دادید
شما گفتید
(((((موتورالکتریکی قدرت کافی نخواهدداشت.آنهم برای بازکردن مخزن تحت فشارهوا.))))))
ولی باید بگم که یک آرمیچر کوچک (البته با گیر بکس ) میتواند سنگین ترین چیزها را بلند کند و یا فشار فوق العاده ای به جا بگذارد.
دراینصورت وزن یک گیربکس هم به زیردریایی تان اضافه میشود.
وبرای موتورالکتریکی وهم برای گیربکس به شاسی هم نیازاست.
درطرح من، به دلیل تحت فشاربودن طبیعی دریچه هیچ نشتی ای وجودنخواهدداشت. اماموتورالکتریکی چگونه میتوانداین فشارطبیعی رابرروی دریچه برای جلوگیری ازنشتی فراهم کند؟!
M.Abooali نوشته شده:
شما پیشنهاد خوبی داشتید اما یک ایده خام است، در حقیقت ایده پخته شما میشود همان جک های هیدرولیکی یا پنوماتیکی، گازها نیز سیال هستند و مطمئنا شما این را میدانید. اما هرگز برای تولید نیرو از انبساط اونها استفاده نمی شود.
بهترین حالت طرح شما همان مینی جک است. که مدل های اماده اش هم در بازار یافت میشود کاربردش هم بیشتر در صنایع رباتیک است.
این ایده کاربردی،ساده وبهینه است.
زیراکاربراین طرح من، میتواند بااعمال تغییرات برروی ولتاژوضریب کشش فنر(k)و افزایش یاکاهش حجم پیستون به فشارایده آل وموردنیازش برسد.
وچیزی براوتحمیل نخواهدشد.
اماباخریداری جک هیدرولیکی موجوددربازار،میبایست باسازاین جک هاسیستم خودراهماهنگ کند.
ودرروش من، این جک است که خودراباسیستم هماهنگ میکند.
که دراینصورت مصرف انرژی بهینه خواهدبود.و به دردسروسعی وآزمایش وخطایش می ارزد.
کدام بهتراست؟!
M.Abooali نوشته شده:در ماشین نیز بحث انفجار را داریم! و گازهای حاصل از انفجار یک مایع حجمشان زیاد است نه اینکه گرمشان کنیم (اون ماشین بخار بود) .
شما که نمی خواین یک موتور دیزل برای باز شدن زیر دریایی بسازید!
Oh my god!
M.Abooali نوشته شده:....
حالت دیگر. ....
حالت دیگر، ....
حالت دیگر، ....
حالت دیگر ....
حالت دیگر،....
و کلی حالت دیگر ...
این شیوه ها همگی ساده و اجرایی اون هم فقط با یک موتور هستند. حالا اگر دو موتوره ها هم خواستید تا بگم
آیااین حالت های شمابه شاسی نیازنخواهدداشت؟!
اگربارسم شکل توضیح دهیدبهترمیتوان درک نمود.