کمک در خصوص 1 گوشی طرح اصل

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

Re: کمک در خصوص 1 گوشی طرح اصل

پست توسط mymail »

با اجازه منم یه سوال چینی از جناب مهدی 1944 دارم!!!
آیا چیپ Allwinner A31 مثل MTK MT6598T قابل اعتماد هست؟ به لحاظ توان پردازش (بخصوص گرافیک) کدوم بهتره؟
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه با اين چيپ چندان کار نکردم که به صورت قاطع و با تجربه‌ي عيني در مورد اين چيپ صحبت کنم. فقط چند مدل تبلت مثل ديمو با اين چيپ ديدم و در حد کاربري عادي با اون کار کردم، به لحاظ معماري شباهت زيادي به MTK داره (حداقل روي کاغذ). اما به شخصه روي گوشي‌هاي شرکتهاي معتبر اون رو نديدم هنوز. توصيه من چيپ MTK هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط ariaceram »

منم گوشی های این سایت را دیدم قیمت این سامسونگ تو سایت خودشون زده ششصد پنجاه هزار تومان
تو همان سایت یک گوشی htc one x هم هست نظرم را جلب کرده الان glx g3 دارم به نظر شما اقا مهدی اون را بگیرم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر تک سيمکارت براي شما کافي هست. من از بين اين دو، اوني که طرح سامسونگ هست رو توصيه ميکنم. هر چند چون نديدم و با اين گوشي‌ها کار نکردم، هيچ کدوم رو تاييد نميکنم. فقط همانطور که گفتم چيپ اون مورد تاييد هست. البته براي CPU هاي 4 هسته‌اي بعضي مواقع 1GB رم کافي نيست و توصيه من اين هست که گوشي‌هاي چهارهسته‌اي رو با رم 2GB تهيه کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

دوست و استاد گرامی!!!
عرض کنم که من از خیر این گوشی طرح اصل گذشتم!! اینقدر فروشندش دروغ گفت و در کامنتها و سوالات را پاک کرد که الان میخواهم 1 گوشی اکسپریا بگیرم!!! ما را به خیر گوشی طرح اصل امید نیست!! شر مرسان!!
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”