کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پایدار
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پای
سلام اقا این رام سنسور نورش زمانی کهتماس میگیری از اول تا اخرش خاموشه نمیشه از بوت و کرنلی که واسه نور گذاشتی استفاده کنیم

-
- سپاسهای ارسالی: 46 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
سلام داداش مشکل otg با این رام حل شده یا نه همچنان باقیست. بهر حال دست شما
درد نکند خسته نباشی من که ازاینرو رام کاملا راضی هستم فقط اگه otg ردیف شده
عوض میکنم درضمن این رام ازرام های سیانوژن هست؟؟
درد نکند خسته نباشی من که ازاینرو رام کاملا راضی هستم فقط اگه otg ردیف شده
عوض میکنم درضمن این رام ازرام های سیانوژن هست؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 46 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
دوستان کسی این رامو تست کرد ببینم چه برتری نسبت به رام 2.5.7 داره؟؟؟؟ مصرف باطری؟؟؟؟ otg؟؟؟؟ سرعت؟؟؟ میزان رم؟؟؟؟
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
سلام
اقایون چی شد؟
کسی نگفتش که این رام ساینوژنه یا نه؟
اگه مثل خودشه چرا نصب کنیم ؟
حداقل مزایاشو نصبت به رام اصلی بگید.
(من خودم بخاطر قسمت ساینوژن مود در قسمت تنظیمات می خوام راممو عوض کنم اگه داره بگید)
کسی نگفتش که این رام ساینوژنه یا نه؟
اگه مثل خودشه چرا نصب کنیم ؟
حداقل مزایاشو نصبت به رام اصلی بگید.
(من خودم بخاطر قسمت ساینوژن مود در قسمت تنظیمات می خوام راممو عوض کنم اگه داره بگید)
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين رام نسخهي ادغام شدهي سورس کامپايل شدهي CM10 و MTK هست و سيانوژن کامل نيست، اما خوب يک نسخه بالاتر يعني 4.1.2 هست. مواردي مانند OTG و امکان SWAP رم هم چون نياز به کرنل هست و اين رام از کرنل اصلي استفاده ميکنه، قابل رفع نيست فعلا ...
اين رام نسخهي ادغام شدهي سورس کامپايل شدهي CM10 و MTK هست و سيانوژن کامل نيست، اما خوب يک نسخه بالاتر يعني 4.1.2 هست. مواردي مانند OTG و امکان SWAP رم هم چون نياز به کرنل هست و اين رام از کرنل اصلي استفاده ميکنه، قابل رفع نيست فعلا ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: مشهد مقدس
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
- تماس:
سلام دوستان
اگر ممکنه بگید کابل استاندارد otg برای گوشی G3 اسمش چیه و اگر ممکنه ازش عکس هم معرفی کنید.
اگر ممکنه بگید کابل استاندارد otg برای گوشی G3 اسمش چیه و اگر ممکنه ازش عکس هم معرفی کنید.
سلام اقا مهدی نمیشه سنسور تماسش رو درست کنید چون وقتی تماس میگیری از اول تا اخر خاموشه 

با سلام خدمت همه به ویژهMahdi1944
خطاب به آقای Mahdi1944 بنده یه فایله پی دی اف مربوط به میکرو یو اس بی G3 تو خوده گوشی پیدا کردم که یک سری توضیحاتی رو در این رابطه داده که فکر کنم برای فعال کردنUSB OTGبشه روش حساب کرد از همین رو از آقای Mahdi1944 میخوام و هرکسی که بتونه به اون فایل یه سری بزنه شاید چیزی دست گیرش شد برای استخراج فایل-
1-گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کنید
2-سپس نوار ابزار بالای گوشی رو به پایین بکشید
3-USB COMPUTER CONNECTION رو انتخاب کنید
4-در پنجره ی باز شده گزینه ایBULIT-IN CD-ROMرا بزنید
یه حافظه تو مای کامپیوتر میاد تو اون فایل پی دی اف هست
خطاب به آقای Mahdi1944 بنده یه فایله پی دی اف مربوط به میکرو یو اس بی G3 تو خوده گوشی پیدا کردم که یک سری توضیحاتی رو در این رابطه داده که فکر کنم برای فعال کردنUSB OTGبشه روش حساب کرد از همین رو از آقای Mahdi1944 میخوام و هرکسی که بتونه به اون فایل یه سری بزنه شاید چیزی دست گیرش شد برای استخراج فایل-
1-گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کنید
2-سپس نوار ابزار بالای گوشی رو به پایین بکشید
3-USB COMPUTER CONNECTION رو انتخاب کنید
4-در پنجره ی باز شده گزینه ایBULIT-IN CD-ROMرا بزنید
یه حافظه تو مای کامپیوتر میاد تو اون فایل پی دی اف هست
با سلام ویژه یه دیگه من پیداش کردم پشتیبانی میکنه یعنی میشه رو USB OTG حساب کرد فایل رو باز کنید
قسمت فهرست رو بخونید یا صفحه ای 8 رو باز کنید تو قسمت On-The-Go Device تو همین صفحه توضیح داده شده
قسمت فهرست رو بخونید یا صفحه ای 8 رو باز کنید تو قسمت On-The-Go Device تو همین صفحه توضیح داده شده

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قبلا اين PDF رو مطالعه کرده بودم، همونطور که گفتم اين چبپ OTG را پشنيباني ميکنه. اما مشکل اينه که کابل اون يک پين متفاوت داره که تصوير اون رو هم قرار داده بودم در انجمن. اين کابلها از چين قابل سفارش هست، اما در ايران نديدم متاسفانه
قبلا اين PDF رو مطالعه کرده بودم، همونطور که گفتم اين چبپ OTG را پشنيباني ميکنه. اما مشکل اينه که کابل اون يک پين متفاوت داره که تصوير اون رو هم قرار داده بودم در انجمن. اين کابلها از چين قابل سفارش هست، اما در ايران نديدم متاسفانه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
سلام دوستان توئ این رام نمی تونی تو گوگل ساین این(sign in) بشی اگه راه حلی وجود داره لطفا بگید........