شما در ادبیات سعدی و حافظ را که دو قرن اختلاف دارند قیاس کنید. استاد سخن کیست؟ سعدی که البته از ساده ترین لغات در گفتارش بهره می برد اما پیچیده ترین مفاهیم را ایجاد می کند.
یک برنامه نویس خوب کسی است که با ابتدایی ترین توابع و دستورات بتواند مطلوب ترین خروجی را کسب کند. من در کار طراحی وب، به ندرت میرم سراغ جی کیوری یا ام تولز، هر چند با خیال راحت میگم به این دوتا تسلط کامل دارم، اما معمولا کارم را با css انجام میدم مگر واقعا لازم باشد که برم سراغ راه پیچیده تر.
من فکر می کنم، با این طرز فکر شما، هیچ محصولی به نتیجه نخواهد رسید، اتفاقا من پیشنهاد می کنم که با ساده ترین توابع سعی کنیم پیچیده ترین فرایندها را حادث کنیم، از نظر من این بیانگر کلاس بالای یک برنامه نویس خواهد بود.
البته در مورد نوع برنامه ها، من موافق شما هستم، و فکر می کنم باید در انتخاب طرح ها خلاقیت بیشتر به خرج داد. وگرنه نوشتن ماشین حساب و امثال اینها که دیگر ...
بنابراین، من فکر کنم جای مباحث پژوهشی یا تحقیقاتی، اگر ما یک هدف مشخص داشته باشیم، در طول مراحل دستیابی به هدف مطمئناً بر اساس نیاز و تکرار شاهد رشد دانش و تسلط خودمان خواهیم بود. بر همین اساس پیشنهادات من به این شرح است:
نخست یک ویرایشگر متن به سبک Notepad2 یا همان Notepad++ که البته مدل های مختلفش را در گیتهاب یا سورس فورگ هم می شود دید، و شاید حرکت به سمت نوشتن یک نرم افزار در این حوزه خودش موجبات رشد و یادگیری زیادی را در ما ایجاد کند. ضمن این که نرم افزاریست بسیار کاربردی و کلا زمینه توسعه کار زیادی هم داره و می شود مدام با طرح قابلیت های جدید هم به یادگیری مباحث جدید پرداخت و هم نرم افزار را توسعه داد.
پیشنهاد دوم من یک مرورگر وب است. هر چند ضرورت نداره از پایه نوشته بشود و میشود ما بر اساس قابلیت هاش کار را دنبال کنیم.
اینها پیشنهادات ویندوزی بود، در مورد اپلیکیشن وب که پیشنهادات فراوان است
یک مثالش همین ردآپ نسخه ویندوزیش ...شاید یک روز پیشرفته ترین هر نرم افزار بین مدل های موجودش، چیزی بود که اینجا ساخته شده است!
این دور از انتظار نیست، من تجربه اش کردم - یک زمان مدیر همین سایت، زحمت کشیدند برای من یک فروم نصب کردند چون اون زمان جز HTML با هیچ چیز حتی css آشنا هم نبودم! اما الان ردهیو را در این سطح توسعه دادم که خود نویسنده اسکریپت مولتی هاستر از توسعه های ردهیو در نسخه جدید این اسکریپت داره بهره می برد! یعنی از نسخه اصلی پیش تاز تر شده .
پس کافیست همت داشت و شروع کرد!